mostarka 24 -> RE: Ginekolozi u Mostaru... (29.5.2012 16:52:29)
|
e ovako pozzz svima citajuci vase kometare,odlucih da i ja napisem svoje iskustvo,naravno svi mi imamo neka iskustva,svima nama neki doktori pase a neki jednostavno ne.Licno moje iskustvo s 1 trudnocom odlucila sam se da mi vodi dr.knezevic i na prvi pregled kad sam otisla šok,vec u 7 tjednu koliko sam trudna bila rekao mi je da plod ima anomalije i da cem morati ici na neke pretrage cuda neka da vidim kako ce se razvijati,naravno htio je samo izvuci novac,i tako sam izasla sva soku iz ordinacije i srela sam doktora karlovica inace kirurg na BB,inace prijatelj naseg poznanika i pita sta mi je vidi da sam jako lose i tako mu ispricam samo mi je rekao zasto ides takvima najjjbolji za ultrazvuk u mostaru je ubjedljivo dokotr tanovic otidji njemu i tako ja odem kod tane on to nista naravno nije vidio po njemu sve ok bilo,i nastavila sam njemu vodio mi trudnocu jedino mi nije bio na porodu bila planinicka kojoj me je on preporucio i odusevljena sam s nojm sve super proslo dobila curicu koja je prelijepa i sto je najvaznije ZDRAVA,a svi vam oni gledaju kome idete privatno bila jedna cura koja nije nikom isla i kad je bila< vizita zavli bi je nicija zena.E sad moje drugo iskustvo naime sad sam opet rudna i u 5 tjednu pocela s krvarenjem u 1 poslije pola noci zavrsim na b.b dezurni bio Busic to j ebio uzas reko mi da ploda vise nema kao sve otislo ima nesto ali i to ce otici,kaze on meni hoces li cuvat govorim ja pa valjda vi zanet ma sta ces kaze cuvat bog dao bog odnio aj ti kuci ,i tako ja opet uplakana kuci s mislju da bebe vise nema,javim samo da taj dan necu na posao i ujutro se cujem s majkom kaze ona meni pA dobro sve i ako je tako zasto ti nije dao nesto da to sve izadje i ja opet odem kod svog Tanovica,kaze on meni nista ti necu reci samo mi pustio otkucaje srca i govori vidis li da je sve ok,evo sad sam u 5 mjesecu i nadam se da cemo dogurati do kraja ali eto ne da mi se ni sa jednom trudnocom uzivati jer me ono na pocetku tako sjebe...uglavnom zelim vam svima srecu i nadam se da ce svaka sebi pronaci pravog dok...
|
|
|
|