RE: potreban savjet (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

mala_sa -> RE: potreban savjet (30.1.2013 16:40:58)

Mishkice od nasih prijatelja djevojcica je isto tako bila slomila palac, i nije se uopste zalila da je boli; kaze njena mama da je jednom samo malo jace zaplakala i to je to (oni predpostavljaju da g je tad slomila, a primijetili su tek nakon par dana). Kasnije je oporavak prosao jako brzo, jer njima kosti zacas srastaju.
Ti se pokusaj malo smiriti, od panike nemas nista; mozete li je odvesti u hitnu da joj slikaju??
Ljubi cezu punoo punoo

mishkica -> RE: potreban savjet (30.1.2013 17:20:03)

Mala ne mogu je na slikanje bez uputnice, ali evo za ujutro sam im se najavila, bas joj je ruzno i nekako cudno, ne znam bas opisati, ali neprirodno izgleda..nadam se da ce biti ok, pa i ako je slomljen valjda ce ga moci vratiti u prirodni oblik[sm=zmeden.gif]uh [sm=smiley13.gif]

mala_sa -> RE: potreban savjet (30.1.2013 22:18:26)

Ma hoce sigurno, kod nase E je prst isti kakv je i prije bio. Javi se sutra, ljubimo vas obje ja i A [sm=smiley1.gif]

mishkica -> RE: potreban savjet (31.1.2013 12:18:11)

Uslikali smo, nije lom, ali je tetiva ostecena, idemo ortopedu privatno danas u 5, nadam se da ce sve biti ok..dali mi i uputnicu za Mostar, da ne gubimo vrijeme, jer u nas radi samo ponedjeljkom ortoped, mila moja cura ni zaplakala nije...Mala hvala ti puno, ljubi nam veselog druga a za tebe veliki[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mishkica -> RE: potreban savjet (1.2.2013 15:25:46)

Dijagnoza nam je skljocajuci prst ili trigger finger, dobili injekciju odmah, sljedeca za 15 dana, a ako ni to ne pomogne radi se operativni zahvat tetive...ako iko zna ista o ovome molim vas pisite, meni je ovo sve novo, uz ovo imamo i vjezbe za prstic koje moramo raditi svaki dan, po 15 puta, a patnja je jer je boli dok joj to radimo, suze liju, bas mi je zao moje ceze male...ako je iko slicno nesto prosao neka se javi da cujem iskustva[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

vila_7 -> RE: potreban savjet (1.3.2013 20:42:29)

Bebi od 3 mjeseca jedno oko suzi malo, malo je kao zatvorenije, a kad place zacrveni se sve oko tog oka prema celu. Nema krmelja, suze su bistre. Ima li neko savjet jer do dr.tek u ponedjeljak mogu.
P.S. Pocela sam mazati svojim mlijekom.

Mirkica -> RE: potreban savjet (1.3.2013 21:15:19)

IZVORNA PORUKA: vila_7

Bebi od 3 mjeseca jedno oko suzi malo, malo je kao zatvorenije, a kad place zacrveni se sve oko tog oka prema celu. Nema krmelja, suze su bistre. Ima li neko savjet jer do dr.tek u ponedjeljak mogu.

to sto mazes svojim mlijekom jedino sto bih ti i ja rekla da mozes uraditi bez dokorta , mozda malo kamilicom da isprese ovo ostalo nista se ne bih usudila bez upute dokotra.

vila_7 -> RE: potreban savjet (1.3.2013 21:30:09)

Hvala Mirkice, isprala sam vec i kamilicom danas, al citam na internetu cak ni ne valja kamilicom ispirati jer ako e neka upala -ona je kao potpiruje-u tom smislu....

mala_sa -> RE: potreban savjet (1.3.2013 22:53:15)

Vilo slobodno cisti fizioloskom, nakapas na tufercic i cistis, svaki put uzmi novi tufercic. Fizioloska je sterilna, a za kamilicu sam i ja citala da je neki ne preporucuju.

Mishkice e bas mi zao ceze, ja stvarno prvi put cujem za tu dijagnozu [sm=smiley13.gif], valjda se javi neka od zenica koja zna nesto vise [sm=zmeden.gif] Ljubi mi pile malo [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

M kao Mama -> RE: potreban savjet (1.3.2013 22:56:38)

IZVORNA PORUKA: vila_7

i moja mlađa je imala problema sa tim, samo fiziološku vodu koristi, ona je najbolja i meni je dr. rekla nemoj kamilicom, nego fiziološkom vodom, e ona je i tobreks kapi koristila,

Volim Te! -> RE: potreban savjet (1.3.2013 23:14:23)

I moja je to imala sa 3 meseca i ispirala sam mojim mlijekom za dan otislo.Sretno.

sporty mamaa -> RE: potreban savjet (2.3.2013 0:23:02)

Moga jada veceras ne znam bil se smijala ili plakala[sm=smiley19.gif][sm=smiley36.gif] Doka sam bila na wc u beba nasla kremu za guzu i nameljala cijelu kosu, doslovno sva bila bijela. I to sat nakon kupanja. Naravno odmah sam je skinula i ponovo kada, ali nema sanse da se opere, masna uzas... I sto je najgore kolko god je susim uvijek mi izgleda da je mokra. Sad spava u dnevnom gdje je upaljena klima, mislite li da to sto je masna nije mokra ili? Nemam pojma sta da radim, bojim se da se ne prehladi[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

M kao Mama -> RE: potreban savjet (2.3.2013 0:25:35)

ma, ništa pusti, ja mojoj maksuz mažem kosu bademovom, i zaista izgleda ko mokra ali nije,

sporty mamaa -> RE: potreban savjet (2.3.2013 0:52:01)

Hvala mama alma, bit ce ko gelirana dok se ovo ne skine [sm=smiley36.gif] Joj kad sam je vidjela onako svu umazanu doslo mi je vrisnem[sm=jezicek.gif]

ljiljo -> RE: potreban savjet (8.3.2013 14:16:16)

Meni treba savjet, mali mi stalno cacka nos, radila sam bris nosa i uredan je ne znam je li faza...
Kako ga mogu odviknuti od toga

sporty mamaa -> RE: potreban savjet (10.3.2013 14:42:41)

IZVORNA PORUKA: ljiljo

Meni treba savjet, mali mi stalno cacka nos, radila sam bris nosa i uredan je ne znam je li faza...
Kako ga mogu odviknuti od toga

Moja grize nokte[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Jedino da pokusas objasniti da nije lijepo, da druga djeca to ne rade... Vjerujem da je samo faza. Jedna od mnogih koje te cekaju[sm=jezicek.gif]

Leena -> RE: potreban savjet (15.4.2013 22:57:16)

Drage moje, evo i meni treba savjet [sm=smiley1.gif]

Mame iz Sa, cija djeca idu vrtice... Mojoj je mišici rođendan u nedjelju, a u vrticu bi trebala proslaviti u petak... Tamo su mi rekli da torta koja se donosi u vrtic mora imati racun, pa me zanima gdje ste vi narucivale torte za vase malisane za vrtic? Ja sam dosada narucivala preko fb, ali niko od tih zenica nema prijavljenu firmu i ne mogu mi izdati racun. Hvala vam unaprijed [sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: potreban savjet (15.4.2013 23:23:09)

IZVORNA PORUKA: Leena

Mame iz Sa, cija djeca idu vrtice... Mojoj je mišici rođendan u nedjelju, a u vrticu bi trebala proslaviti u petak... Tamo su mi rekli da torta koja se donosi u vrtic mora imati racun, pa me zanima gdje ste vi narucivale torte za vase malisane za vrtic? Ja sam dosada narucivala preko fb, ali niko od tih zenica nema prijavljenu firmu i ne mogu mi izdati racun. Hvala vam unaprijed [sm=smiley1.gif]

ako možeš sa računom vidi sa Elmini
https://www.facebook.com/pages/ELMINI/144245769002?ref=ts&fref=ts
to je naša članica i super je :)))

ako ona nema račun, a mislim da ona to ima :)
vidi strastičarnu azra...i oni srede šlagom lik, a uksune su torte...
http://www.azra.ba/

ili slastičarna fanatazija
http://www.fantazija.ba/

hanabanana -> RE: potreban savjet (15.4.2013 23:33:47)

Provjeri jos jednom, torta mora imati deklaraciju, ne nuzno racun.

Leena -> RE: potreban savjet (15.4.2013 23:47:38)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Leena

ako možeš sa računom vidi sa Elmini
https://www.facebook.com/pages/ELMINI/144245769002?ref=ts&fref=ts
to je naša članica i super je :)))

ako ona nema račun, a mislim da ona to ima :)
vidi strastičarnu azra...i oni srede šlagom lik, a uksune su torte...
http://www.azra.ba/

ili slastičarna fanatazija
http://www.fantazija.ba/

Hvalaaaa!

hanabanana -> RE: potreban savjet (15.4.2013 23:53:06)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Leena trazi se da torta ima deklaraciju, ne racun. Barem u JU Djeca Sarajeva

Leena -> RE: potreban savjet (16.4.2013 0:12:48)

Leena trazi se da torta ima deklaraciju, ne racun. Barem u JU Djeca Sarajeva

Racun ili ambalazu sa rokom trajanja. privatni je vrtic

AnLu -> RE: potreban savjet (16.4.2013 0:30:06)

Leence ima racun ona tvoja sto si prosle godine narucivala tortu. To znam sigurno jer je poznanica skoro narucivala bas kod nje, ono kad sam te pitala kakva je, jer joj je bas trebao racun, a ona ga je mogla izdati.

samedi -> RE: potreban savjet (14.5.2013 10:50:13)

Smije li se mazati bebi ili djetetu 3g mast Mucoplant na prsa i leđa dok ima temperaturu? U uputstvu to ne piše, piše samo da se maže više puta na dan?

Koliko dugo smije stajati napravljen sirup od lovorovog lista i smeđeg šećera? I je li ga bolje čuvati u frižideru ili na sobnoj temperaturi?

škorpija -> RE: potreban savjet (14.5.2013 11:41:50)

iskreno ja sam mazala mucoplant balsam djetetu 4 g. kad je bila temperatura 38 stepeni, jer sma probala taj balsam na sebi i one ne izaziva zagrijavanje kože kao napr vicks vaporub balsam sa mentolom, inače ljekati kažu da se ti masni preparati ne koriste kod temperature, a zašto niko mi nije znao objasniti

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>