Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
bili na UZ za tripl test i dr nam rekao da je predvidjeni datum poroda ipak 28.01.2012, a ne 24.01, kako smo mislili:-)) pol nije mogao vidjeti, jer je pupcanik napravio smetnje:-(
i kod nas navodno evo drugi put pa eto pisite nas tako ... ako bude i kod nas promjena javljamo :) teacher nemoj mi kupiti sve na RR bazarima za baby djecake : )
kod nas termin varira ( ne znam kako ) hihih nekad 5 nekad 6 al ja prijavih 5 ovdje:) po uzv smo mrvicu veci pa imamo i termin u februaru po uz al kako mi je tako bilo i u prvoj trudnoci pa se poslije sve to smanjilo i doslo pravi termin to i ne spominjem :)
< Poruku je uredio mamina princeza -- 22.9.2011 22:22:05 >
i kod nas navodno evo drugi put pa eto pisite nas tako ... ako bude i kod nas promjena javljamo :) teacher nemoj mi kupiti sve na RR bazarima za baby djecake : )
kod nas termin varira ( ne znam kako ) hihih nekad 5 nekad 6 al ja prijavih 5 ovdje:) po uzv smo mrvicu veci pa imamo i termin u februaru po uz al kako mi je tako bilo i u prvoj trudnoci pa se poslije sve to smanjilo i doslo pravi termin to i ne spominjem :)
meni na UZ nikada ne spominju neki termin vec je ovaj termin dobiven na osnovu zadnje menstruacije. a na UZ mi uglavnom govore da su sve mjere po nekom standardu
meni kod privatnika kazu ono za koliko odgovara bdp i fl sedmica pa kao eto sedmica vise otprilike, a danas u opstoj bolnici na nekom malo detaljnijem pregledu jer sma imala neke probleme izabci tabelarno sve i prosjek toga nesto malo ece nesto za cak desetak dana al kako mi je i sa curicom isto bilo ne uzimam u obzir.... samo da bude ok vala mi svejedno :)
reko sto su mi glavata djeca hahahha kod curice mi je na kraju glavica bila malo veca i sad kad oblacimo vecinu majica imamo problem:) a i ova beba u pupi ima taman malo vecu glavu :) dosta da ne zacatavam temu ruzice me :)
samo da potvrdimo ocekivani datum poroda aBd 28.02.2012 A pol..pa dr. kaze da je vjerovatno , al cemo na sljedecem UZV znati sigurno Pozdrav za sve buduce mame
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.