balasgirl -> RE: Sitnice koje brak čine ljepšim (25.10.2011 12:35:16)
|
Kako biti bolja??? Hm, ja lično i ne želim nešto posebno da budem bolja, ovakva kakva jesam sam ok, što je najvažnije njemu sa to sviđa i šta ja onda imam izmišljati nešto da mu ugađam. Dapače, ja svom mužu ne ugađam, ne tepam, rijetko ga kad iznenadim, ne pripremam romantične večere uz svijeće i sl, rijetko kad šta skuham uopšte. Sad kad razmislim, često ga i napadnem i za ono za što nije kriv, poslije to skontam, al eto ne izvinem mu se. Takva sam i šta sad. Na početku našeg zajedničkog života bili su ti momenti s poklonima bez razloga, sad smo više praktični, što ti treba to ti i kupim. Ne volimo ni on ni ja neke poklone tipa sitnice o kojima govorite, ako već poklanjam, poklanjam sa svrhom i sa smislom. Mm i ja uživamo u skitnji, pa tako on mene recimo iznenadi s sms-om tipa:"Pakuj se, četiri dana tu i tu....", a ja njega iznenadim tako što proguglam o tom mjestu sve što je važno da se vidi, posjeti i sl i onda mu u autu pričam o tome, a on slušaaaaa i tako. Volimo iste stvari, usrećuje nas naše dijete, naši roditelji. Dovoljno smo u životu zajedno prošli da znamo da naša ljubav nije više na kušnji, prebrodili teške periode borbe za našeg A, spoj onog najboljeg u nama. I tako, sad uživamo, dan za danom, volimo se, putujemo, sexamo, smijemo, svađamo, galamimo jedno na drugo, pa opet volimo i ljubimo..... sve su to stvari kojih ima svaki brak, neki malo više, neki malo manje. Ja znam da sam njemu savršena, kao i on meni, ne bih ništa mijenjala.
|
|
|
|