RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

mersudina 27 -> RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (28.7.2012 10:01:31)

san4 pa odes na konsultacije i vidis jel ti to to,a sto se tice spermiograma mm ga je uradio tek kad sam ja usla u postupak,imali smo tri nalaza spermiograma sa razliciti klinika i otprilike svi su bili slicni,tako da dr.nije insistirao na istom da se odmah uradi.Eh sad neznam kako je bilo kod drugih parova,ovo je moje iskustvo sto se toga tice.

san4 -> RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (28.7.2012 20:41:33)

Hvala vam puno!ne volim kada sam ne odlucna,ali znam da me vi razumijete!Saljem vam[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] i nadam se da ce sve biti ok!

sos15 -> RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (28.7.2012 20:49:05)

San4,

ništa čudno što si neodlučna. Verujem da je većina djevojaka imala isti problem. Za sebe mogu potvrditi. Nije to mala stvar za odlučiti, u pitanju je pdluka koja utiče na naš život, kako psihički, fizički, tako i finansijski. Ne može ti niko reći gdje da odeš, ali Mersudina ti je dala dobar savjet. S obzirom da si iz Sarajeva, a da su konsultacije u Bahcece besplatne nemaš šta izgubiti da odeš do njih s nalazima i vidiš da li će ti se svidjeti. Sigurna sam da ćeš nakon tog osjetiti kome trebaš ukazati povjerenje. Sretno što god da odlučiš.

ljubavzaljubav1978 -> RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (29.7.2012 15:53:03)

Ray postujem tvoju molbu o prijevremenom cestitanju, ali ja ne mogu da nesto ne kazem. Vidjevsi ovako lijepu vijest (a da budemo posteni i nadu svima nama) uletila sam MM u sobu sva razdragana s vijestima o vasem uspjehu!!!! Jos uvijek me evo zmarci prolaze koliko emocija u trenu preplave tijelo poput kakve bujice...A da sam sretna zbog tebe, zbog vas - ZAISTA SAM SRETNA!!!! Hvala Bogu! Drzim ti fige draga moja, uzivaj, i nemoj sebi dozvoliti ni jedan jedini trenutak sumnji niti zadnjih misli! Zasluzujes to svakim dijelom svoga bica! Sad cu jos i poceti plakati od radosti....

ljubavzaljubav1978 -> RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (29.7.2012 15:58:23)

To o neprihvatanju nalaza spermiograma iz drugih laboratorija prvi put cujem...MM i ja smo bili i dr.Kurt je bez problema pogledao sve moguce nase nalaze do sada uradjene i koliko sam shvatila samo ce uraditi jedan kontrolni spermiogram tokom moje pripreme. Usput, nisam vam rekla, dobili smo rezultate genske analize: sve je u redu!!! Cure, samo naprijed, pozitivna energija je bitna u svemu!!!!

sos15 -> RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (29.7.2012 16:21:47)

Vjerovatno ne priznaju kod nas sa azoo jer ne žele da nas pripreme, a onda ne nađu ništa kod naših muževa.
Svako od nas je slučaj za sebe i super je upravo što nas tako i posmatraju.

anaši1507 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (30.7.2012 14:25:55)

Mersudina, kako je bilo na UZV???

mersudina 27 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (30.7.2012 18:17:29)

Anaši hvala Bogu sve je super,dr.jako zadovoljan.Imas pp [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

anaši1507 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (30.7.2012 18:54:08)

Mersudina [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 13:08:58)

Samo,, da vas sve pozdravi jedna bocalica,,,, i šaljem vam vejiki [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

anaši1507 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 13:16:43)

Elica 5 [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image], što koristiš od ljekova?

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 13:19:10)

Mersudina 27,, i ostale djevojke u postupku i one koje će abd, ubrzo od srca sve naj naj dragi Bog obraduje sve redom,,,, eto bila sam i ja na UZV, i hvala Bogu imam 10 folikula,,, znajući moju situaciju to je i previše,,,, pa ovih veličina su koliko sam mogla popamtiti,,, sve su po dvije dvije od 15,, dvije od 14, od 13, 12 i 10 pa vidjećemo doktor je jako zadovoljan,,,,

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 13:25:28)

Stvarno izvinite što nisam prije pisala ali baš nisam ni stigla a iskreno bila sam onako svas nekako i loša,, neznam baš sam bila bezvoljna bojala sam se reagovanja ovih mojih jajnika,, ali eto nadam se na kraju dobrom,,,,,

anaši1507 ,, mila koristila sam Femara dva puta i svaki dan Puregon 150jedinica,uz to mi je ukljucijo Folacin,takodje ja i mm Suma med tri antibiotika,samo po jedan dnevno i to smo sve završili....

ray -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 13:39:03)

ljubavzaljubav1978 od srca si me nasmijala :)
hvala ti draga , i ako Bog da da uskoro sve nase bockalice predju u pozitivnu statistiku bahcecija. :)

Alfa -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 14:05:15)

Cao, imam pitanje pa ako može neko da mi odg.?
Nisam bila na forumu 2-3 mjeseca, da se malo odmorim od svega...
Tako da sam čula za ove preglede prije par mjeseci, kao  treba da se otvori klinika i td., a sad vidim da vi uveliko pišete o tome, pa me zanima da li je to ona klinika prema Hadžićima,da li se mora dugo čekati na narudžbu, da li važe dosadašnji izvađeni nalazi, da li je mnogo skupo? Hvala

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 14:16:56)

IZVORNA PORUKA: Alfa

Cao, imam pitanje pa ako može neko da mi odg.?
Nisam bila na forumu 2-3 mjeseca, da se malo odmorim od svega...
Tako da sam čula za ove preglede prije par mjeseci, kao  treba da se otvori klinika i td., a sad vidim da vi uveliko pišete o tome, pa me zanima da li je to ona klinika prema Hadžićima,da li se mora dugo čekati na narudžbu, da li važe dosadašnji izvađeni nalazi, da li je mnogo skupo? Hvala

Alfa,, da to ti je ta klinika,,, nalazi samo da nisu stariji od 6 mjeseci

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 14:19:06)

Što se tiiče narudžbe,, nešto malo možda koji dan pa eto neka cifra koja se vrti oko 5500 do 5700 zavisi kako kod koga,,, malo pročitaj ove naše postove nama ih baš nešto puno tu ti je sve dosad što se dešavalo

mersudina 27 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 14:34:41)

Elice zelim ti srecu u postupku,znaci masAllah i ti si prepolovila sa stimulacijom,ja vecers jos primim stopericu i to je to.Bravo za tvojr folikulice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ray zenice kako si ti ostale cure [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 14:44:32)

IZVORNA PORUKA: mersudina 27

Elice zelim ti srecu u postupku,znaci masAllah i ti si prepolovila sa stimulacijom,ja vecers jos primim stopericu i to je to.Bravo za tvojr folikulice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ray zenice kako si ti ostale cure [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Jesam mila moja hvala ti,,, i tebi sretno koji dan ti je danas

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 14:49:44)

Ja sam poslije pet dana puregona i femare od juče krenula sa jednim menopurom i jednu cetrodite uz 150 jedinica puregona čini mi se nešto kao i ti ili sam pogriješila

mersudina 27 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 14:55:57)

Elice ista nam je terapija,i ja sam super na nju reagovala.Uglavnom dr.je zadovoljan,to je najbitnije.

riba78 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 14:56:31)

curice drage sretnoo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
držim fige z avas i da se uskoro radujemo trocifrenim betama [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 14:57:52)

Ribice vučem te za nosić da ideš za nama,,,,, abd

mersudina 27 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 15:26:02)

Ribice bas ti hvala,ja i Elica ima da pravimo dernek na ovoj temi [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]aBd ako budu trocifrene bete,a mislim da bi nam se i Ray trebala pridruziti,i konacno ozvaniciti svoju [sm=nosecka.gif] pa da joj sve mozemo cestitati dolazak male [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

san4 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (31.7.2012 17:41:37)

cure,pratim vas svaki dan ,drago mi je sto ide sve kako treba.
I ja sam se narucila na konsultacije i pregled,pa da vidimo sta dr.kaze za mene.
Kad kazete cijenu postupka od 5000-5700,je li mislite samo na postupak bez lijekova?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>