Lana_ -> RE: Ginekolozi u Mostaru (20.9.2012 16:04:18)
|
IZVORNA PORUKA: milenium IZVORNA PORUKA: Lana_ hahaha jel pričate o onoj crvenoj iz doma zdravlja?ako jeste udata je hahaha ma kakav dz,ova radi na bb u ambulanti za trudnice.ja jednom tako došla po papa test jer su me oni zvali da je gotov i to davno. ja dođem a ona''ma tko te je zvao,mi nismo nikoga zvali''! da nisu duhovi iz ove bolnice zvali pitam je ja. kaže ona daj mob da vidim pozive[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ,ok netko je zvao,koji si broj? i to sve pita u čekaonici.oni ljudi se kidaju od smijeha. ja ono''kakav broj,šta ja znam pod kojim brojem ste me vi zapisali''.mislim se u sebi zar ne može jednostavno među onih 5 papira čiji su nalazi gotovi i čekaju pronać moje ime,ali gospoĐICI teeeeeško listat.na izlasku sam samo rekla doviđenja bili ste jako neljubazni[sm=smiley4.gif] nismo mi jednine.tko je god sreo zapamtio je. lana da si je srela znala bi ti koja je vjeruj mi[sm=lev.gif] idući put kad budem u čekaonici i bude mi se obraćala pravit ću se gluhonijema. haha e tu nisam vidjela sad je bila plava s naočalima <vedrana i još jena al nije crvena i nisu bile neljubazne,sve ok..
|
|
|
|