Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 16.5.2011 15:31:41
Lejla Ka
Pa nije baš da ti moram rezervisat stolicu :) ali volimo imati makar okviran broj, makar da znamo koliko ćemo kolača skuhat Starija djeca su dobrodošla, prostor je izuzetno child fiendly, jer je preko sedmice tu produženi boravak za školarce. Znači, mame koje imaju stariju djecu, slobodno ih povedite!
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 17.5.2011 0:04:35
Nenci
Samo da kazem svaka cast Mi jesmo dojili 14 mjeseci, bilo je lijepo, bilo je i problema.. zao mi je sto prije nisam znala za ova druzenja. Sad u subotu ne mogu doci, ali svakako se veselim narednom druzenju koje ce nadam se biti uskoro
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 17.5.2011 9:28:24
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Nenci
Samo da kazem svaka cast Mi jesmo dojili 14 mjeseci, bilo je lijepo, bilo je i problema.. zao mi je sto prije nisam znala za ova druzenja. Sad u subotu ne mogu doci, ali svakako se veselim narednom druzenju koje ce nadam se biti uskoro
Nenci, kako si već vidjela organizujemo i grupe za podršku dojenju koje su zapravo susreti majki dojilja (i trenutnih i nekadašnjih) i trudnica, a cilj je da se razmjene iskustva, čak i da trudnice praktično vide majke koje doje, tako da možeš doći. Susreti su u glavnom subotom.
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 17.6.2011 15:55:37
Lejla Ka
Preselili smo malo dalje, vidi se na karti, Nadežde Petrović 18. BBubice, Dobrinja C5, A karta ima Merkator na Dobrinji kao referentnu tačku. Baš bih vas voljela vidjeti.
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 17.6.2011 17:38:23
BBubica
Mi smo se prijavili na mail da dolazimo, samo se jos nadam da se necemo izgubiti Ja jedva da znam gdje je Merkator Potrudicu se da ne lutamo mnogo po ovoj vrucini, i ako Bog da vidimo se!
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 18.6.2011 22:04:50
Lejla Ka
Nadam se da vam je bilo lijepo, da vam nije smetala puno vručina, i da ćemo se opet družiti. Ako imate kakve konstruktivne sugestije ili kritike jako bi nam značile.