Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 27.1.2011 21:56:21
mamina cura
Samo roditelji mogu otvoriti racun na djetetovo ime i to je stedna knjizica na koju jedan od roditelja ima ovlastenje dizati novac. Nisam citala sve postove ali razmisljam o temi cijeli dan. Tako mi je zao vidjeti koliko se socijalnih slucajeva svakim danom pojavljuje... pa nedavno i trojke... Nemamo tako jaku drzavu da moze socijalno podrzati takve porodice. I najsretnija bi bila na kraju, a mislim i roditelji bebe, da otac moze naci zaposlenje i izdrzavati svoju porodicu. Tolike su godine jada i bijede pred njima a svi vas se sjecaju jedno vrijeme a kasnije zaborave.... Ima li neko u Zenici da moze pomoci ocu ili cak majci pri zaposljavanju?
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 28.1.2011 12:07:26
Nejrica
Evo ja sam skoro spremila moj paketic...vreca za spavanje,nekoliko gegica,malo veci tregerslusi,pape,male patike...jos da kupim pelene i ad. Nego za ove crtice...imaju li oni dvd,mislim da ne saljemo bezveze?
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 28.1.2011 21:21:16
mala86
ja dolazim
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 28.1.2011 21:28:38
mala86
ivanam jesi li se skontala sa tm?hocete li moci doci u nedelju?
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 28.1.2011 21:35:10
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ja cu vjerovatno doci,ali nemoj da se svi predomisle i da bezze kupujem stvari. Znam ja da se mi tesko dogovaramo.
ne brini,ja cu doc,mya,niki...a stvari nece propast,doci ce prije ili kasnije u prave ruke
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 28.1.2011 21:50:27
mala86
Kako to prije ili kasnije? Zar nema nista organizovano? Ko je zapoceo ovu akciju? Pa gdje cemo sa stvarima?
ma mislila sam ako slucajno sutra ne bude sastanka a hoce sigurno-za ono prije ili kasnije a ivanam ce preuzeti stvari,ona je u kontaktu sa roditeljima
a sa stvarima-nemam pojma,ako neko ima volju da nosi kuci,ako ne mogu ja,nece mi smetat dan-dva,jer ivana ili njen muz dolaze ili u nedelju ili najdalje sljedece sedmice
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 28.1.2011 23:04:04
Hanady RR
da imaju DVD... i dječak jako voli crtane filmove...reaguje na zvuk i to roditelje raduje... u novinskim članicima je napisana izjava oca da su neki DVd dobili od dobroga komšije
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 29.1.2011 1:31:00
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
da imaju DVD... i dječak jako voli crtane filmove...reaguje na zvuk i to roditelje raduje... u novinskim članicima je napisana izjava oca da su neki DVd dobili od dobroga komšije
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 29.1.2011 9:08:09
mala86
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
IZVORNA PORUKA: mala86
Ja cu vjerovatno doci,ali nemoj da se svi predomisle i da bezze kupujem stvari. Znam ja da se mi tesko dogovaramo.
ne brini,ja cu doc,mya,niki...a stvari nece propast,doci ce prije ili kasnije u prave ruke
i ja dolazim u 13 ispred glavnog ulaza
super
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 29.1.2011 9:38:39
mala86
niki poslala sam ti poruku na mob
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 29.1.2011 10:01:30
ivanasa
zenice,da znate ovo sam ja ivanam28 ali pod novim nickom... od sinoc mi sve stalo zablokiralo,zaboravila password..ma haos nista nisam mogla...sorry!!! Hannica..ne brini sve ce biti isporuceno u pravo ruke i mi se danas sastajemo u 15 (jedva cekam) mala86 imas pp nejrice vidjela sam da si mi poslala pp nisam mogla otvoriti..molim te ako mozes posalji ponovo..hvala
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 29.1.2011 10:20:27
mala86
IZVORNA PORUKA: ivanasa
zenice,da znate ovo sam ja ivanam28 ali pod novim nickom... od sinoc mi sve stalo zablokiralo,zaboravila password..ma haos nista nisam mogla...sorry!!! Hannica..ne brini sve ce biti isporuceno u pravo ruke i mi se danas sastajemo u 15 (jedva cekam) mala86 imas pp nejrice vidjela sam da si mi poslala pp nisam mogla otvoriti..molim te ako mozes posalji ponovo..hvala
hvala vam svima na nesebicnoj pomoci
ivana nista nisam dobila
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 29.1.2011 10:22:23
ivanasa
trazila,dobila nije mi htjelo otvoriti od sinoc se mucim s tim i sad kontam sta cu..ne mogu nestati tek tako a ovo u toku i hajd otvorim novu:)) ma nema veze evo pokusam opet mala86 ne znam sto nema
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 29.1.2011 11:33:10
mala86
IZVORNA PORUKA: ivanasa
evo pokusam opet mala86 ne znam sto nema
dobila-odgovorila
RE: Pomozimo porodici Zulfic iz Zenice 29.1.2011 19:55:47
ivanasa
drage moje zenice, jos jednom da vam se zahvalim na danasnjem druzenju i sto ste odvojili vase dragocijeno vrijeme kako bi pomogli ovoj porodici. Dobila sam info i da su se nase drage forumasice iz Zenice danas nasle i skupile stvarcice.. jedan veeeeeeeeliki za sve.... cekam jos par paketa sutra pa ako ne stignu i suvise kasno odmah bi se zaputili za zenicu a ako ne onda ce to biti pocetkom sedmice.. hvala svim dobrim ljudima zaista ste sve diiiiivne....... eto ima jos sutra fore pa ako je neko zakasnio javite se... pusa