Mya_81 RR -> RE: Njega stopala (30.6.2013 18:54:52)
|
PRENOS POSTOVA IZVORNA PORUKA: bebaa imam strašan problem.......inače jako vodim računa o stopalima,banjanje,mazanje nevenovom kremom,sređujem nokte rijetko su bez laka....ali u principu imam jako suhu kožu od glave do pete....e te pete me zezaju....godinama i na sve načine pokušavam da im dohakam ali nikako....ni ribanje ni masiranje ma ništa.....oštro i hrapavo kao da hodam po staklu ......čak i kad namažem navučem kese da se potpari i opet ništa.....[sm=zmeden.gif] molim vaš savjet.......ali bez skupih tretmana....[sm=smiley13.gif] IZVORNA PORUKA: ninulina ista stvar i kod mene, stopala su mi u trudnoći sad otišla skroz na skroz.... svako veče banjam noge, stružem onom kredom , četkom, al ne pomaže. mazala nevenom - ne pomaže. platila neku krenu za stopala u CM-u 7 KM nije pomogla.... pojma nemam više šta da radim [sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: DISANA Ja čitav život muku mučim sa suhim stopalima i ispucalim nakon prelaska sa grilon čarapa u sandale. Situacija se popravila nakon korištenja BALEA kreme za stopala (DM radnje). Sada samo nakon tuširanja namažem i obujem čarape i problem rješen. Propajte čak i mojoj mami vječitom skeptiku pomaže [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: bebaa probat ću ali daj bože......nekad se zaista osjećam kao da svi gledaju samo u moja stopala.....mada to nije uvijek tako loše stanje ali mene vazda nervira.....[sm=smiley13.gif] IZVORNA PORUKA: amra_sa Imam isti problem. Najgore kad si u krevetu s mužem pa ga zagrebeš petom [sm=smiley36.gif] A fakat ih ribam otprilike svakih 15 dana al džaba, 2 dana budu dobra, treći opet isto ... Mrsko mi svaki dan trackat kremu po stopalima, a i zaboravim. IZVORNA PORUKA: reallove I ja imam isti problem,probaj kreme marke school..malo cuvas noge u vodi,kada koza omeksa ocistis,namazes dosta kreme i obuces carape..ja tako radim,bude bolje... IZVORNA PORUKA: bebaa amra draga ja stopala ribam minimum 4 puta sedmično i trackam kremom pa ništa.......znači zasad DM I SCHOOL..... IZVORNA PORUKA: reallove Ima jos jedna dobra krema,ne mogu se sjetiti imena,ako se sjetim,javim...ja u pocetku 2 puta sedmicno ocistim i mazem...poslije po potrebi,pomalo... IZVORNA PORUKA: ninulina ja se zeznula neki dan kupim kremu Balea u dm-u kontam da je za ispucala stopala dođem kući i onako iz dosade na wc olji dok sam sjedila [sm=smiley36.gif] hajd reko da pročitam deklaraciju , ovo, ono, kad na toj kremi pie namjenjeno za hladna stopala [sm=jezicek.gif] IZVORNA PORUKA: bebaa čitam sad da dosta uzroka moe biti za ovaj na problem a da nije nehigijena.........zdravstveno stanje,ne dovoljan unos vode????? e ja ba slabo pijem vodu i isto piem i na temi mranja...to mi je ba nezgodno...... spominju banjanje sa eteričnim uljima......[sm=zmeden.gif]imate li iskustva.... piling u domaćoj radinosti.....[sm=zmeden.gif]maslinovo ulje,smeđi ećer i morska sol......
|
|
|
|