Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo da se i mi prijevimo za 29.1.2012. iako zbog ranije ovulacije bi koglo biti i ranije...ali sluzbeno je to taj datum.....spol ne znamo...ali cemo svakako javiti
Nasa beba treba da stigne 9.3. iako ce to vjerovatno biti sedmicu dvije poslije, zbog duzeg ciklusa i kasnije ovulacije. Presretni smo !!!
Drago mi je da cu moci razmjenjivati misljenja i zapitkivati sve ono sto me zanima, a zanima me mnogo toga, buduci da sam na pocetku tek. Ugodnu trudnocu zelim svim mamama
prijavljujem se na listu i ujedno ovo je moja prva poruka na pregledu mi je doktor rekao da je trudnoca od 10 nedjelja, al mi nije rekao ocekivani datum poroda, tako da...po mojoj racunici negdje kraj februara uglavnom presretna sam cekam svoju bebicu
svim trudnicama sto laksi porod i trudnicke dane zelim
naše sunce akoBogda dolazi mami i taji 12. 02. 2012. to je službeni datum
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Evo da se i ja prijavim, da bi nase dugo čekano malo , mama i tata trebali ugledati negdje oko 19.02.2012.g. Sandrich, Kupus livada, bas smo se poredale , druzit cemo se na forumu, a mozda se negdje i sretnemo, jestel obje iz Sarajeva? Spol jos ne znamo :)
ja sam se upravo narucila u ponedeljak za 4D i jedva cekam...mi se nadamo da cemo vidjeti spol
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Evo da se i ja prijavim, da bi nase dugo čekano malo , mama i tata trebali ugledati negdje oko 19.02.2012.g. Sandrich, Kupus livada, bas smo se poredale , druzit cemo se na forumu, a mozda se negdje i sretnemo, jestel obje iz Sarajeva? Spol jos ne znamo :)
hej ivana, vala baš, uspješan maj bio :D iz sarajeva sam, vjerovatno ćemo se stretati. odgovoricu ti malo kasnije na ona pitanja za tripl test... btw. ne saznasmo spol, beba ne voli da se slika, tako da su sve kladionice još uvijek otvorene hehhehe
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.