Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 27.1.2011 10:55:02
Hanady RR
ja sam spremna samo čekam subotu
a sad idemo na Fb malo porčiriti vijest
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 27.1.2011 11:39:24
tabea
zelim samo da podijelim s vama cinjenicu da sam jako sretna sto ste ovako brizne, suosjecajne i odgovorne i puno ljubavi. to je zapravo i jedini razlog sto sam se prikljucila. ako Bog da i ja sam ti s vama u subotu. stvarcice su vec spakovane, higijena, odjeca i malo kasica, za od 4 mjeseca pa dalje (koje se prave s vodom).
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 27.1.2011 12:16:32
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
Zenicanke sta ste dogovorile,kad i sta se ovdje sakuplja?
imas li kakav prijedlog kad gdje da se nadjemo i kad pa da i druge zene znaju? ja sam spakovala robice,maramice,uzet cu kasica,sokica,neku igrackicu...
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 27.1.2011 13:18:11
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tabea
zelim samo da podijelim s vama cinjenicu da sam jako sretna sto ste ovako brizne, suosjecajne i odgovorne i puno ljubavi. to je zapravo i jedini razlog sto sam se prikljucila. ako Bog da i ja sam ti s vama u subotu. stvarcice su vec spakovane, higijena, odjeca i malo kasica, za od 4 mjeseca pa dalje (koje se prave s vodom).
do tada za sve i vidimo se ako Bog da
dobro nam došla tabea
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 27.1.2011 13:31:24
Hanady RR
jeste subota u 15h Imporatne prizmelje...staro mjesta novi razlog
ah ako dolaziš odoh na Fb trebam nešto od tebe
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 27.1.2011 13:57:39
mala86
ivanam imas pp
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 27.1.2011 14:15:32
M kao Mama
Ovo je tuga zaista, i nije jedini slučaj, ima još jedna djevojčica koja je prije dvije godine isto vako rođena, gluhoi daleko bilo, pa kako ljekari nisu vidjeli,neide mi u glavu.
I ja ću se naravno uključiti u akciju, koliko mogu, najbitnije je sa je od srca i sa halalom. Nisam sigurna da li ću stići u subotu da dođem, jer mi je to u 15, ni tamo ni vamo, ali nebitno već ću se nekako dogovoriti za moj skromni prilog.
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 27.1.2011 15:27:30
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
stvarno sta ste se dogovorile ... mozemo li sada u subotu , recimo u 13h u centru da prikupimo stvarcice i donacije??
ajmo radije petak navece,ne znam opet kako se dogovorite,al moji nesto kontaju do Smetova pjeske u subotu,pa nema sanse u to doba da budem tamo
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 27.1.2011 15:33:31
niki83
kod nas je petak navecer uvijek rezervisan za termin (fudbal) tako da ne mogu N ostaviti kod mm, ali ja bih isto mogla donijeti do tebe sutra prije nego se vidite pa skupite sve.. a sta je sa nedjeljom?
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 27.1.2011 15:36:22
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
kod nas je petak navecer uvijek rezervisan za termin (fudbal) tako da ne mogu N ostaviti kod mm, ali ja bih isto mogla donijeti do tebe sutra prije nego se vidite pa skupite sve.. a sta je sa nedjeljom?
ja nesto slicno pisala na temi zanicanke ,aj ja i ti cemo se lako dogovorit ne brinem se ja za nas
koliko uopce cura ucestvuje u ovome?evo ako nam se tesko dogovorit za kaficu donesite sve do mene(jer i mya je spominjala da bi nesto donjela),naci cu u sobi mjesta(mozda ivanam dodje vec u nedelju)
tko ne zna-ja sam na odmutu
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 27.1.2011 19:07:50
ivanam28
upravo sam razgovarala sa alminom. Nemaju racun ali je mislila sutra poslije kontrole kod dr otici i otvoriti racun na Ismailovo ime. tako da drage moje dobre zenice morat cete se strpiti dok mi ne posalje broj. i upravo sam preuzela paket od nase drage forumasice emme.L hvala!!!
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 27.1.2011 21:18:55
vila.vilica
ne znam kako ce na ismailovo ime otvoriti...ipak treba neko stariji...jos ako otvore u raiffeisen banci e to ce tek biti komplikacija ja sam tamo uvijek imala probleme sa uplatama narocito ako je na dijete racun...
< Poruku je uredio vila.vilica -- 27.1.2011 21:19:19 >