Galicia -> RE: masina za susenje vesa (25.12.2014 14:21:27)
|
IZVORNA PORUKA: Hannan IZVORNA PORUKA: Galicia nemam mjesta za toliko cistog i suhog vesa Bice da je do mene. Ne kontam gdje si i prije drzala slozen a i prljav ves? Po komsiluku rasporedila ili? Da Galicija bilo je po komsiluku, mozda je koji komad i kod tebe zavrsio??? evo obrazlozicu ti do u detalje , 2 stalka za susenje, znas koliko na njih stane djecije robice??? jedna Masina je uvijek opranog vesa koji ceka da se osusi nesto na stalku pa da rasirim, i barem jedna Masina prljavog u korpi. Ali ovo mogu razumjeti mame koje imaju djecu. znas, djeca se za cas poliju, isprljaju, tako da je neminovno presvlacenje nekoliko puta dnevno, nerijetko i komplet odjece sto u zimskim danima podrazumijeva bodi, majicu, stramplice , hlace /trenerku....da napomenem da Imam dvoje djece, a i ja i muz se s vremena na vrijeme presvucemo ;) I da, lijepo je nekad ne biti svakom loncu poklopac. Dzaba ti, ja i dalje ne razumijem kako neko nema mjesta za ves. [sm=zmeden.gif] Pa valjda sve u kuci ima svoje mjesto. Imas ormar i odredjeno mjesto za svaki dio garderobe. ILi? Ako je iko ikome poklopac, to si ti. Znam i sta je prljav ves, znam i sta je suh ves, znam i sta je presvuci bebu i dijete po 6 puta na dan. Ali svejedno, barem kod mene sve ima svoje mjesto u kuci, tj garderoba. Ili ako nisam uspjela oprati ves npr 7 dana, otvorim plakar, vidim fali garderobe. Znaci sve ima svoje mjesto. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|