Daliyah92 -> RE: potreban savjet (8.5.2014 0:46:49)
|
Nisam mogla naci odgovarajucu temu da pisem, pa evo ovdje cu jer je ova za sve odgovarajuca [sm=smiley36.gif] Moj sincic ima nepune 2 god. i od kako sam dosla sa njim kod muzeve familije (inace u drugu drzavu, ja i on sami) poprilicno je promijenio ponasanje. A dosla sam prije 10 dana. Prije nego smo krenuli ovamo kad ga pitam hocemo li ici u Jordan on je govorio a-a (kao ne) i kad smo dosli ovdje poceo je za sve govoriti a-a, kad ga pitam hoce li nesto. Jos se rasplace nerijetko. Kad ga krenem presvuci odmah pocne plac i me da mi nikad da ga prasvacim. Krenem sebe presvuci, isto tako. Npr. ako sam krenula presvuci suknju samo place i govori "druga suknja" i ne bi nikad stao, samo ponavlja to isto. To mi je jako cudno i nemam pojma sta da uradim [sm=zmeden.gif] Ovo je znaci najgore, kad je u pitanju presvlacenje, a nerijetko place i kad ga vise od jednom pitam hoce li nesto pa govori da nece. Pogotovo navece kad krenemo spavati trazi tako bezveze nesto, eto samo da bude po njegovom. Eto jednom je, kad smo krenuli spavati, u ormaru ugledao svoju topliju duksericu i nije prestao plakati dok mu je nisam obukla [sm=zmeden.gif] A onda jos i jeans hlace vidio pa hoce i njih obuci, i tako je u tome zaspao. Previse place tako da nerijetko popustim, a nekad ne mogu i onda ne znam sta bi [sm=zmeden.gif] Molim vas, ako imate savjet bilo kakav da mi date pa da pokusam, jer sama ne znam ni sta da pokusam.
|
|
|
|