RE: Njega stopala (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

bebaa -> RE: Njega stopala (2.7.2013 17:10:18)

maxus svratila ja nemam uopšte nikakva zadebljanja na petama one su mekane ali suhe i ispucale i evo nosam čarape aprije toga namazah kremom za bebe...nisam još išla u dm po ove vaše....

Visnja RR -> RE: Njega stopala (2.7.2013 17:16:45)

ja nikad nisam imala problem sa stopalima .... ne mogu da pripisem genetici jer mama jeste ...mozda sam na tatu [sm=smiley36.gif]

ipak s vremena na vrijeme mazem balzamom za stopala iz Oriflama onaj swedish...i stavim carapice za hidratizaciju stopala....samo ti i naravno kad mazem tjelo nakon tusiranja mazem i stopala... uvjek su mi pete njezne i glatke...

ali bih preporucila oavj balzam i carpice iz Oriflama

maxus svratila -> RE: Njega stopala (3.7.2013 7:45:40)

IZVORNA PORUKA: bebaa

maxus svratila ja nemam uopšte nikakva zadebljanja na petama one su mekane ali suhe i ispucale i evo nosam čarape aprije toga namazah kremom za bebe...nisam još išla u dm po ove vaše....

Eh onda ti treba neka dobra krema koja ce ti nahranit stopala, tipa ova balea sa ureom ili da pokusas sa ovim neki drugima.
Ne znam koju si djeciju stavila, jer one vecinom imaju cink koji jos vise isusuje kozu, tako da bi trebala bas neku namjensku za to.

marija nije zilet szrasan vjeruj, mami mojoj je samo on uspio sredit noge, i onda redovno mackanje krema.....

M kao Mama -> RE: Njega stopala (3.7.2013 8:45:53)

znači ono rende je smrt za stopala, još ja tuka malo, malo kupim novo da mi je oštro, joj, jo, ma uništila pete, i ja imam te zanoktice na prstima, pa još mi se nekoliko puta desilo da zakačim na itison u spavaćoj, krv mi se otvori, helem sinoć kupih kamen, jutros pete zaista drugačije, kupila sa i neku afroiditinu kremu za none pa ćemo vidjeti

maxus svratila -> RE: Njega stopala (3.7.2013 9:59:44)

rende je uzas, jos vise potstice da se tu koza zadebljaje.
to je isto kad masno lice cistite alkoholom, i ono ond aluci jos vise sebuma.
moja mama je stvarno imala problema jer je krupna, i sredila je prvo sa ovim ziletom i kremama potom.
kamen prilikom svakog tusiranja i bice to super.

ladyblue RR -> RE: Njega stopala (3.7.2013 10:05:28)

ja koristim stari dobri kamen. ne svaki puta kada se tuširam ali otprilike jednom sedmično iako nemam neku potrebu. i da, namažem stopala bademovom kremom i obučem pamučne čarape na par sati. stopala mekana, lijepa.

elmaL -> RE: Njega stopala (3.7.2013 10:17:51)

je li probao iko ovu novu Scholl kremu za pete?

ja koristim turpiju kad se tusiram odradim to, poslije namazem kremom za stopala, ali ne stignem uvijek, pa mi se obije o glavu.

A šta uradim s vremena na vrijeme: stavim vruće vode u lavor, i kašiku soli, ponekad koju kap maslinova ulja, potpim noge, pa onda isturpijam, budu ko nove[sm=bravo.gif]

to je inače dobro kad su vam umorne noge, za opustiti.

ja najviše ljeti imam problema kad bosa hodam, po kamenu, more, bazen, to mi uništi noge[sm=smiley13.gif]

moracu i ja kupiti kamen za pete mislim da je učinkovitiji.

MicoTico -> RE: Njega stopala (3.7.2013 10:51:06)

IZVORNA PORUKA: elmaL

je li probao iko ovu novu Scholl kremu za pete?
noge[sm=smiley13.gif]

Koristim ja, pisala sam na prethodnoj stranici. Sad vidim da sam pogrešnu sliku stavila.
Ova je moja u stvari
[img]http://www.dodaj.rs/f/3T/rh/41fum2n1/fsc00002.jpg[/img]

elmaL -> RE: Njega stopala (3.7.2013 12:12:02)

MicoTico na ovu sam mislila, kakva je, jel ima efekta? kupila bih je, u dm-u je na akciji.

MicoTico -> RE: Njega stopala (3.7.2013 12:20:38)

IZVORNA PORUKA: elmaL

MicoTico na ovu sam mislila, kakva je, jel ima efekta? kupila bih je, u dm-u je na akciji.

Meni je super.
Doduše, ja sam prvo svu tvrdu kožu skinula onom spravicom sa žiletom i isturpijala mekom turpijom, te nastavila sa ovom kremom. I sad su mi pete kod bebe[sm=smiley36.gif]

elmaL -> RE: Njega stopala (3.7.2013 12:38:22)

ma nemam ja bas nesto tvrdih naslaga, ali mi je generalno suha koža, a stopala onda pogotovo, odem na vikendicu pa oko bazena kamen, ili kod mame na terasu čim izadjem bosa, odmah mi se kao zagule pete, al cu ih kamenom ispolirati[sm=smiley1.gif] pa onda ovu kremu.

M kao Mama -> RE: Njega stopala (3.7.2013 12:51:07)

maloprije ugleda na e kuponu ponudu za pedikir stopala pa sam uzela, da odem, išla nekad davno i tada mi je tim žiletom radila, ja ne smijem sama, šanse nema,

a gore od peta mi su mi jedne divne sandale, koje su preudobne, ali puštaju boju, prala sam ih dva puta ali i dalje crne, zna li ko kakav lijek

raja_ringe -> RE: Njega stopala (4.7.2013 11:47:32)

Uh i ja ću u borbu sa petama :). Ima li neko problem sa žuljevima na petam? Ja muku mučim sa žuljevim i ove godine ih hvala Bogu nemam, ali na mjestu ranijih žuljeva mi je koža zadebljala. Je li i za to rješenje ovaj nož?

Sve se kanim onim masažerom srediti stopla, ali čim ja uplaim eto moje curice i otima se s amnom :)..

M kao Mama -> RE: Njega stopala (4.7.2013 12:23:53)

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

Uh i ja ću u borbu sa petama :). Ima li neko problem sa žuljevima na petam? Ja muku mučim sa žuljevim i ove godine ih hvala Bogu nemam, ali na mjestu ranijih žuljeva mi je koža zadebljala. Je li i za to rješenje ovaj nož?

Sve se kanim onim masažerom srediti stopla, ali čim ja uplaim eto moje curice i otima se s amnom :)..

joj, ringe i ja imam taj jedan koji baš kako opisa, obnavlja se, a kurije oči to je posebna priča, a kruije oči samo na lijevom stopalu kad sam L dojijla tako mi odgovaralo nekako da stopalo držim podignuto i vjeruj tu mi kurije oči, nekoliko komda sve u liniji ja to odradim, ali opet mi se stvaraju ponekad

bebaa -> RE: Njega stopala (4.7.2013 14:14:58)

kurijem oketu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] moraš izvaditi onu srž,kao korijen bude...ja sam imala na malom prtu sa strane i mjeecima ve čupkala pincetom i jednom slučajno mali više uhvatim i povučem...kad ne crkoh....iplakala am se ali kad am vidjela šta sam našla uhhh...kao onaj oštri dio čačkalice...pa nekih cca. 1,5 cm....i nikad e više nije vratilo...ima tome i 7-8 godina....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

M kao Mama -> RE: Njega stopala (4.7.2013 14:21:10)

e, pa onda ovo kod mene nisu kurvanjška okca, to su beli neke vrste žuljeva, ja to nešto izvadim, ali nije to to, očito su kod mene neki žuljići

bebaa -> RE: Njega stopala (8.7.2013 23:12:44)

ja svoj problemčić riješih vrlo jednostavno......ne koristim već nekoliko dana onu željeznu trugalicu...samo kamen,nevenova mast i čarapice...evo mi pete ko u bebe mi....[sm=smiley36.gif]

M kao Mama -> RE: Njega stopala (9.7.2013 7:39:11)

IZVORNA PORUKA: bebaa

ja svoj problemčić riješih vrlo jednostavno......ne koristim već nekoliko dana onu željeznu trugalicu...samo kamen,nevenova mast i čarapice...evo mi pete ko u bebe mi....[sm=smiley36.gif]

vjeruj i ja ne mogu da vjerujem da sam toliko godina živjela u zabludi, ubjeđena da je "rende" najbolje, Bože umrlabih a mislila da mi pete nisu dobre, jer zaoga radim sve po PS-u

mikicalittle -> RE: Njega stopala (16.7.2013 9:36:16)

kad odradim pedikir ja sam onda najlepsa!

bebaa -> RE: Njega stopala (24.7.2013 22:22:13)

[sm=zmeden.gif] čujj!!!!

amra_sa -> RE: Njega stopala (24.7.2013 22:32:38)

IZVORNA PORUKA: mikicalittle

kad odradim pedikir ja sam onda najlepsa!

Nisi ti mene vidjela [sm=smiley36.gif]

Nika10 -> RE: Njega stopala (5.6.2015 11:46:27)

Jel to za naslage na nogama, petama? :O

bebaa -> RE: Njega stopala (14.6.2015 21:05:34)

evo kako idu topliji dani,stopala izlažemo raznim vanjskim uticajima.....
i pored svakodnevne njege,osjećam potrebu za dodatnom...pa se stalno mazukam i trackam...počela sam proklizavati kroz kuću....
ubjedljivo mi je najvažniji piling od šećera i ulja.....i topla kupka.....pa Farmasi krema za stopala.....pamučne čarape koliko ih mogu istrpiti[sm=smiley36.gif]
pa sređivanje...nokti i lak...[sm=smiley1.gif]

salmy -> RE: Njega stopala (14.6.2015 23:21:28)

joj meni se noge strasno znoje...a posebno ljeti jer ne nosim carape[sm=smiley13.gif]

MicoTico -> RE: Njega stopala (16.6.2015 15:54:11)

Najbolja krema koja se meni pokazala u posljednje vrijeme je Allga San Repair od dr Teiss. Ima zestok miris bilja, jedino mi to smeta. A krema je fantazija.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>