Elica 5
|
Mikano,,, evo ako da ti kažem proceduru kad je u pitanju FET,,, ništa strašno,, javiš se prvi dan odvratne tete,, i od tog dana kreneš da piješ Estrofem tabletice,,, dobićeš program jer se nešto ovako 4 dana pije po jedna e onda od 5 dana krećeš sa jednom tableticom ujutro jednom uveče,,, aglavnom dobiješ papir da možeš pratiti,,, uz te tabletice piješ svaki dan Folacin,, i vitamine Polbevit,, i po jednu tableticu aspirina,,, e onda se javljaš 13 dan tek na kontrolu kada te doktor pregleda i tada mi je uključio inekcije Progesteron koje sam primala sve do 18 dana,,, a 19 dan mi je bio transfer,,,, i eto Hvala dragom Bogu uspješan . E to je bio moj program i mislim da je svima isti što se tiče terapije e sad što se tiče transfera tu smo možda razlike dan gore dole svi,,,, Sretno,, ako mi još nešto na um padne pišem.. Osatlim ženicama šaljem
1.ICSI-2010-mis.ab. u 11. 4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690 Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica" 16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3
|