|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije
23.4.2011 15:18:57   
napolitanka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svaka cast cure, ponosna sam sto sam dio ove zajedniceuser posted image user posted image user posted image

Čovjek samo srcem dobro vidi...Suština se očima ne da sagledati.....Mali Princ :-)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 726
23.4.2011 15:29:27   
luluella
drage moje,
javljam vam se po prvi put.Nejru i njenu porodicu poznajem lično, pa može se reći već duže vrijeme.Par dana prije nego su joj otkrili ovu bolest sjedile smo na kafi sa djecom i dogovarale zajednički Prvi maj na moru, jer je tako bilo i prošle godine .Sve ovo čini da se osječam beskrajno tužno, depresivno, uplakano baš kao da mi je setra ........
u trnutku kad sam to saznala , panično sam pozvala bezbroj telefona i tražila pomoć, i od tad se molim za Nejru i dan i noć . akcijiu u importane centru podržalo je više nas...., a za danas je na prijedlog mog muža urađen veliki ,transparent za utakmicu željo -velež, na kojem će pisati pomozimo Nejri sa humanitarnim brojem .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 727
23.4.2011 15:40:20   
Apotekarka
Svaka cast zene,zbog ovoliko dobrote u nasoj zajednici ringeraje znam da ce nas Bog nagraditi najvecom nagradom ozdravljenjem nase Nejre

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu napolitanka)
Neposredna veza do poruke: 728
23.4.2011 15:55:21   
mamine oci
user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 729
23.4.2011 16:05:35   
babina beba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 730
23.4.2011 16:30:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Evo ja dosla prva iz Granda...user posted image

Savladana sam emocijama....

Evo malo kako je izgledalo

user posted image

user posted image

user posted image

Ponosna sam danas na sve nas....Bravo RRuser posted image user posted image user posted image ..bravo dobri ljudi....user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 731
23.4.2011 16:41:18   
Anoniman
Evo i ja sam upravo stigla iz Grand centra, atmosfera je ovakva...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 23.4.2011 16:48:29 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 732
23.4.2011 16:44:40   
koka i po
za moje Sarajke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 733
23.4.2011 16:51:55   
Nunny
evo i mene sa izvjestajem iz grand centra...
ponosim se nasim  RR mamama... svaka cas_t na trudu... drago mi je da sam dio rr zajednice...imam samo rijeci hvale... a i  nadam se da je bio dobar odziv...i zelim puno optimizma, snage, vjere i uspjeha u lijecenju nasoj Nejriuser posted image
moje dame sa rr pulta u grand centru lijepe su, vrijedne, nasmijane, sarmantne i imaju super kolaciceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nunny -- 23.4.2011 16:56:02 >

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 734
23.4.2011 17:21:54   
palachinken
Divno! Divno! user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 735
23.4.2011 18:00:34   
Dida79

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Evo ja dosla prva iz Granda...user posted image

Savladana sam emocijama....

Evo malo kako je izgledalo

user posted image

user posted image

user posted image

Ponosna sam danas na sve nas....Bravo RRuser posted image user posted image user posted image ..bravo dobri ljudi....user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Cure tako mi je zao sto nisam uspjela dociuser posted image user posted image
Moja svekrva je danas imala pred ifranktno stanje ma sve nas je isprepadalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 736
23.4.2011 18:45:38   
saso
Drage moje,evo i ja sam dosla iz Granda.Sve zenice sto su bile prisutne su super,i ja cu vam slikovito prenijeti dio danasnje atmosfere samo dok ovarisem kako da postavim slike (nisam dosad postavljala) nemojte zamjerit user posted image

"Najusamljenije mjesto na svijetu je ljudsko srce u kojem nema ljubavi."

Kikica - mamino malo pile :)

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 737
23.4.2011 19:31:22   
Visnja RR
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150228518701259.354662.306328761258&saved#!/media/set/fbx/?set=a.10150228518701259.354662.306328761258

skupljeno cca 900 km

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu saso)
Neposredna veza do poruke: 738
23.4.2011 19:34:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150228518701259.354662.306328761258&saved#!/media/set/fbx/?set=a.10150228518701259.354662.306328761258

skupljeno cca 900 km

Jeeeeuser posted image

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 739
23.4.2011 19:39:39   
mamin cvjetić
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super ste stvarno svaka vam čast hhiljadu poljubaca vam šaljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 740
23.4.2011 19:45:20   
M kao Mama
Slomljena, ali neizmjerno sretna, sutra idemo dalje, dolaze da nam pomognu Eldin Huseinbegović, Armin Muzaferija, Zlaja Bostandžić i puno, puno RR žena.

Nejra ljubimo te

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 741
23.4.2011 20:16:04   
mamin cvjetić
E super za Eldina Huseinbegovića i ja sam ga mislila kotaktirati ali vidjeću onda da kontaktiram još nekog pa ako uspijem javim user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 742
23.4.2011 20:29:20   
HAHA
Svaka čast user posted image user posted image user posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 743
23.4.2011 20:36:48   
Hanady RR
i ja došla...
žene hvala vam do srca...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dosta ljudi koju nikada nisu čuli za Njeru pomoglo je ali i dosta onih kje su naše članice svoje druženje s adjecom u supruzima poklonile su posjeti Grand centru...hvala vam.

Emocije da prenosim neću da vas raplakujem...al d avam kažem koliko sma ponosna na RR to također odavno znateuser posted image
upoznala sam divnu saso i mamin cjetić oduševile su me...i mnogo naših forumašica koje nidma odavno vidjel abile su sa nama...

Hvala pahuljici koja je donijel još kolača i dobro d ajste jer do polednjeg smo podjelile onima koji su za našu najru punili kutijuuser posted image

Pokupila sma šarena jaja dadadina...remek dijelo...vjerujte u živo još su ljepšauser posted image
Hvala dadada od porodice parla za poklončić za nasuser posted image user posted image
a mi smo i durgaricu napu kćerku hanabne nagradili jednim jajetomuser posted image

eto sutra novi dan nova nafala...vidimo se ženice i dovedite dječicu jer ustra sa nama je djevojka koja će biti u klovnovskom odjelu i radi bodypainting onima koji žele a biće i balona šarenihuser posted image

Nejra volimo teuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 744
23.4.2011 21:05:18   
muaaa
user posted image user posted image user posted image
super vidimo se sutra,i kod mene je sve spremno

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 745
23.4.2011 21:06:46   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muaaa)
  Neposredna veza do poruke: 746
23.4.2011 21:11:53   
Ilhana RR
Bravo zene!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo naprijed!!!

Svi za Nejru =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 747
23.4.2011 21:17:59   
M kao Mama
Evo i ja sa lajlom pravim bombice, da ima za sutra, sve kontam bit će naroda pa da bude dosta slatkiša. Ja sam u nedoumici da li da povedem L ili ne,

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 748
23.4.2011 21:20:29   
muaaa

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Evo i ja sa lajlom pravim bombice, da ima za sutra, sve kontam bit će naroda pa da bude dosta slatkiša. Ja sam u nedoumici da li da povedem L ili ne,

Povedi L to su ti porucila moja djecauser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 749
23.4.2011 21:22:13   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: muaaa

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Povedi L to su ti porucila moja djecauser posted image

i ja vodim hanadi...biće im lijepo na platouuser posted image s aklovvnom i nama...povedi jeeeeeeeeeeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *