Hanady RR -> RE: Na upisu u skolu? (17.3.2015 10:46:40)
|
I mi smo obavili sistematski[sm=smiley1.gif] Stari Grad dođete do sestrica i daju Vam papirić koji kasnije vraćate sa uputom gdje i kako sotmatologu i fizijatru idete... Obaite to dvoje....i vraćate se njima... Mi kod stomatologa, imali već karton, sve uredno, nema kvarova, šestice sve četiri isplivale, zakazali da ih zalijemo...stalne zube očekujemo, neki mliječni ispali neki se klimaju, pohvaljeni za higijenu.... Kod fizijatra opća priča o držanju tijela, kičme i leđa, izbor ruksaka kako vršiti u odnosu na položaj tijela, urađena nam podometrija, stopala u redu...doktorica istkla da pazimo na položaj sjedenja na stolici i izbor stlice uz radni stol radi visine koju naša cura ima i eto... Kod pedijatra, opći razgovor, ime i prezime, adresa stanovanja, grad i držaa, brojanje do 10 i unazad, boje je ispitali, životinje koje žive u šumi... Sve je znala hB[sm=jezicek.gif] Pregled očni, oba oka Ok vidi i poslednju najitniju liniju...smao nije znala šta je Lula pa rekla truba[sm=jezicek.gif] Visina i težnina, 132 cm i 29 kg...doktorica zadovoljna, napominje da je važno da održava fizičku aktivnost kao i do sada...[sm=smiley1.gif] I primili smo vakcinu...mojoj curi je nedostajala Dite Per i Poli jer je imala doređena kašnjenja, MPRrevakcinaciju ne treba jer je imala rekciju u kasnom primanju itte tek prošle godine te joj je revakcinaciji nepotreban...al eto sve smo zvršili i dobili ljekarsko. spremni smo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|