nedzla. -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (29.3.2013 11:21:23)
|
IZVORNA PORUKA: ljubavzaljubav1978 Cure, kako ste vec mogle vidjeti ja cekam ET, pa me zanima kakve su kod vas bile preporuke o ponasanju nakon ET? Mirovanje, sjedenje, aktivnosti, itd itd? ljubavzaljubav1978 dobro došla [sm=smiley1.gif] ja sam nakon ET mirovala samo 24 sata, tako mi je i dr. rekao. Poslije toga ni jedan dan više nisam konstantno odmarala, ali sam malo smanjila aktivnosti; ništa teško itd.... i hvala Allahu moj prvi ET je bio uspješan i rezultat su [sm=duda.gif][sm=duda.gif] u maminoj tibi od [sm=smiley27.gif] ti želim uspjeh s Božijom pomoći [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: Mikano Curke, koliki vam je bio endometrijum na dan embriotransfera? Ja se spremam za FET ali izgleda bezuspješno. 13 dan endometrijum 5.8mm 15 dan endometrijum 6.5mm Sutra pada odluka kod dr Mikano [sm=smiley1.gif] dr. će svakako odlučiti šta je najbolje, zato se opusti, jer neke stvari ne možemo ubrzati u svakom slučaju nek ti bude sretno i hairli [sm=bravo.gif] Ja ne znam koliko mi je bio debeo endometrijum, niti sam pitala, niti je dr. nešto posebno rekao, znam da je kontrolama govorio sve ide kako treba i eto hvala Allahu urodilo je plodovima [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] ostale ženice [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|