vila_7 -> RE: Masina za susenje vesa (21.1.2015 9:26:04)
|
IZVORNA PORUKA: omegasa Imam masinu za ves i susilicu zajedno marke Indesit Ariston.Stara je godinu dana i za tu godinu dana su mi dolazili majstori 4 x kuci i jednom je nosili u servis.Masina od prvog dana ne ispire ves,ostaju po cijeloj garderobi bijele fleke koje se moraju rucno saprati.Serviseri preporucili manje praska te ponovljeno pranje.....sve cinim sta su rekli cak mjenjala deterdzent i uzimala i onaj tecni ali isto.Trazila da mi daju novu masinu ali ne pristaju na to jer kazu sa masinom sve ok.Pitala bih vas da li je neko imao ovu masinu i ovakav problem.Ja vec lagano ludim,ne znam vise sta da radim. Vec sam pisala , tata koji mi je elektricar , kad se moja susilica Indesit pokvarila - nije mogao vjerovati na kakav nacin su je napravili (tvornicki) i da takav kvar u zivotu nije vidio. Od tad mrzim Indesit [sm=smiley36.gif] , iako ju je tata popravio uz govor , da nije meni,ne bi je uopce popravljao jer je preskup popravak. A sad sto se tvog problema tice , mislim da moras to podici na malo visi nivo. Posalji ozbiljan mail , ali ne firmi u kojoj si kupila nego proizvodjacu ili tako nesto , sastavi ga bas onako profesionalno koliko mozes - nemoj se zaliti niti biti ljuta , nego ozbiljna i ZAHTJEVAJ kulturno novu masinu. Spomeni i neku organizaciju za zastitu potrosaca. Cudo je sta se sve moze napraviti kulturnim pismenim putem - jer tada svi shvacaju sve ozbiljnije - posto ostaje "pisani trag" Sretno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|