vjestica -> RE: Dojenje i tablete (10.3.2010 16:05:16)
|
IZVORNA PORUKA: niki83 IZVORNA PORUKA: vjestica canesten jedna vaginaleta je ista isto clotrimazol, samo jača doza lactoyn pomaže u očuvanju vaginalne flore, a kad je već poremećena, onda je samo nadopuna već postojećoj terapiji brusnica neće pomoći kod gljivica ( s obzirom da su ti preporučili canesten, znači da su gljivice, i to je normalna reakcija na kateter i na bilo koje druge promjene- antibiotici, puno slatkiša i sl, a nema veze sa intrahospitalnom infekcijom) a s obzirom da su gljivice, prirodna vtrijanta je bijeli luk, kao što rekoh, zašto s tim ne pokušaš? i off topic - škorpija dok se držim pravila foruma (a dosad me nisu moderatori opomenuli) zadržavam svoje pravo da iznesem svoje mišljenje na temi kojoj ja hoću, iapk je ovo javni forum takođe je tvoje pravo da komentarišeš moje postove ili da me zaobiđeš moze li samo pojasnjenje na koji nacin bijeli luk? ja sam tek sada vidjela , sori [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley9.gif[/image] bijeli luk malo zarežeš, da pusti sok i zamotaš u gazu, ali tako da ostaviš jedan dio gaze koji će viriti vani, pa ga staviš ko tampon nadam se da si me shvatila
|
|
|
|