Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ima li ovih martovskih jos da znaju spol, do sad smo potpuno plavi Bice valjda bar jedna proljetna djevojcica
ja imam ispravku malo cudnu ali eto... na jednom od kontrola dr nam je rekao 11.1. da je termin po ultrazvuku, medjutim zadnji put je ipak ostao pri tom da je termin 30.1. mislili su da je beba krupnija i da smo imali ciklus preko trudnoce a sad kazu da nije bilo tako, da je sve regularno i da smo u 30.sedmici sada.... malo su me zbunili valjda bi trebalo da ja znam najbolje
MAJ ( ukupno 7) 01.05. marsupilami , mamajednogdjecaka 03.05. simke 08.05.amiyca 14.05. veki_aki 18.5. mama_debeljuca 31.05. bojana86
JUNI ( ukupno 3) 05.06. assmiras 22.06 maajaa 24.06. mama alma RR
N A V I J A M O
z a s t o l a k s i p o r o d ! !
curice su sigurno bile stidnije pa se nisu odmah pokazale. hajd emame curica prijavite pol da nam se malo usareni lista jos mi je nekako sva plava :)
sta je ovo,se skoro
e
mora neko jednom zamijeniti bh reprezentacciju
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
greberko imat cemo i neve brojeve na dresovima, kako kome datum bude hahahaahhaahah..... Idemo zmajevi...... vidim ja kod mene ovaj mali vec uveliko navija....... slomi me od jutros ........ puca izgleda samo iz kornera
Neka nas mashalla sam nek sve bude hairli Ako Bogda
Evo kod nas potvrde da je djecak 19.03 Imat cmo fubalsku ekipu, sve decki, nadam se da ce za koju godinu biti sve cure, da nam imaju momci koga cupkati za kikice :)
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.