London_Konjic -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (28.2.2015 13:45:53)
|
Postovane zenice, ja sam nova na ovom forumu,ali problem postoji vec duze. Naime, radila sam 2x VTO i nazalost neuspjesno. Posto radim u Londonu, a ovamo je pravo skupo, pokusavam da nadjem najbolji centar u BH gdje cu to uraditi. Pratim an FB i Bahceci i New Life, i s jednim i drugim sam u kontaktu. Iz Bahcecija nekada ne dobije odgovor na posatavljena pitanja, a iz New Life kontraverzne odgovore. Iako sam dobila informaciju od jedne doktorice da su oni bili jedna klinika, nisu mi jasne neke stvari i kome da povjerim svoje zdravlje i povjerenje. Bahceci non stop pokazuje slike njihovih beba, pa zar ih ima toliko. New Life pise da su najbolji "na svijetu"...pa kako to kad klinika radi samo 6mjeseci. Jeftin marketing i jednih i drugih. Medjutim, bebe su tu, i vidi se rad klinike, a "najbolji na svijetu" su meni odgovorili da nemaju embrioskop, a bez toga embriologija je "osakacena". Bahceci je bio prozivan prosle godine po novinama, New Life je pokupio sve one koji su izbaceni iz Bahcecija. Ne mogu biti pametna. Posto sam i sama ljekar, trazila sam reference njihovih doktora. U Bahceciju, doktori imaju naucne reference na pubmed.com, u New Lifu doktori nisu na pubmedu. Meni to puno znaci, ali... Valjda kada puno znate i imate neuspjesne postupke, svaka vam je informacija podjednako bitna i vazna...Molim vas, napisite mi vasa iskustva. Po svemu sudeci, na kraju cu morati traziti pomoc u nekom centru koji je anoniman...jer ovoj marketing na FB je teror za pacijente a i medicnu (naucni rekord...to ne postoji...vec naucno dostignuce...ili najbolja klinika na svijetu...)
|
|
|
|