Anoniman -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (24.5.2011 22:30:27)
|
Ne kontam baš najbolje ovo zadnje, ali ne bitno, ovo sve što se radi Nejra je zaslužila, a RR je stala iz manogih žena u njihovim teškim situacijama. divim se kad vidim kako ima puno zena koje su spremne pomoci , cak me dovodi do suza , pa se upitah da li bi se iko na ovome svijetu , osim mojih najbliznih za mene zalozio mozda kad bi doslo do nemoci, bolesti i ne daj Boze bilo cega , kad vidim kako je ovde svet okrut , kako niko za nikog ne mari ,dal bi iko i primetio da se nesto recimo samnom zbiva?! Ne znam kako to neko moze da zasluzi da se nekom pomogne a znaci ako neko ne zasluzi nista ili ??????????? mene nejra nicim zaduzila nije al trudila sam se da ucinim sta sam mogla i dalje sam tu uvek za svakoga kome mogu izaci u susret samo jedno veliko bravo za rr , zaista je velikodusna a mama alma ako ti je ne bitno ti mozes i samo preskocit post koji je nebitan kao i ovaj uopste sto se mene tice ne moras trosit nerve i vreme na odg Hanady stavi i mene na listu ka dbudes imala vremena , jes doduse da ne znam kako ide testiranje ali raspitacu se kod svoga doktora
|
|
|
|