marija mara -> RE: kad se bebi daje voda (13.12.2009 22:14:48)
|
moja beba ima 2.5 meseca, prvi mesec moje mleko (i hpp=ov caj protiv grceva jer smo imali grcice sa deset dana i to najjjjjstrasnije), sad je samo na adaprtiranom mleku,ovde savetuju da se daje voda ko pije adap.moj popije sigurno 250 ml caja za 24h, samo sto sad mu dajem razblazen.# moje licno misljenje, osim sto u majcinom mleku ima dovoljno vode, mislim da se nepreporucuje da se izbegne situacija da dete nece posle hteti siku,jer mu dajes vodu na flasicu (znam mogi daju na kasicicu,ali vecina na flasicu jer je lakse), a sto se adap.tice,pa ono se mesa sa vodom, tako da u njemu ima isto dovoljno vode! bilo kako bilo,ja sam mom davala od pocetka koliko je hteo (mada nije bas silno zeleo vodu, jer, da li ste probale prokuvanu mlaku vodu,fujj) jedino sto sam ja dok sam dojila davala vodu na spric,mnoogo je lakse,i manje bude zaliven vodom. sto se kaliteta vode tice u bg-u je jako tvrda voda,puna kamenca,prvi put kad sam je prokuvala zgrozila sam se koliko kamenca, tako da mu ja kupujem flasiranu rosu (preporuka pedijatra) i prokuvavam. pozz svima
|
|
|
|