RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

napolitanka -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (2.8.2012 15:51:25)

samo malo da pošaljem pozitivnih vibri za naše bockalice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] a i buduće, nek je sretno[sm=smiley1.gif]

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (2.8.2012 15:53:21)

IZVORNA PORUKA: AMELIC

Mersudina, Elice i ostale curice koje će uskoro u postupke nek vam je sa srećom[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hvala mila punoooo [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (2.8.2012 15:54:22)

IZVORNA PORUKA: napolitanka

samo malo da pošaljem pozitivnih vibri za naše bockalice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] a i buduće, nek je sretno[sm=smiley1.gif]

Napo naša draga,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,hvala ti,,,,[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

napolitanka -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (2.8.2012 15:59:01)

IZVORNA PORUKA: Elica 5

Napo naša draga,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,hvala ti,,,,[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] uz tebe smo eliiiii [sm=bravo.gif]

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (2.8.2012 16:02:40)

IZVORNA PORUKA: Elica 5

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] uz tebe smo eliiiii [sm=bravo.gif]

Sutra je dan D,,,,,, nadam se samo dobrom ABD,,,, gdje nam je AVALONKA,,, ja sam navikla da je ona tu negdje uz mene,,,,,,,,[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

mersudina 27 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (2.8.2012 17:20:04)

Elice drzim ti fige za sutra,ne brini sve ci biti super,[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

sabas -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (2.8.2012 18:12:11)

Elice :) sretno sutra da sve prodje hairli i da bude puno jajcadi
mersudina super reakcija bravo kokice , kada vidim tu brojku dobijem kompleks [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] aBd nece biti HS da se lijepo oplode i vrate mamici u pupu
Moj papa test jos nije gotov prije vise od mjeseca uradjen [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zvala medicinski fakultet da vidm jel gotov nalaz genatike kaze svi na kolektivnom ima samo dezurni - e cujte sada ovo osoba koja se javlja na info tel : 'Najvjerovatnije je i dezurni otisao ranije kuci jer su ostali na GO' haha umjesto da radi duplo razgulili prije kraja radnog vremena (zvala oko 14 radno vrijeme do 16

sabas -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (2.8.2012 18:31:54)

Mesudina nisam jos krenula sa stimulacijom , nisam sigurna dal' cu sa august ciklusom ili cekat sept. nemam rezultate nalaza a i crknta sam od posla tako da mi je organizam u rasulu
Delila neznam iz kojeg si kantona , medicinski fakultet ima potpisan ugovor sa svim kantonima sem sa sarajevskim tako da hromosonski test (kariogram) se placa samo participacija neznam koliko A ako nisi osigurana onda 231KM po osobi -na medicinskom faxu (nalaz gotov za 10tak dana) Nazoves med.fax trazis da te prebace na genetiku A za one koji su iz kantona sa radi se na Kosevu Dip treci sprat Humana genetika , ali trenutno ne rade kariograme jer osoba koja obradjuje uzorke je odsutna , participacija po osobi 20 KM Inace rezultati se cekaju i po par mjeseci

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (2.8.2012 18:58:08)

Saboo,,,,,,, [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mersudina 27 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (2.8.2012 19:59:06)

Sabas onda je bolje sacekati sve nalaze,a usput ces malo i organizam dovesti u red.U svakom slucaju kako god odlucis neka je sa srecom.[sm=smiley31.gif]

mersudina 27 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (3.8.2012 9:40:26)

Elice drzim ti palceve,navijam za JS da ih bude sto vise [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sretno

anaši1507 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (3.8.2012 12:32:11)

Draga Mersudina poslala sam ti pp
Elice kako je prošlo?

anaši1507 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (3.8.2012 13:09:35)

Elice, kako je bilo??

delila1986 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (3.8.2012 14:39:11)

hvala na informacijama... ja sam iz ZE-Do kantona, predlazu mi da radim taj hromosomski test na klinici Bahceci ( Hadžici), ali ne znam koliko kosta...provjericu kad budem isla ponovo...ja sam dobila informaciju da taj test kosta oko 1500 km...pomalo mi je to apsurdno??? ali provjericu..hvala jos jednom...sretno...

san4 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (3.8.2012 15:17:55)

Mersudina i Elice puno srece!Elice javi se sto prije.
Ja sam juce bila na konsultacijama i pregledu na klinici.doktor,tako mi je receno radi konsultacije i preglede do 14,pa mi je bilo malo teze izaci sa posla,te sam morala otvorit za samo za taj jedan dan bolovanje,da bi dosla na pregled.
Utisci su pozitivni,doktor je divan,odgovara na sve sto sam pitala,nisam se osjecala kao na traci.
Rekao mi je ono sto vec znam,ali vrijedi pokusati.Samo,moram biti na kontraceptivnim pilulama da dobijem krvarenje,posto sam sad u vjestacki izazvanoj menopauzi,kad pocne menstruacija da dodem na pregled.Ako bi sve bilo ok,naredni mjesec bi bila u postupku! A pilule bi pila da me zastiti od stvaranja novih cisti.
Tako da sam odlucila,moja VTO je u Bahceciju,ako Bog da!

AAvalon -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (3.8.2012 15:41:20)

Elice moja mila, mozda se nisam javljala, ali da znas da svaki dan pomislim na tebe, i Boga molim da se javis sa dobrim vijestima [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

samo cu ti ovo pozeljeti: neka ti ovo bude ako Bog da zadnji postupak i da konacno zagrlis svoju malu [sm=duda.gif] ili [sm=duda.gif][sm=duda.gif]. amin.

naravno, i svim ostalim curama veliko sretno!!!!!

mersudina 27 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (3.8.2012 16:33:17)

San 4 bravo za odluku [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] neka je sa srecom,drzim fige da bude sve ok,i da sljedeci mjesec krenes sa stimulacijom.

sabas -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (3.8.2012 18:33:59)

delila vrati se par stranica ispred , mislim da je jedana forumasica radila kod njih hromosonski test (Bahceci) i nije kostao vise od 250 po osobi , a vec sam ti napisala da tvoj dr opste ili tvoj ginekolog moze da ti napise uputnicu i da nalaz uradis na medicinskom fakultetu samo platis participaciju (naravno ako si osigurana)

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (3.8.2012 19:30:27)

IZVORNA PORUKA: AAvalon

Elice moja mila, mozda se nisam javljala, ali da znas da svaki dan pomislim na tebe, i Boga molim da se javis sa dobrim vijestima [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

samo cu ti ovo pozeljeti: neka ti ovo bude ako Bog da zadnji postupak i da konacno zagrlis svoju malu [sm=duda.gif] ili [sm=duda.gif][sm=duda.gif]. amin.

naravno, i svim ostalim curama veliko sretno!!!!!

Hej,, moja draga pozitivna duša hvala ti puno puno,,,,,,, da te dragi Bog čuje i da nam usliši molitve svima,,, da nas obraduje,,,, znaj da mi je nekako falila ova tvoja podrška ljubim puno......

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (3.8.2012 19:35:14)

IZVORNA PORUKA: san4

Mersudina i Elice puno srece!Elice javi se sto prije.
Ja sam juce bila na konsultacijama i pregledu na klinici.doktor,tako mi je receno radi konsultacije i preglede do 14,pa mi je bilo malo teze izaci sa posla,te sam morala otvorit za samo za taj jedan dan bolovanje,da bi dosla na pregled.
Utisci su pozitivni,doktor je divan,odgovara na sve sto sam pitala,nisam se osjecala kao na traci.
Rekao mi je ono sto vec znam,ali vrijedi pokusati.Samo,moram biti na kontraceptivnim pilulama da dobijem krvarenje,posto sam sad u vjestacki izazvanoj menopauzi,kad pocne menstruacija da dodem na pregled.Ako bi sve bilo ok,naredni mjesec bi bila u postupku! A pilule bi pila da me zastiti od stvaranja novih cisti.
Tako da sam odlucila,moja VTO je u Bahceciju,ako Bog da!

Šta da ti kažem nego sretno,,,, drago mi je zbog tvoje odluke,,,,,,, bićemo jedni drugima podrška [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

evo i ja sam sad čekalica da mi jave da li se šta počelo dešavati nadam se da jeste,,,,, i da ću vam se sutra javiti sa lijepim vijestima,,, a punkcija je prošla hvala bogu bezbolno i svi su zaista za pohvalu.......

mersudina 27 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (3.8.2012 20:37:35)

Elice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] navijam za sutra.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

anaši1507 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (4.8.2012 9:45:20)

Mersudina kako si nam?
ELICE kad je transfer?

mersudina 27 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (4.8.2012 9:53:34)

Anaši hvala na pitanju,nije lose,sve pod kontrolom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

anaši1507 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (4.8.2012 9:57:46)

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] jesu te zvali?

delila1986 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (4.8.2012 10:32:49)

hvala...pozzz

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>