pahuljicamala -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (18.4.2013 13:24:39)
|
sos hvala puno na pomoci! Ne znam sta vise da ti kazem, osim da sam uz tebe..... first sunshine puno srece! Mia hvala puno na pomoci, nije kasno, na vrijeme je [sm=smiley36.gif] Ja sam se uspanicila jer je doktor prezauzet, pa ne mogu sa njim bas detaljno razgovarati, a sestre nisu bas upucene... Kako si primala Puregon, Merional i Cetrotide? Jesi li se bola za svaku posebno ili? Sve idu u stomak? Meni kako je sestra objasnila, bas sam nesigurna, jer i ona sama nije djelovala sigurna u ono sto govori... [sm=smiley13.gif]Cijelu iglicu zabodes ravno u stomak ( negdje ispod pupka), a ne ukoso?Postoji li mogucnost da se zabode u neki krvni sud?[sm=zmeden.gif] To mi nije rekla, niti je ona provjeravala, kada mi je dala prvu... Folacin i Sumamed i mi koristimo, ali to mi je, nekako, nevazno u usporedbi sa ostalim.... Hvala unaprijed[sm=smiley1.gif] Jakuta moram ti reci da ti se divim, jer si jedna jaka osoba, koja se kao lavica bori! Zao mi je zbog neuspjeha, ali u ovome samo istraju oni koji su jaki, koji ovo mogu podnijeti i emocionalno, i fizicki i finansijski...Puno srece, od srca ti zelim! Meni je ovo prvi, a pozda i posljednji pokusaj i molim Boga da mi pomogne.... Hvala jos jednom svima i puno srece Vam zelim! Ako ima nesto sto bi mi one koje su prosle sve ovo, mogle savjetovati ( sta da jedem,pijem kako da se ponasam tokom perioda stimulacije kako bih poboljsala cjelokupno stanje), molim Vas da mi pisete...., puno bi mi znacilo... Saljem vam veliki[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|