Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 8:18:40
ziki
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Hvala RR damama na podrsci, Nejra se dobro sjeca i nalazi su joj sve bolji i bolji nadam se da ce tako nastaviti. Stupio sam u vezu sa gosp. Ilhanom tako da cemo se uskoro i vidjeti. Nalazi su dobri i dr. optimistični, Nejra je u dobrim rukama i odličnoj klinici i pred nama je duga i teka borba"
Ovo je dio mog i razgovora Njerinog muža, Nejra je bolje nego u Sarajevu, počela je da jede i bolničku hranu.
Prosto sam morala da ovo podjelim sa vama jer znam koliko očiu čeka neke nove info.
suze radosnice, divna vijest. Nadam se još boljim. Up date od mene- kutiju sinoć preuzela , na pauzi opet nosim, nosiću je i sutra do zatvaranja. Danas kraće radim pa ću opet prošetat po sajmu, da podijelim još letaka. Jedna kutija je i dalje kod ulaza u firmu. U subotu popodne javiću koliko je skupljeno. Molim Boga da se ne razočaramo.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 8:26:41
reallove
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Hvala RR damama na podrsci, Nejra se dobro sjeca i nalazi su joj sve bolji i bolji nadam se da ce tako nastaviti. Stupio sam u vezu sa gosp. Ilhanom tako da cemo se uskoro i vidjeti. Nalazi su dobri i dr. optimistični, Nejra je u dobrim rukama i odličnoj klinici i pred nama je duga i teka borba"
Ovo je dio mog i razgovora Njerinog muža, Nejra je bolje nego u Sarajevu, počela je da jede i bolničku hranu.
Prosto sam morala da ovo podjelim sa vama jer znam koliko očiu čeka neke nove info.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 8:47:58
Apotekarka
Prva tema koju otvrim n rr je svki dan ova samo da vidim kako je nasa Nejra... Ja ne znam zasto ali stalno mi je u mislima...Samo da izdrzi i ozdravi...
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 9:29:50
HanaBana
Eh drage Sarajeke plan rganizcaije za subotu i nedelju
kolače i letke dijelimo u smjenama kraj kutije po dvije obavezno...sve ostale koje budu imle vremena biti dole imat će posla nek ne brinu da naimiramo što veći broj građana
Subota, Grand centar od 11 do 17 sati
Kolače za taj dan donose Hanady RR i Skvo RR
smjene 11 – 13 Skvo, višnja (ja ću biti tu od 11 da mjenjam Skvo u stajanju) 13- 15 dijana, alma 15-17 emi7908 i Amani12
nedelja, BBi centar od 12 do 16 sati 12 -14 dijana, muaa 14 – 16 armino i druga sa teme neka se dobrovoljno javi što prije
Pored kolača potoji ideja da se u skladu sa praznicima koji su u nedelju donira i jedan broj šarenih jaja za djeljenje građanima, bilo bi lijepo pa eto ako neko ima rapoložen da nam i šarenih jaja donese javite
na hair i dobro za našu Nejru da prikupimo pune pripremljene kutije i da nazovemo nekoga da nam još jednu golemu kutiju napravi.
Ja sam u Grand centru od 14 do 17 (subota). Prikupljeni novac cemo odmah u 17,05 prebrojati i objaviti na RR. Uplata ce ici u ponedjeljak ujutro. U BBI cu cigurno biti od 13,00 do 16,00 te cemo prikupljeni novac prebrojati odmah u 16,05 i objaviti na RR. Uplata ide u ponedjeljak ujutro.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 9:58:58
mama2009
Hej B dadada je obecala jaja, ja cu se s njom dogovoriti da ih pokupim, ako tebi odgovara mozemo se zajedno s njom naci u subotu predvece (tj kad njoj odgovara) u nedjelju kad treba donjeti jaja ispred BBI
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 10:00:23
HanaBana
IZVORNA PORUKA: mama2009
Hej B dadada je obecala jaja, ja cu se s njom dogovoriti da ih pokupim, ako tebi odgovara mozemo se zajedno s njom naci u subotu predvece (tj kad njoj odgovara) u nedjelju kad treba donjeti jaja ispred BBI
moze nije problem, samo ja necu mocu prije 13,00 ako to nije porblem tu sam
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 10:02:03
HanaBana
Jenda kutija za novac je kod mene. Druga je u fazi izrade isto kod mene Ja sam planira doci sutra oko 14-15 sati ali obzirom na kutije docu u 11 da donesem i letke jer sam izradila nove.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 10:54:37
Amrino
Posto ja stvarno ne znam gdje gonim i ulijecem samo ko padobranac napisite mi ili ovdje ili na PP kako ce to ici u nedjelju...Gdje cu stajati, gdje pokupiti kutiju, trebam li ja ponjeti niki stolic ili nesto...Imam li kakav plakat s logom. Fakat veze nemam...
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 11:00:40
HanaBana
Bilo bi zaista pozeljno da se organizujemo i za Grand cenatr i BBI. Evo nekih upita za obe lokacije. Ko dolazi prvi sa kutijom, i letcima? Da li nam je potreban kakav stolic? Da li potreban kakav stolic zenama za kolace?
Treba li jos kakav apel tipa donirajet i zasladite se ili nesto slicno da damo asocijaciju za kolacice??? Samo recite da printam dok imam priliku
mama alma i ja imamo kutije i letke - te ako treba kome dobaciti tu smo jer ja na obje akcije ne dolazim odmah na pocetku hajmo malo podici temu da imamo sutrasnje akcije na nivou
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 11:00:58
Hanady RR
sory Hanabana ovo je konačni dogovor za vikend
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
kolače i letke dijelimo u smjenama kraj kutije po dvije obavezno...sve ostale koje budu imle vremena biti dole imat će posla nek ne brinu da naimiramo što veći broj građana
smjene 11 – 13 Skvo, višnja (ja ću biti tu od 11 da mjenjam Skvo u stajanju) 13- 15 dijana, alma 15-17 emi7908 i Amani12
nedelja, BBi centar od 12 do 16 sati 12 -14 dijana, muaa 14 – 16 armino i mala Selma
Pored kolača potoji ideja da se u skladu sa praznicima koji su u nedelju donira i jedan broj šarenih jaja za djeljenje građanima, školjka jaja u nedleju dolazio od familije dadadine
na hair i dobro za našu Nejru da prikupimo pune pripremljene kutije i da nazovemo nekoga da nam još jednu golemu kutiju napravi.
Sve ostale dobro su došle , imat ćemo letke treba i njih djeliti treba kutije napuniti...što nas više bude više će i građana biti na odzivu...mi smo mame i buduće mame sve aBd...mak treba svoju mamu a mi ćemo u raditi sve da ona bude dugo dugo kraj njega
Eh sada...doći će mama75 u nedelju i donijeti vanilica naparvljenih pored ovoga dosta je forumašica javilo mi na Fb i PP-om d aće doći d apomognu.
dalje...jaja.... pošto sam ja subotu cijeli dan u grandu, a u ndelju dolazim pred BBi u prvu smjenu ja sma napravila korpu za aranžiranje jaa šarenih...tako da mislim d aje najbolje d ajaja ja pokupim iz 17g u subotu kod dadad jer moram porći pored nje po svoju djecu kod mame...pa d aih tako i odnesem u BBi ujutro...mislim d aje to najednostavnije
i jedna važna crtna ovoga dogovora... molim vas ipred BBi bi nam trebao jedan stolić...da bi stale lipoe na sredinu ulaza i kutiju istakle na vidno mjesto... eh sad ja ga nemama a to bi mogao biti neki sklopivi kamp stolić... ne smijem da s esolonim na one stolove iz kafića jer nisu baš voljni da se jednog halale kad je lijepo vrijeme i raja kafu pije ispred... pa eto jel ima ko kakav prijedlog il još bolje stolić
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 11:03:39
HanaBana
sory Hanabana ovo je konačni dogovor za vikend
nedelja, BBi centar od 12 do 16 sati 12 -14 dijana, muaa 14 – 16 armino i mala Selma
Pored kolača potoji ideja da se u skladu sa praznicima koji su u nedelju donira i jedan broj šarenih jaja za djeljenje građanima, školjka jaja u nedleju dolazio od familije dadadine
Sve ostale dobro su došle , imat ćemo letke treba i njih djeliti treba kutije napuniti...što nas više bude više će i građana biti na odzivu...mi smo mame i buduće mame sve aBd...mak treba svoju mamu a mi ćemo u raditi sve da ona bude dugo dugo kraj njega
Eh sada...doći će mama75 u nedelju i donijeti vanilica naparvljenih pored ovoga dosta je forumašica javilo mi na Fb i PP-om d aće doći d apomognu.
dalje...jaja.... pošto sam ja subotu cijeli dan u grandu, a u ndelju dolazim pred BBi u prvu smjenu ja sma napravila korpu za aranžiranje jaa šarenih...tako da mislim d aje najbolje d ajaja ja pokupim iz 17g u subotu kod dadad jer moram porći pored nje po svoju djecu kod mame...pa d aih tako i odnesem u BBi ujutro...mislim d aje to najednostavnije
i jedna važna crtna ovoga dogovora... molim vas ipred BBi bi nam trebao jedan stolić...da bi stale lipoe na sredinu ulaza i kutiju istakle na vidno mjesto... eh sad ja ga nemama a to bi mogao biti neki sklopivi kamp stolić... ne smijem da s esolonim na one stolove iz kafića jer nisu baš voljni da se jednog halale kad je lijepo vrijeme i raja kafu pije ispred... pa eto jel ima ko kakav prijedlog il još bolje stolić
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 11:04:26
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Bilo bi zaista pozeljno da se organizujemo i za Grand cenatr i BBI. Evo nekih upita za obe lokacije. Ko dolazi prvi sa kutijom, i letcima? Da li nam je potreban kakav stolic? Da li potreban kakav stolic zenama za kolace?
Treba li jos kakav apel tipa donirajet i zasladite se ili nesto slicno da damo asocijaciju za kolacice??? Samo recite da printam dok imam priliku
mama alma i ja imamo kutije i letke - te ako treba kome dobaciti tu smo jer ja na obje akcije ne dolazim odmah na pocetku hajmo malo podici temu da imamo sutrasnje akcije na nivou
U Gradnu letke i plakat će donijeti Višnja kutija...dajte vidite s anjom ja mislim i ona ima kutiju za Grand...ako Alma dolazi na početku neka ponese kutiju...
BBI---ja sam u prvoj smjeni, nosim letke koje ćeš mi Hana bana donijeti kad god u subotu....i plakate i kutiju... sve to i jaja i dolazim pred BBi koko 11,30 da sve pripremim dok dođu kolači... samo nam je stolić potreban... šta mislite da pitamo našu Tea lanu da nam danas u onome kafiću dole izmoli jedan stolić da stavimo na sredinu i može i kutija i kolači ijaja na nju
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 11:10:12
henna ze
Za sve koji nisu vidjeli i koji objavljuju na statusima na fb o prikupljanju u Sarajevu nek dodaju i Zenicu TC DŽananović subota i nedjelja od 12-15 i od 19-21.isto imamo kolačiće..
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.4.2011 11:16:36
HanaBana
IZVORNA PORUKA: henna ze
Za sve koji nisu vidjeli i koji objavljuju na statusima na fb o prikupljanju u Sarajevu nek dodaju i Zenicu TC DŽananović subota i nedjelja od 12-15 i od 19-21.isto imamo kolačiće..