Dz3ni -> RE: Dojenje i tablete (12.11.2012 15:39:21)
|
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka IZVORNA PORUKA: Dz3ni Već nekoliko dana me pecka kad obavljam malu nuždu i osjećam bol u predjelu krsta i leđa...nije sad prestrašno da idem doktoru, ali je neprijatno, a imam nekog Bactrima kući od prije pa sam to mislila uzeti, ali ne smijem jer dojim pa reko da vidim ovdje s vama. Šta vi mislite? Hm, kad je došlo do leđa i krsta meni je to za dr. Uputnicu i daj urinokulturu. Nemojte se molim vas po našoj staroj dobroj bosanskoj zezati "nije prestrašno za dr.". Antibiotike iz "po kući" nikad, ni zašto. Znam, imam svekrvu doktora za urinarne infekcije (iz vlastitog iskustva). Danas joj više ne djeluju nikakvi antibiotici. Antibiotici idu uz dojenje, ali je fol da se uzmu odgovarajući, dovoljno dugo u dovoljnoj količini da bi imala smisla terapija, a ne samo da nestanu simptomi. Dz3ni molim te otiđi dr. A jeste vala i ja hajvan čekam da me baš zaboli pa da onda trčim doktoru. Još znam kad bole krsta da je situacija kritična. Hvala Lejla, ti uvijek imaš dobre savjete. [sm=rozica.gif]
|
|
|
|