Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 29.1.2011 20:31:42
mala86
IZVORNA PORUKA: ivanasa
drage moje zenice, jos jednom da vam se zahvalim na danasnjem druzenju i sto ste odvojili vase dragocijeno vrijeme kako bi pomogli ovoj porodici. Dobila sam info i da su se nase drage forumasice iz Zenice danas nasle i skupile stvarcice.. jedan veeeeeeeeliki za sve.... cekam jos par paketa sutra pa ako ne stignu i suvise kasno odmah bi se zaputili za zenicu a ako ne onda ce to biti pocetkom sedmice.. hvala svim dobrim ljudima zaista ste sve diiiiivne....... eto ima jos sutra fore pa ako je neko zakasnio javite se... pusa
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 1.2.2011 16:52:31
mala86
sad sam se cula ss Ivanom!ne moze uci na rr jer joj komp blokira
ona sutra dolazi u Zenicu i ide kod malog Ismaila
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 1.2.2011 17:55:28
ivanasa
drage moje, nadam se da mi nece zablokirati sve dok ovo napisem..sve mi blokira i nisam mogl auci na rr i sad brzo da otipkam sutra smo ako Bog da u Zenici.nazalost nisam mogla ranije,juce mm morao sa sveki da vadi krv(grrrrrrrrr) a danas je u bijeljini tako da nisam htjela nikog drugoga da pitam.stvari su slozene,jedna veelika torba i kutija + kesa sa pelenama,kozmetikom i hranom. dosta se skupilo,hvala Bogu bit ce im od pomoci u nedjelju sam se cula s njima,kaze g Zulfic ne pamti da je maleni Ismail bio sretniji,gugutao cijeli dan i smijao se srce slatko. ja cu ih slikati i staviti slike da vidite i sta mislite da li ste za da im jednu cestitku uzmem i napisem nesto lijepo i potpisem mame sa Ringeraje ili nesto sl.. hvala vam svima jos jednom.. ljubim vas sve
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 1.2.2011 18:46:40
mala86
drage moje, nadam se da mi nece zablokirati sve dok ovo napisem..sve mi blokira i nisam mogl auci na rr i sad brzo da otipkam sutra smo ako Bog da u Zenici.nazalost nisam mogla ranije,juce mm morao sa sveki da vadi krv(grrrrrrrrr) a danas je u bijeljini tako da nisam htjela nikog drugoga da pitam.stvari su slozene,jedna veelika torba i kutija + kesa sa pelenama,kozmetikom i hranom. dosta se skupilo,hvala Bogu bit ce im od pomoci u nedjelju sam se cula s njima,kaze g Zulfic ne pamti da je maleni Ismail bio sretniji,gugutao cijeli dan i smijao se srce slatko. ja cu ih slikati i staviti slike da vidite i sta mislite da li ste za da im jednu cestitku uzmem i napisem nesto lijepo i potpisem mame sa Ringeraje ili nesto sl.. hvala vam svima jos jednom.. ljubim vas sve
ja se radujem susretu sutra i ideja oko cestitke mi je
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 2.2.2011 12:15:25
mala86
cure stvari ce za nekih 15-20 minuta biti kod porodice Zulfic
Ivanin i mm se upravo na putu gore
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 2.2.2011 12:32:19
mala86
a ja upravo krenula da to napisem pa me preteknu
htjela sam ti poslat poruku da su otisli zajedno,al sam dala mm mob
super da su zajedno jer ja nemam pojma gdje je Tetovo,znam otprilike,al nikad nisam bila gore,krenula ja tm objasnjavat,onda se skontam da nista nisam objasnila samo rekla pravo,pravo -onda reko cek tren idem ja po muza ici ce on s tobom
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 2.2.2011 12:35:06
ivanasa
ma neka muskadije neka idu lakse ce se snaci meni bas krivo sto ja nisam otisla al hajd prvom prilikom kad krene u zenicu idem i ja... a i da mi guza vidi puta..kuca mi se vise na vrh glave popela
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 2.2.2011 12:36:58
mala86
da te preteknem mala86 sad me mm zvao..i pricala sam sa alminom...i on ce uslikati pa veceras postavim slike da vidite..
joj super jedva cekam slike
odusevila sam se koliko stvari ima,ja mislim da ce porodica biti pravo sretna
BRAVO ZENE !!!!!
nase stvari smo stavili na zadnje sjediste,tamo kod autosjedalica jer su sarajke napunile gepek
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 2.2.2011 12:39:39
mala86
IZVORNA PORUKA: ivanasa al hajd prvom prilikom kad krene u zenicu idem i ja... a i da mi guza vidi puta..kuca mi se vise na vrh glave popela
i obavezno povedi malenog
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 2.2.2011 12:42:26
ivanasa
svaka cast svima i veeeeeeliko hvala javit ce mi se kasnije jadna cura od uzbudjenja nije mogla sastaviti recenicu.. usrecili smo jednu mladu porodicu i danas smo im pokazali da nisu sami i da ipak neko misli na njih..toliko odjece,igracaka...znam da nista ne moze ispraviti pogresku doktora ali meni je srce kooooo kuca samo kad pomislim kako su se obradovali moje dobre zenice sve ste divne i puno vas volim imate veliko srce
ma bjez tamo i emocije,samo sto ne pocnem cmizdriti od neke srece sto smo pomogli
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 2.2.2011 12:44:25
tabea
drage zenice, evo da se i ja napokon javim! moram vam reci da sam jako s vama uzivala na kafici i da ce kako kaze visnja odsad biti redovnija. znala sta da ste probrano i iskreno drustvo, ali ste me opet nekako jos pozitivnije iznenadile ako to uopste moze. drago mi je sto sam vas upoznala......
moram prije svega da se puno, puno zahvalim Ivani, koja je krenula s ovom akcijom i da je Bog dragi za to nagradi, a onda i nas ostale nadam se da cemo se za par mjeseci opet sjetiti malog Ismaila i njegove porodice. eto toliko za sad, sad vas sve ljubim i . ps. jedva cekam slikice
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 2.2.2011 12:46:40
ivanasa
pa gdje si tabea???nigdje te hvala mila,ja sam samo prijedlog dala a vidis sve moje drage zenice su se digle i zajednickim snagama pokrenule ovo sve....
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 2.2.2011 17:09:30
mala86
ivana jel stigo tm? ja imam 3 slikice ali necu staviti dok ti ne stavis ,mali je ko med