Ena123 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (23.12.2014 12:06:35)
|
Zdravo drage moje trudilice [sm=smiley1.gif] Pratim Vas vec enko vrijeme i radujem se svakom [sm=rozacrtici.gif] gotovo kao da je i moj jer tako znam da postoji nada i za mene... Ukratko,uzeli smo se kasno sa 35 god. prvih 6 mjeseci nismo bili skupa ali bili smo onda 6 skupa i nema [sm=rozacrtici.gif],potrazimo lijecnicko misljenje jer godine mi ne idu u prilog da bih cekala godinu.Njemu kazu da ima manji broj aktivnih ...i da bi nam bilo najbolje VTO i mi ti krenemo sa vadjenjem nalaza i odjedom ja trudna,prirodno...cudo pravo,sreca do neba,sve ok,radila trpli test,amonostintezu,sve,redovni pregeledi i sve ok dok doktoru u 20 tjednu nije ustanovio anomaliju na licu bebe...u 22 tjednu su me porodili,inducirani porod,ne dao bog nikome da to prodje jer samo on moze znati koja je to patnja i bol za necim tako zeljenim.Proslo je tome 15 mjeseci,pazili smo neko vrijeme,6 mjeseci i ponovo pokusavamo,nema nista,svaki put kada vjestica [sm=hudicek1.gif] dodje ja bolujem ...vrijeme ide,ne mozemo cekati vise.Planiramo na proljece jer finansijski ne mozemo prije krenuti na neku kliniku za VTO i mislim da je nas izbor Sarajevo New Life jer vidim po ovim forumima da ih hvalite....Kakva su iskustva,tada cu imati 38 god. i bojim se da nije kasno,hocu li uspjeti [sm=smiley13.gif].
|
|
|
|