Medić* -> RE: Sitnice koje brak čine ljepšim (14.6.2012 12:20:26)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Zena je na pametan nacin pokusala vratiti svoga muza, [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley11.gif[/image] meni se jedino svidja priča ukoliko je žena iz iste sve uradila zbog djeteta, da dijete pamti svoje roditelje kao sretne i zaljubljenje inače da vrati muža koji joj kaže da želi razvod i da voli drugu mi je debilizam no nismo svi isti, nekom je ponos nepoznanica I napisah da je PRVO zbog djeteta. A muz je uvideo da ne voli drugu vec je povratio svoja osjecanja, monotonija je ucinila svoje. Monotoniju u moj brak su donijele sitnice. Nismo se jedno od drugoga udaljili zato što se ne volimo. Nedostajali su nam samo poneka lijepa riječ i lijep postupak. Nosio sam je na svojim rukama samo mjesec dana i sreća se vratila u našu kuću. Vraćajući se kući, donio sam čvrstu odluku da ću od sada svako jutro nositi svoju suprugu u naručju, sve dok nas smrt ne rastavi. Muz je uvideo gresku. Ne reagiramo svi isto, ne oprastamo takodjer na isti nacin. Ja ovako interpreirah ovu tuznu pricu, u mom zivotu vjerovatno znam da ne bih oprostila....
|
|
|
|