|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije
22.4.2011 11:23:26   
henna ze
hvala HanaBana..pusa i tebiuser posted image user posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 676
22.4.2011 15:53:54   
M kao Mama
Dobila sam info onaj kafić lijepi u BBi na prizemlju, treža da kod njih stavimo kutiju, a njihov prilog dobijamo u nedjelju i hastal za kolaće.

Iz KJKP PARK me zvali tražili žiro račun i iz sportskog saveza KS hoće da uplate

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 677
22.4.2011 15:59:57   
HanaBana
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Dobila sam info onaj kafić lijepi u BBi na prizemlju, treža da kod njih stavimo kutiju, a njihov prilog dobijamo u nedjelju i hastal za kolaće.

Iz KJKP PARK me zvali tražili žiro račun i iz sportskog saveza KS hoće da uplate

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ilhana nam je krenula kod Nejreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 678
22.4.2011 16:26:08   
Medić*
user posted image  user posted image  user posted image  

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 679
22.4.2011 16:31:02   
Skvo RR
Bravo za nasu ilhanu...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 680
22.4.2011 16:37:34   
Hanady RR
ilahanauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 681
22.4.2011 16:50:09   
Amrino
Ja stvarno nemam stolic!
Imam dvije djecije stolice plasticne pa ako ce koja povesti djecu recite da ponesem user posted image .
Ne znam sta bi jos mogle ponjeti? Salvetice papirne mozda? Meni je palo na pamet da kupimo i plasticne case pa da bude i neko picence ali kad malo bolje skontah nidje veze...Otjerace nas oni iz kafica sto im pojimo potencijalne goste. user posted image
Super vijesti- nadam se da cemo od sada pa nadalje samo takve i dobijati.
Vidimo se drage moje prekosutra! user posted image user posted image user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 682
22.4.2011 17:06:53   
drznica
Drage moje, nisam baš u toku svega,koliko sam cula na TV-u da je sutra u BBI centru tacnija na -1 u BABY centru bazar za buduce majke, oceve,djecu...i da ce ujedno biti i donacija za Nejru. Ja radim svakako preko puta baby centra, za pultom Logosoft...pa cu biti tu da vas bar  podrzim i svakako ucestvujem u donaciji.

Vidimo se

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 683
22.4.2011 17:28:49   
HanaBana

IZVORNA PORUKA: drznica

Drage moje, nisam baš u toku svega,koliko sam cula na TV-u da je sutra u BBI centru tacnija na -1 u BABY centru bazar za buduce majke, oceve,djecu...i da ce ujedno biti i donacija za Nejru. Ja radim svakako preko puta baby centra, za pultom Logosoft...pa cu biti tu da vas bar  podrzim i svakako ucestvujem u donaciji.

Vidimo se

Baby bazar organizuje GUGU portal a RINGERAJA je sutra u Grand centru od 11 do 17 sati.
Svakako hvala na podrsiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 684
22.4.2011 18:02:21   
drznica
Hvala na informaciji :)

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 685
22.4.2011 18:26:44   
Mala Selma
imam ja stolic-kamp i mogu pa ponijeti ( nesam upratila da li ste dogovorili za nedelju) i ukoliko sati da dodjem u nedelju, ja sam od 14,00 sati sa amrino...
javite mi javno ili na pp moje obaveze , jer neznam nikoga(nazalost= al nekako cemo se skontati valjda u nedelju.Ako neko moze da dodje po stolic, mogu ga dati i veceras za sutra ako treba
Jedva cekam nedeljuuser posted image user posted image i molim Boga dragog da i A.bude dobro i da nema turuuser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 686
22.4.2011 18:28:27   
M kao Mama
Žene ne treba nam hastal, imamo sve i u BBI i Grandu

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 687
22.4.2011 18:42:06   
Ilhana RR
Drage moje, evo upravo sam bila kod nase lutke Nejre. Lijepo izgleda, jako je pozitivna i zadovoljna je sa ljekarima. Kaze da su pravo ljubazni prema njoj i njezni tako da se osjeca sigurna. Pocela je da ide na kemoterapije i ima dobar respons na njih. Doktori su zadovoljni i pozitivni na rezultat nalaza, znaci dobre vijesti mile moje.

Pozdravlja vas sve puno i zahvalna je za sve.

Tako mi je drago sto sam je vidjela da vam nemogu opisati. Divna je osoba i ako Bog da ozdravit ce nam ona brzo.

Ljubim vas sve :*

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 688
22.4.2011 18:45:20   
M kao Mama
Ilhana, plačem ko mala beba, drago mi je da si vidjela Nejru i da je bolje u odnosu na sarajevo. Hvala ti pu

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 689
22.4.2011 18:51:06   
Mala Selma
Hvala Ilhana, divna vijestuser posted image user posted image
Uslisit ce dragi Bog nase molitveuser posted image user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

Neposredna veza do poruke: 690
22.4.2011 18:52:56   
milenium
IZVORNA PORUKA: Ilhana*

Drage moje, evo upravo sam bila kod nase lutke Nejre. Lijepo izgleda, jako je pozitivna i zadovoljna je sa ljekarima. Kaze da su pravo ljubazni prema njoj i njezni tako da se osjeca sigurna. Pocela je da ide na kemoterapije i ima dobar respons na njih. Doktori su zadovoljni i pozitivni na rezultat nalaza, znaci dobre vijesti mile moje.

Tako mi je drago sto sam je vidjela da vam nemogu opisati. Divna je osoba i ako Bog da ozdravit ce nam ona brzo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 691
22.4.2011 19:15:57   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Ilhana*

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 692
22.4.2011 19:18:16   
sreca 27

Neposredna veza do poruke: 693
22.4.2011 19:19:31   
Skvo RR
Ilhana divno..user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sreca 27)
Neposredna veza do poruke: 694
22.4.2011 19:42:37   
muaaa

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ilhana divno..user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 695
22.4.2011 19:42:59   
Visnja RR
Odnijela sam u Igraonicu Tvornica radosti kutiju...i oni ce skupljati novac od svojih posjetitelja novac... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 696
22.4.2011 19:50:26   
palachinken
Kutije su u Zenici po raznim ugostiteljskim objektima, nekim školama, zaista ih ima user posted image A danas su srednjoškolci iz Medicinske škole samoinicijativno zatrazili dozvolu od MUP-a i postavili kutiju u gradu, dijelili sokiće i skupljali novac. Skupili su blizu 2000KM user posted image user posted image user posted image To mi je bilo posebno drago čuti, u moru letargične omladine ovako divna djeca!

Sutra ide naša prodaja kolačića, u procesu su pripreme kod više forumašica.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 697
22.4.2011 20:00:52   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: palachinken

Kutije su u Zenici po raznim ugostiteljskim objektima, nekim školama, zaista ih ima user posted image A danas su srednjoškolci iz Medicinske škole samoinicijativno zatrazili dozvolu od MUP-a i postavili kutiju u gradu, dijelili sokiće i skupljali novac. Skupili su blizu 2000KM user posted image user posted image user posted image To mi je bilo posebno drago čuti, u moru letargične omladine ovako divna djeca!

Sutra ide naša prodaja kolačića, u procesu su pripreme kod više forumašica.

bravo Zeinice, bravo srednjoškolciuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 698
22.4.2011 20:16:52   
jasmin
I bravo sve vi koje ulazete svoj trud da ovo uspije.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 699
22.4.2011 20:23:07   
Hanady RR
drage moje ...divna ekipa nejrinih kolegica i kolega koji su nas posjetili i zajedno s anama deverali onaj dan u Importane...dogovara humanitarni koncert za nejru u sarajevu u klubu ''Sloga'', dobili su prostor i vrijeme i razglas...sada je na nama red da prikupimo dobre muzičare, rok i pop muzike da napunimo Slogu.

elem...
ako imate neki rpijedlog ili poznajete nekoga od muzičara, javite mi se na PP da ga kontaktiramo...

ja sam već s anekima stupila u kontakt i nadam s eu ponedeljak ću imati tačnije informacijeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *