Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 21:23:05
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: luluella
drage moje, javljam vam se po prvi put.Nejru i njenu porodicu poznajem lično, pa može se reći već duže vrijeme.Par dana prije nego su joj otkrili ovu bolest sjedile smo na kafi sa djecom i dogovarale zajednički Prvi maj na moru, jer je tako bilo i prošle godine .Sve ovo čini da se osječam beskrajno tužno, depresivno, uplakano baš kao da mi je setra ........ u trnutku kad sam to saznala , panično sam pozvala bezbroj telefona i tražila pomoć, i od tad se molim za Nejru i dan i noć . akcijiu u importane centru podržalo je više nas...., a za danas je na prijedlog mog muža urađen veliki ,transparent za utakmicu željo -velež, na kojem će pisati pomozimo Nejri sa humanitarnim brojem .
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 21:25:02
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
e, super muaa hvala ti, da znam da je na sigurnom, ljubi mi ih,
neka mi od vas mora pomoći sutra ja nema celofana za lijeka u kući, tako da moramo to popakovati,
amrino javi se ljubim te da vidim mogu li ujutro sa tobom, nosim kutije pa bi mi bilo super kada bi mogla sa tobom,
j aću pakovati u celofan...jesi vdijela kako pahuljica kaže... ne brini...čekamo va sa bombicama... biće i vanilice mame75 a još jedna forumašica rekla je ako stigne doći sa keksićima medama
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 21:37:22
HanaBana
Evo i mene. dana u Importane sve pohvale. ma svi su ukljucili pa i najmladji. Mene segauhvatila, hana dijeli letke i kome god da letak kaze evo ovdje je kutija Skupile smo oko 850 - 900 km. Bice ABD sutra i vise. Vidim svi se dali u kolacice, svaka vam cast!!!!!STvarno nam nema kraja. Hanady hvala na jajetu, Hani su ruku narancaste od jajeta Hvala dadada Vidimo se sutra oko 1-2 jer ja cu kasniti Idemo dalje
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 21:41:54
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: muaaa
Ovo je veliko srce koje u napravila moja djeca od kolacica
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 21:42:50
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Evo i mene. dana u Importane sve pohvale. ma svi su ukljucili pa i najmladji. Mene segauhvatila, hana dijeli letke i kome god da letak kaze evo ovdje je kutija Skupile smo oko 850 - 900 km. Bice ABD sutra i vise. Vidim svi se dali u kolacice, svaka vam cast!!!!!STvarno nam nema kraja. Hanady hvala na jajetu, Hani su ruku narancaste od jajeta Hvala dadada Vidimo se sutra oko 1-2 jer ja cu kasniti Idemo dalje
majketi kada stiže i u importane mi vazdan u gRand centru bili
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 21:45:10
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: luluella
drage moje, javljam vam se po prvi put.Nejru i njenu porodicu poznajem lično, pa može se reći već duže vrijeme.Par dana prije nego su joj otkrili ovu bolest sjedile smo na kafi sa djecom i dogovarale zajednički Prvi maj na moru, jer je tako bilo i prošle godine .Sve ovo čini da se osječam beskrajno tužno, depresivno, uplakano baš kao da mi je setra ........ u trnutku kad sam to saznala , panično sam pozvala bezbroj telefona i tražila pomoć, i od tad se molim za Nejru i dan i noć . akcijiu u importane centru podržalo je više nas...., a za danas je na prijedlog mog muža urađen veliki ,transparent za utakmicu željo -velež, na kojem će pisati pomozimo Nejri sa humanitarnim brojem .
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 21:49:54
HanaBana
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: HanaBana
majketi kada stiže i u importane mi vazdan u gRand centru bili
hahahahahaahha sama se sebi smijem. znas da sam poludila veceras pa nije ni cudo stop pisem importan ejre o importane razmisljam. Naravno extra bi danas u Grand centru
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 22:04:29
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Amrino
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
e, super muaa hvala ti, da znam da je na sigurnom, ljubi mi ih,
neka mi od vas mora pomoći sutra ja nema celofana za lijeka u kući, tako da moramo to popakovati,
amrino javi se ljubim te da vidim mogu li ujutro sa tobom, nosim kutije pa bi mi bilo super kada bi mogla sa tobom,
Zeno draga naravno da mozes! Ja ti pisem na fb ali ne odgovaras. Samo reci kad i gdje da te pokupim? Imamo li sve sto nam treba?
ma sve imamo... stolove, kutiju, korpe za aranžiranje kolača, jaja šarena, rer-mame, rr -djecu, pjevače, klovna, letke, plakatiće....
sutra je sutra
idemo dalje
< Poruku je uredio Hanady RR -- 23.4.2011 22:23:21 >
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 22:27:47
ziki
bravo zene, svaka vam cast. Ja sam danas pokupila kutiju sa sajma i vise nego razocarana sam. Al valjda ce bit uplata na racun i poziva jer sam podijelila puno letaka. Pare uplacujem u ponedeljak. Sramota me rec koliko je kad procitam sta ste vi skupile
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 22:34:12
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: ziki
bravo zene, svaka vam cast. Ja sam danas pokupila kutiju sa sajma i vise nego razocarana sam. Al valjda ce bit uplata na racun i poziva jer sam podijelila puno letaka. Pare uplacujem u ponedeljak. Sramota me rec koliko je kad procitam sta ste vi skupile
ziki neka te ne bude sramn... sve daje 10 Km novac je i svako malo za njeru je puno
Svako d akoliko može od srca, mi smo danas bojale i sitne kovanice od 5 pfeninga ali i to su novci i hvala svakome ko i sitne novce halali.... teška su ovo vremena i ponavljam se stotinu puta ali naše malo za nejru i ono što treba biti na računu je puno...
'zrno po zrno pogača....''
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 22:35:21
Medić*
Svaka cas_t zenama, kolaci na fb izgledaju extra
Dolazimo i mi sutra sa suhim sitnim kolacicima, macije oci sa plazma keksom, isto nam je problem za celofan, moramo ujutru potraziti ali ako neko ima tamo da uvijemo
Ziki cure su pravu, koliko kod dobro je
< Poruku je uredio medic slatki -- 23.4.2011 22:36:16 >
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 22:37:51
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Svaka cas_t zenama, kolaci na fb izgledaju extra
Dolazimo i mi sutra sa suhim sitnim kolacicima, macije oci sa plazma keksom, isto nam je problem za celofan, moramo ujutru potraziti ali ako neko ima tamo da uvijemo
Ziki cure su pravu, koliko kod dobro je
celofan imamo u DM-u imamo ga u BBi...ne brinite...smao makze ponesite i uzet ćemi i tralice tamo za zavezat...
ja uvijem brzo i porfeionalno
tu sam za sve pomoći
uh biće sutra velika ponuda kolača raznih
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 22:38:36
Anoniman
Ziki ne zezaj...svaka marka je VELIKA
cure/zene
HanaBana...vjeruj mi...ja sam valjda toliko danas rastresena da mi naumpalo nije da dam i vama dvjema jaja ...a sad kad skonta...nisam ni znala da cete vas dvije dobaciti Hanady...al nema veze...snasle ste se i dobro si me napomenula ...ne znam sta je s tim bojama...tj. zasto se nisu osusile kako treba...ja sam ih dva put brisala...pretpostavljam da su uljane...pa ne bi bilo lose da kupite salvete ili ponesete...pa ljudima tako dajete...da vas ne tuze
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 23.4.2011 22:43:08
myb@by
Žene drage svaka vam čast na angažovanosti. . Srce mi je ko ludo lupalo kada sam vam danas prilazila u Grand centru. Molim se za našu Nejru svakog dana. Brzo ce se ona aBd vratiti svojoj porodici.