Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 17.2.2011 14:20:24
Lejla Ka
Drage mame i one koje će te to tek postati, u subotu 19.02.2011, u prostorijama Udruženja DjeCa, u ulici Luja Pasteura br. 2, Dobrinja održati će prvi susret grupe za podršku dojenju sa temom: "Kako osigurati uspjeh u dojenju?" sa početkom u 13h. Grupe za podršku dojenju su vid organizovanog druženja trudnica i mama dojilja sa ciljem aktivne razmjene iskustva, uz moderiranje obučenih savjetnica. Podrazumjevamo da će mame povesti svoje bebe na ovaj susret Nakon toga će se održati sportska radionica za trudnice sa početkom u 15h. Radionice su besplatne. Prijave su zbog ograničenog broja obavezne. Za grupu za podršku dojenju se možete prijaviti putem maila dojenje@djeca.org, uz naznaku da li se radi o mami sa bebom ili trudnici. Za sportsku radionicu se prijavljujete putem maila djeca@djeca.org. Prijaviti se možete i na broj telefona 061 926 480 za obje radionice. Pozivamo vas i da proslijedite poziv dalje onima koje bi mogao interesirati. Dobro nam došle!
P.S. Ovaj se poziv ne odnosi isključivo na mame dojilje, već na sve mame zainteresirane za druženje i edukovanje na temu dojenja.
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 17.2.2011 14:28:31
M kao Mama
Ovo je stvarno za svaku pohvalu, da sam Bogdo imala Vas kada sam se porodila, istinski vjerujem da bi bila mama koja je uspjela u dojenju. Super i sretno.
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 17.2.2011 14:50:44
Hanady RR
ja trenutno ne dojim...ne znam kada ću idući put ali ću svakako da s prijavim i se iskordiniram i dođem. Želim da o svemu znam više...i želim da budem podrška onima koje to istinski žele. Znanja nikada dosta. hvala vam na organizcaiji...
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 17.2.2011 15:22:29
Lejla Ka
To je ulica paralelna glavnoj ulici koja prolazi pored Merkatora na Dobrinji. Kad se iz pravca grada skrene prema Merkatoru, skreće se desno na prvom skretanju prije semafora (za Merkator). Zatim se se skrene lijevo i pravo do jedne visoke privatne kuće, svijetle fasade sa velikom metalnom ogradom i kapijom u kojoj su prostorije. Pokušat ću da nađem mapu koju smo imali. Samo se ti prijavi, navigovat ćemo te :)
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 18.2.2011 11:53:03
tekja
Lejla, ja se prijavih jucer, ali danas sam se razboljela, a i V. se stanje ne popravlja ...nego, bice valjda jos sl. druzenja...prenesite nam slikicama malo atmosfere
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 18.2.2011 14:54:51
djoisa
ove radionice i tematska druzenja su super,,,na zalost ovom druzenju necu prisustvovati ali nekom od sljedecih sigurno hocu,, imate li u planu organizovanje "skolice" ili "kursa" za dojenje..ili otvaranje nekih telefonskih savjetovalista ili nesto slicno... to bi bilo super....o dojenju se tako malo prica i ljudi imaju totalno pogresne informacije o dojenju..sto je meni jako tuzno..treba podici svijest o tome...i ja bih oragnizovala dijeljenje "prirucnika" o dojenju svakoj zeni dok je jos u porodilistu...
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 18.2.2011 14:58:43
Lejla Ka
Sve ovo što navodiš je u planu, a realizacija će ići, nažalost u zavisnosti od mogućnosti. Veoma nam je drago da ima interesa, onda će biti i lakše nači podršku. Vidimo se sutra, a i uskoro opet.
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 19.2.2011 10:46:49
scarlett
Jaaaaoooo ja tek sad vidjela ovu temu, valjda se nije kasno prijaviti - niko mi se ne javlja na tel. Pokušat ću mailom. Ženice, nadam se da se vidimo danas, Lejla Ka, voljela bih da se upoznamo, ženo, skidam kapu pred tvojim znanjem
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 11.3.2011 10:40:56
Lejla Ka
Slijedeći susret subota 19.04. u 13h, isto mjesto, ista procedura. Molimo vas da se prijavite na dojenje@djeca.org sa naznakom da li se radi o budućoj ili trenutnoj mami. Nova tema je "Dojenje se isplati".
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 12.3.2011 1:30:49
Lejla Ka
Prijave traju do 18. u 12 navečer One su nam zapravo bitne čisto da znamo koliko osoba očekujemo i da se možemo logistički pripremiti, znači možete se prijaviti i 18. u petak. Dobro nam došle!
RE: Poziv za druženje u grupi za podršku dojenju 12.3.2011 1:32:47
Lejla Ka
Hej, pa ja tek sad vidjeh da sam pogriješila mjesec. Duboko izvinjenje! Susret grupe za podršku je 19.03., znači u slijedeću subotu, a ne za mjesec dana
Prolupala