san4 -> RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (28.7.2012 9:02:55)
|
prvo da vas sve pozdravim i pozelim sve najbolje,da sto prije svi dodemo do svog cilja.Javljala sam se na temi VTO,jer i sama sam u pripremi za VTO,planirali smo i isli u Polikliniku Cito Split kod dr Poljaka,te smo ovih dana vadili nalaze i cekamo rezultate. Kod mm je sve ok,mene je endometrioza unistila,tj,moje jajnike,ali sada hvatam zadnji voz.Imam 35 godina i 8 godina izgubljenog vremena,hodajuci po nasim klinikama i obilazeci privatne ordinacije gdje sam izgubila zivce,vrijeme i novac.Tesko sam se odlucila za Vto,Bog mi je svjedok da zelim dijete vise nego ista na svijetu,ali ciste su mi se vratile ponovo n apreostali jedini jajnik,operacije ne dolazi u obzir,sada pijem Visanne ,pa sam u vjestacki izazvanoj menopauzi,ovih dana bi ih trebala prestati piti i vaditi polne hormone i hormone stitinjace.Strah me je,ali zelja za bebom je jaca od svega. Citajuci vasa iskustva u vezi ove klinike,moram vam priznati da ste me malo pokolebale u vezi mog odlaska u Cito. Prednost za mene ove klinike,je sto sam ipak,kod kuce,jer zivim u Sarajevu,sto je punkcija u opstoj anesteziji,pa razmisljam sa odemo mm i ja na konsultacije. Da li ce priznati spermiogram koji je moj muz uradio u Splitu nedavno?
|
|
|
|