Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 22.4.2012 17:45:31
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: KupusLivada
Hvala tetama na zanimljivom druzenju
Ni jedne trudnice nije bilo ? Iduci put ne bi bilo lose objaviti poziv na chat forumima?
Jesmo, kao i uvijek, ali trudnice koje tamo chataju najčešće ne budu zainteresirane i poziv se izgubi u moru opreme za bebe i neugodnosti koje donosi trudnoća
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 22.4.2012 21:32:38
KupusLivada
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: KupusLivada
Hvala tetama na zanimljivom druzenju
Ni jedne trudnice nije bilo ? Iduci put ne bi bilo lose objaviti poziv na chat forumima?
Jesmo, kao i uvijek, ali trudnice koje tamo chataju najčešće ne budu zainteresirane i poziv se izgubi u moru opreme za bebe i neugodnosti koje donosi trudnoća
kao da je jucer bilo
salu na stranu, za dojenje se priprema u trudnoci, nakon poroda je vec malo kasno i panika
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 23.4.2012 0:57:06
animagical
doduse,meni je odlazak na radionicu u trudnoci bio najvredniji, a takodjer i onaj odlazak kad je bebac bio skroz mali,a savjeti sa svih strana prstali...sada bi rado dosli da se pohvalimo i da kazemo dragim trudnicama, samo naprijed-vi to mozete
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 8.5.2012 9:32:09
Lejla Ka
Ove subote, 12.05. u 11h održat ćemo jedan poseban susret grupe za podršku. Tema susreta je "Dojenje i opuštanje" i upoznat će vas sa značajem opuštanja za prirodne procese trudnoće, poroda, dojenja i općenito brige o bebi i roditeljstva. U sklopu susreta naša gošća, učiteljica joge Sandra Puhar-Skorup će održati radionicu o tehnikama relaksacije.
Predviđeno trajanje 90 minuta. Prisustvovanje je besplatno. Susret vode mama savjetnica Jasna Pleho i savjetnica na obuci Mirela Vrana. Za detaljnije informacije možete posjetiti FB grupu Dojenje je IN: http://www.facebook.com/groups/dojenjejein/ Zbog ograničenog broja mjesta molimo da nam se prijavite na mail dojenje@djeca.org, ostavite komentar na objavu na FB http://www.facebook.com/events/364673706914232/ ili ostavite ovdje post sa prijavom. Molimo vas i da nam napište da li ste buduća ili već mama. Karta prema kojoj možete lakše doći do nas:
Dobro nam došle!
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 26.6.2012 10:22:29
djoisa
sa FB grupe "Dojenje je IN" kopiram poziv, posto nam nema Lejle
Drage naše članice grupe pozivamo u vas na još jedan susret Grupe za podršku dojenju
Udruženje DjeCa, u okviru programa Dojenje je IN, u subotu 30. juna 2012. u svojim prostorijama, Nadežde Petrović b.b. (preko puta zgrade broj 18, Dobrinja C-5) u Sarajevu, organizuje no...vi susret grupe za podršku dojenju sa početkom u 10:30. Grupa za podršku dojenju podrazumjeva susrete mama dojilja i trudnica, te razmjenu iskustava i neformalne razgovore na temu dojenja i njege bebe. Susrete vode Mame savjetnice za dojenje Udruženja DjeCa. Tema ovog susreta je "Znam-imam!” na kojem ćemo nastojati prikazati kako informisanost utiče na uspjeh i dužinu dojenja, te upoznati vas sa najčešćim mitovima i zabludama koji su se duboko ukorijenili u naše društvo, a koji negativno utiču sa sigurnost i samopouzdanje majki dojilja da su sposobne dojiti svoje dijete.
Početak susreta je u 10:30 sati, predviđeno trajanje 90 minuta.
Kako se u našu grupu najčešće učlanjuju majke koje već doje, molimo vas da obavjestite i svoje prijateljice trudnice jer su ovakvi susreti višestruko korisni baš za njih kao priprema za predstojeći period.
Za detaljnije informacije možete posjetiti web stranicu www.djeca.org ili nazvati broj telefona: 061/549-088 Zbog ograničenog broja mjesta molimo da nam se prijavite na mail dojenje@djeca.org ili SMS-om na gornji broj telefona. Dobro nam došle!
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 17.7.2012 10:08:42
Lejla Ka
U subotu, 21.07. novi susret grupe za podršku dojenju. Susret počinje u 10:30, trajat će do 12:00 .
Ovaj put se planiramo malo više baviti pripremom trudnica na dojenje pa ćemo pričati na temu "Dojenje: naša prva zajednička škola". Ovo naravno ne isključuje ili umanjuje značaj iskustva mama dojilja koje ga mogu podijeliti sa nama na susretu.
Mjesto održavanja je isto, kartu imate u predhodnim postovima.
Molim vas da nam se prijavite na mail dojenje@djeca.org, na SMS 061 538 467, ili ostavite ovdje post.
Dobro došle!
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 27.9.2012 12:34:11
Lejla Ka
Drage žene, u predstojeću subotu (29.09.) u 11h, povodom obilježavanja Svjetske sedmice dojenja od 01.-07.10. u našim prostorijama na Dobrinji (u gornjem postu imate kartu) održat ćemo svečani susret Grupe za podršku dojenju. Sve ste pozvane :)
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 6.11.2012 13:04:51
Lejla Ka
Novi susret Grupe za podršku dojenju je u subotu, 10.10.2012g. u 11h na temu "Ishrana trudnice i dojilje - teme i dileme"
Mjesto isto (navedeno u predhodnim postovima), procedura ista: prijavite nam se sa imenom i prezimenom i informacijom da li ste trudnica ili dojilja na mail dojenje@djeca.org, kometarom ili postom na FB eventu: http://www.facebook.com/events/123191097837070/, SMS na 061 538 467 ili jednostavno ovdje.
Povedite i prijateljice :)