Leena
|
Leena tiha,njezna,povucena..Pravi drug! - Malena_A, ne da tebe ja nikome Fortuna i Helena isto Ja tek skontah ovu temu:) Mene sad strah pisati da koga ne zaboravim , a garant hocu, pa pisem samo ko mi prvi padne na pamet. Prvo, preskacem sve one koje poznajem u zivo, jer onda nije kako se doima, neg kakve jesu Malena_A, divna osoba, vrlo brizna i pazljiva Helena, beskrajno draga! Osjecam se kao da je znam sto godina! Mersiha, napaćena, ali hrabra Fortuna i Noa, duhovite, vedre, onako da te napomenu svaki dan da se nasmijes, ako si zaboravio Jasmin mi se cini plaho saburli, blago njoj maminabeba, jedna dusa od covjeka! zeze, vrlo draga, volim citati njene postove. dadada, simpatična i pametna, draga nekako na prvu mjeseceva pratilja, mirna, stalozena Palachinken, slatka i mila, uz to duhovita i zabavna Odoh po dijete, pa nastavim
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|