lela89 -> RE: Ginekolozi u Mostaru... (7.12.2012 14:40:36)
|
nisam se imala neku potrebu raspitivati kad sam vidjela da mi po svemu paše, izgleda da je i mojoj starijoj seki vodio trudnoću prije 7 godina u čap. vidi se da ima iskustva i najvažnije strpljenja jer šta sam ga sve ispitivala, donosila ovul trakice da komentiramo boju a tek kakva mu je pitanja mm postavljao i mene bruka, a on to sve polako, reče mi mlađa sestra da im je u srednjoj držao predavanje o spolnim bolestima, neznam šta da ti kažem meni je puno značilo kad me na prvim pregledima u ovoj trudnoći pozitivnu podršku davao, vidi čovjek da sam kao na iglama svaki put kad dođem u strahu i panici zbog prethodnog ružnog iskustva, pa sa mnom kao s malim djetetom okrene mi monitor i zajedno gledamo. I mislim da će malo koji dr se ponuditi da ti donese o. trakice iz metkovića jer smo ja i mm pretresli mo uzduž i poprijeko i ondje gdje smo dosad kupovali ( ljekarna Apoteka ) sad samo po 1 komad i to ako ima.....ovoliko pišem samo zato jer baš mi nijedan prije nije ovako odgovarao prvenstveno kao čovjek a onda kao doktor, ovdje neću ni spominjat one iz DZ rekla sam nikad više. Ovdje su svi svoj aiskustva iznoslili pa i ja tako svoje, ne moraju svima svi odgovarati. Mo girl dr skelo radi u pol. H samo petkom ali zadnji put smo bili kod njega u pol. Ćurković i mislim da ću tamo nastaviti ići, noviji je ultrazvuk i digitalna je vaga [sm=smiley36.gif] , u H mi uvijek ona sestra na onoj starinskoj ukrade bar 2 kg i svaki put u knjižicu sve manje i manje kila, onda me mm galami . Ne znam je li radi nekim određenim danom čini mi se da reče da dođe kad ga zovnu tj kad se neko naruči , evo ti br. telefona od pol. Ćurković 036 334 308, onaj što ima na internetu ne važi, samo ću još kasnije provjeriti mm je uzeo njihovu posjetnicu
|
|
|
|