Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 16:37:34
Hanady RR
ilahana
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 16:50:09
Amrino
Ja stvarno nemam stolic! Imam dvije djecije stolice plasticne pa ako ce koja povesti djecu recite da ponesem . Ne znam sta bi jos mogle ponjeti? Salvetice papirne mozda? Meni je palo na pamet da kupimo i plasticne case pa da bude i neko picence ali kad malo bolje skontah nidje veze...Otjerace nas oni iz kafica sto im pojimo potencijalne goste. Super vijesti- nadam se da cemo od sada pa nadalje samo takve i dobijati. Vidimo se drage moje prekosutra!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 17:06:53
drznica
Drage moje, nisam baš u toku svega,koliko sam cula na TV-u da je sutra u BBI centru tacnija na -1 u BABY centru bazar za buduce majke, oceve,djecu...i da ce ujedno biti i donacija za Nejru. Ja radim svakako preko puta baby centra, za pultom Logosoft...pa cu biti tu da vas bar podrzim i svakako ucestvujem u donaciji.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 17:28:49
HanaBana
IZVORNA PORUKA: drznica
Drage moje, nisam baš u toku svega,koliko sam cula na TV-u da je sutra u BBI centru tacnija na -1 u BABY centru bazar za buduce majke, oceve,djecu...i da ce ujedno biti i donacija za Nejru. Ja radim svakako preko puta baby centra, za pultom Logosoft...pa cu biti tu da vas bar podrzim i svakako ucestvujem u donaciji.
Vidimo se
Baby bazar organizuje GUGU portal a RINGERAJA je sutra u Grand centru od 11 do 17 sati. Svakako hvala na podrsi
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 18:26:44
Mala Selma
imam ja stolic-kamp i mogu pa ponijeti ( nesam upratila da li ste dogovorili za nedelju) i ukoliko sati da dodjem u nedelju, ja sam od 14,00 sati sa amrino... javite mi javno ili na pp moje obaveze , jer neznam nikoga(nazalost= al nekako cemo se skontati valjda u nedelju.Ako neko moze da dodje po stolic, mogu ga dati i veceras za sutra ako treba Jedva cekam nedelju i molim Boga dragog da i A.bude dobro i da nema turu
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 18:42:06
Ilhana RR
Drage moje, evo upravo sam bila kod nase lutke Nejre. Lijepo izgleda, jako je pozitivna i zadovoljna je sa ljekarima. Kaze da su pravo ljubazni prema njoj i njezni tako da se osjeca sigurna. Pocela je da ide na kemoterapije i ima dobar respons na njih. Doktori su zadovoljni i pozitivni na rezultat nalaza, znaci dobre vijesti mile moje.
Pozdravlja vas sve puno i zahvalna je za sve.
Tako mi je drago sto sam je vidjela da vam nemogu opisati. Divna je osoba i ako Bog da ozdravit ce nam ona brzo.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 18:52:56
milenium
IZVORNA PORUKA: Ilhana*
Drage moje, evo upravo sam bila kod nase lutke Nejre. Lijepo izgleda, jako je pozitivna i zadovoljna je sa ljekarima. Kaze da su pravo ljubazni prema njoj i njezni tako da se osjeca sigurna. Pocela je da ide na kemoterapije i ima dobar respons na njih. Doktori su zadovoljni i pozitivni na rezultat nalaza, znaci dobre vijesti mile moje.
Tako mi je drago sto sam je vidjela da vam nemogu opisati. Divna je osoba i ako Bog da ozdravit ce nam ona brzo.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 19:15:57
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Ilhana*
Ljubim vas sve :*
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 19:50:26
palachinken
Kutije su u Zenici po raznim ugostiteljskim objektima, nekim školama, zaista ih ima A danas su srednjoškolci iz Medicinske škole samoinicijativno zatrazili dozvolu od MUP-a i postavili kutiju u gradu, dijelili sokiće i skupljali novac. Skupili su blizu 2000KM To mi je bilo posebno drago čuti, u moru letargične omladine ovako divna djeca!
Sutra ide naša prodaja kolačića, u procesu su pripreme kod više forumašica.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 20:00:52
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: palachinken
Kutije su u Zenici po raznim ugostiteljskim objektima, nekim školama, zaista ih ima A danas su srednjoškolci iz Medicinske škole samoinicijativno zatrazili dozvolu od MUP-a i postavili kutiju u gradu, dijelili sokiće i skupljali novac. Skupili su blizu 2000KM To mi je bilo posebno drago čuti, u moru letargične omladine ovako divna djeca!
Sutra ide naša prodaja kolačića, u procesu su pripreme kod više forumašica.
bravo Zeinice, bravo srednjoškolci
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 20:23:07
Hanady RR
drage moje ...divna ekipa nejrinih kolegica i kolega koji su nas posjetili i zajedno s anama deverali onaj dan u Importane...dogovara humanitarni koncert za nejru u sarajevu u klubu ''Sloga'', dobili su prostor i vrijeme i razglas...sada je na nama red da prikupimo dobre muzičare, rok i pop muzike da napunimo Slogu.
elem... ako imate neki rpijedlog ili poznajete nekoga od muzičara, javite mi se na PP da ga kontaktiramo...
ja sam već s anekima stupila u kontakt i nadam s eu ponedeljak ću imati tačnije informacije