senka 81 -> RE: Dojenje i tablete (18.1.2013 22:09:29)
|
Evo da vam ispricam svoje grozno iskustvo od danas poslijepodne.. naime, od sinoc imam visoku temp. 39 - 39.7, i odem u dezuru jer vidim da ni paracetamol ne pomaze... poznavajuci nase dr.pretpostavila sam da ce mi reci kako ne smijem dojiti, jer cu piti antbiotik bla bla bla. Tako je i bilo. pregledala me neka teta i ni 5 ni 6 kaze:"moras piti ovaj antibiotik, jer imas gnojnu anginu, i voltaren čepiće da uzimas."ja kazem, ali ja dojim, da li ce to smetati bebi? kaze ona neka beba predje na AD formulu ili se izdajaj, ali ne vjerujem da ces uspjeti uspostaviti laktaciju nakon 4 dana. ja nju opet upitah.. ima li neki lijek kompatibilan s dojenjem.. kaze ona meni drsko jel ti hoces da ozdravis il neces.. Ja se poklopim i srecom odem do pedijatra koji je danas bio dezurni. Covjek me pregledao, kaze uopste nemas gnojnu anginu, nego gnojne čepiće, i dat cu ti antibiotik a dijete bez problema mozes dojiti.. I covjek se iznervirao i poderao prethodni recept. Uzas, izasla sam plačući iz DZ.Pitam se sta bi bilo da nisam upucena u ovo podrucje, i da sam na prvu poslusala kravu koja mi je s pika savjetovala prekid dojenja?!
|
|
|
|