Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: koliko placate bebine igracke 18.11.2008 9:25:49
ziki
a MM juce bio u Tuzli i svraćo dole u DM po pelene a nije stigo do gore za cuku, još će se i prodat dok opet ne ode
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: koliko placate bebine igracke 18.11.2008 11:12:12
kristijan
to se stvarno isplati ko koristi pampers ja ih rijetko stavljam ima li kod nas billa blizu da nekoga nagovorim da mi kupi puno mi nešto sad dati 60 km jer bebi je 5 mj ali sam se ja zaljubila u ćuku blesava mama
RE: koliko placate bebine igracke 18.11.2008 12:07:00
Visnja RR
Ej drustvance cula sam da ce doci pocetkom decembra slatki dzukci u SA vjerovatno i u druge gradove u BiH ... da je ovo bila samo mala kolicina da se ispita trziste...
RE: koliko placate bebine igracke 18.11.2008 12:21:40
ziki
taman kad se vratimo od kuće da mu kupim za Novu Godinu, za Bajram sam ga već častila.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: koliko placate bebine igracke 18.11.2008 13:02:17
Alisa.
joj..cuko je super.Da znam da ce se Harun igrati sa njim,ja ne bi zalila dati te pare za njega.Ali se bojim da ga ja kupim a on mu bude zanimljiv dan,dva.
RE: koliko placate bebine igracke 19.11.2008 18:36:37
lamka
Hoću i ja ovog dukca da se malo mama igra i uci dok je curica u vrticu ih moram obavezno do tuzle a ako ga ne bude Emina nagrebusila si odmah cemo ti oteti Bakirovog kad dodemo kod vas u Sarajevo
RE: koliko placate bebine igracke 12.12.2008 15:30:08
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ej zene kupila sam psica sveznalicu ( pjeva , uci brojati, slova , boje...)... i odusevljeno se ja igram s njim Iako Asja gleda sirko otvorenih usta kad psic nesto kaze ali joj je jos uvjek vaznije da ga grize ... Igracka je odlicna Moze se kupiti u Merkatoru
Na kojem jeziku je ovaj? Ovde ima na svedskom al mi bi najradije kad bi bio na nasem heheheh
RE: koliko placate bebine igracke 12.12.2008 21:32:08
Amrino
Bila sam danas u Merkatoru, ima Sveznalica koliko hoces...Ja ipak necu da ga kupujem jer mom bi to bilo zanimljivo neko kratko vrijeme...ne moze dugo biti na jednom mjestu . MM i ja smo stali kraj police s igrackama i dirali onom Sveznalici stomak, ruke i noge dok baterije nismo potrosili. MM kaze da je cudan naglasak pravo i ne zeli da mu sin tako prica . Hamza je u Bajramskom paketicu od nane i dede dobio nekog lava sto plese i mlati glavom (svira neka disko muzika) i odusevljen je. Ja mu ne dam da ga dira jer mi je suhveli...moze biti da je kinesko- ali zato ga stavim na sto i upalim a hamza odmah pocne plesati.