|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove?
20.9.2011 21:49:48   
madam x
IZVORNA PORUKA: D_K

IZVORNA PORUKA: zinanina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Podsjeti me sa ovim srcima na fb-status
...... i da srca, ne zaboravi uuser posted image rana  srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo i tebi da ti ne izađem iz hatora
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobar fazon.
necemo vise srce stavljati u porukice user posted image user posted image
meni je dugo trebalo da skontam sta ovim malim na fb znaci <3 - ja sve citala ''manje od 3'' - kontam neka sifra.. bukvalista user posted image

Ooooo i meni je trebalo dugo da skontam...a to me uvijek podsjeti da starim , da ispadam iz fazona user posted image user posted image user posted image ...ali nema veze ovdje je olakšano i nama starkama
user posted image user posted image user posted image user posted image    evo i jedno slomljeno za nas jadnice     user posted image   Djanaaaaa

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 476
21.9.2011 0:15:32   
iv@ncica
javo..javo...vidim  sastalo  se  i  pise  se,to  stihovi..to  citati..to  hvalospjevi..a  mene  se  ni  pozelje  niste,ovako  mlaede,  lijepe,  pozeljne , u  kasnim  dvadesetimuser posted image user posted image ..sad  cu  demonstrativno  napustiti rr....a  ionako  me  ne  bi  dugouser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 477
21.9.2011 1:10:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

javo..javo...vidim  sastalo  se  i  pise  se,to  stihovi..to  citati..to  hvalospjevi..a  mene  se  ni  pozelje  niste,ovako  mlaede,  lijepe,  pozeljne , u  kasnim  dvadesetimuser posted image user posted image ..sad  cu  demonstrativno  napustiti rr....a  ionako  me  ne  bi  dugouser posted image user posted image user posted image

ma ti si meni krasna a doimas mi se da imas velike grudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 478
21.9.2011 23:23:04   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izgleda  da  se samo  to  svih  dojmi  hiihihihihpa  lepa- nezna-neizbezna...prije  presklocit    zracne  jastuke  nego zaobic;)))))..eto  se  i mi  izdojmile..sad  cu  ja  tebe  cim   ti  smislim   pjesmuuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 479
22.9.2011 9:18:53   
mamabb
Da dam doprinos temi :))

Ja ću samo napisati koga volim da čitam a to su hanabanana, blue rose(njihove postove baš volim da čitam)pahuljica,bebe,pa eto i jasmin, a mogla bi i hanady u ovu grupu jer zavisno od situacije i teme možeš od njih mnogo šta pametno čuti a kad želim da se malo smijem u toj grupi prednjaače noa, milenium, može vesela (zavisi od teme), klemzi,fortuna, djana i škorpija mi isto godi, kao i dadada. Inače, ne pišem mnogo ali rado vas čitam i to često. Ima još koje mi gode, al da ne duljim.

04.12.2008.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 480
22.9.2011 9:23:28   
veeseelaa

šta ba može vesela? user posted image auuuuu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 481
22.9.2011 9:24:57   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: mamabb

Ja ću samo napisati koga volim da čitam a to su hanabanana, blue rose(njihove postove baš volim da čitam)pahuljica,bebe,pa eto i jasmin, a mogla bi i hanady u ovu grupu jer zavisno od situacije i teme možeš od njih mnogo šta pametno čuti a kad želim da se malo smijem u toj grupi prednjaače noa, milenium, može vesela (zavisi od teme), klemzi,fortuna, djana i škorpija mi isto godi, kao i dadada. Inače, ne pišem mnogo ali rado vas čitam i to često. Ima još koje mi gode, al da ne duljim.

user posted image  hvala, ja sam mišljenja da ti mudro zboriš mamabb, dosta ozbiljno "izgledaš" ali ti je avatar SHOW hehe cica maca i njen pogled su smiješni do bola user posted image user posted image user posted image user posted image .

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 482
22.9.2011 9:26:11   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: D_K

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Podsjeti me sa ovim srcima na fb-status
...... i da srca, ne zaboravi uuser posted image rana  srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo i tebi da ti ne izađem iz hatora
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobar fazon.
necemo vise srce stavljati u porukice user posted image user posted image
meni je dugo trebalo da skontam sta ovim malim na fb znaci <3 - ja sve citala ''manje od 3'' - kontam neka sifra.. bukvalista user posted image

Ooooo i meni je trebalo dugo da skontam...a to me uvijek podsjeti da starim , da ispadam iz fazona user posted image user posted image user posted image ...ali nema veze ovdje je olakšano i nama starkama
user posted image user posted image user posted image user posted image    evo i jedno slomljeno za nas jadnice     user posted image   Djanaaaaa

Tješićemo se mi međusobno ovako heheh, evo jedan veliki zagrljaj da bar malo zacijeli srculence!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 483
22.9.2011 9:27:47   
mamabb
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

e jbg sad, ne znam se ulizivati hahaha pa da ti kažem da si mi prekokrasnauser posted image Recimo da se ne slažem u svemu što kažeš, ali to ne znači da mislim loše o tebi :)))

04.12.2008.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 484
22.9.2011 9:32:13   
mamabb
IZVORNA PORUKA: Djana

user posted image  hvala, ja sam mišljenja da ti mudro zboriš mamabb, dosta ozbiljno "izgledaš" ali ti je avatar SHOW hehe cica maca i njen pogled su smiješni do bola user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa moj karakter bi se više vezao za ovaj avatar jer sam malo više luckasta kao i ova maca, nego ozbiljna,a  i izgledom sam prava cica maca hahahaha Inače, na prvu, ljudi kažu da djelujem ozbiljnije dok me ne upoznaju.

04.12.2008.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 485
22.9.2011 9:36:57   
veeseelaa

e jbg sad, ne znam se ulizivati hahaha pa da ti kažem da si mi prekokrasnauser posted image Recimo da se ne slažem u svemu što kažeš, ali to ne znači da mislim loše o tebi :)))

ma naravno, šalim se ja, samnom se svakako slabo ko slaže user posted image user posted image al nema veze, lijepo je družiti se sa vama svimauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 486
22.9.2011 10:49:17   
koka i po

ma naravno, šalim se ja, samnom se svakako slabo ko slaže user posted image user posted image al nema veze, lijepo je družiti se sa vama svimauser posted image

eh da i ja stosta kazem pa ce me kamenovati garant.al sta cu...takva sam kakva sam user posted image
veselice moja draga...mislim da si ponekad malo previse energicna i brzopleta u pisanju ali to nemoj shvatiti kao manu.to je vjerovatno dio tvog temperamenta.previse si srcana i ja licno se mnogo puta sa tobom ne slazem tj.tvojim misljenjem.al si mi opet draga sto ne zavlacis i puknes s neba pa u rebrauser posted image
mislim da i one koje se sa tobom slazu nece da iznesu javno jer pretezno tvoje postove kritikuju.
po meni si urbana zenska koja misli glavom a ne srcem....hebiga ja sam drugacija user posted image
nego......zamjenimo podznak u horoskopuuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 487
22.9.2011 10:53:53   
veeseelaa
hvala koki, da predirektna sam dok me neko ne prebijeuser posted image
a ti si umjerena, mudra, ne voliš baš šuplju priču, staložena.... ma super

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 488
22.9.2011 10:55:36   
koka i po
thank you user posted image ...

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 489
22.9.2011 11:14:26   
Nedi

hvala koki, da predirektna sam dok me neko ne prebijeuser posted image
a ti si umjerena, mudra, ne voliš baš šuplju priču, staložena.... ma super

Ovo i meni prolazi krpz glavu kad se u vožnji ljutimuser posted image reko sad kad me neko spucauser posted image

Neposredna veza do poruke: 490
23.9.2011 10:45:28   
balasgirl
Za ovo vrijeme koliko sam na forumu, upratila sam nekoliko zanimljivih osoba (bar mi se tako čine kroz postove). Inače volim zezanciju pa mi postovi vesele, noe, milenijum, marine dk, koke baš poprave dan user posted image . Mudrih postova ima jasmin, klemzi, poučnih taurus, hanady, skvo. Od mojih trudilica najdraža mi je leva, a naravno i ostale su mi jako drage, malena 27, riba78, benu, ena002, gerberka....
Koliko sam upratila mene niko nije spomenuo, nema veze, ne ljutim se. Inače više čitam nego što komentarišem.

To je ukratko na prvu što sam se sjetila, dok se sjetim ostalih, ću da napišem....

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 491
23.9.2011 20:57:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: balasgirl

Za ovo vrijeme koliko sam na forumu, upratila sam nekoliko zanimljivih osoba (bar mi se tako čine kroz postove). Inače volim zezanciju pa mi postovi vesele, noe, milenijum, marine dk, koke baš poprave dan user posted image . Mudrih postova ima jasmin, klemzi, poučnih taurus, hanady, skvo. Od mojih trudilica najdraža mi je leva, a naravno i ostale su mi jako drage, malena 27, riba78, benu, ena002, gerberka....
Koliko sam upratila mene niko nije spomenuo, nema veze, ne ljutim se. Inače više čitam nego što komentarišem.

To je ukratko na prvu što sam se sjetila, dok se sjetim ostalih, ću da napišem....

Pazi saduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jedno vrijeme nisi bila aktivna pa ja kad bi naletila na tvoj post uvjek sam se pitala ''gdje je sad ona''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nick i potpis ne moze imati neka losa osobauser posted image

(odgovor članu balasgirl)
  Neposredna veza do poruke: 492
24.9.2011 13:57:37   
koka i po
dalje user posted image
zinanina...mislila sam da je starija a ono mladja od meneuser posted image ne prica puno,svaki post je na svom mjestu ,nema pardona i kad je darnes bome zna biti i opasna user posted image
mersiha 77....eh...ta zena drzi neku veliku tugu duboko u sebi.voljela bih da je izbaci iz sebe jer je dobra zenica.
taurus....damica moja user posted image sto bi veselica rekla nevoli supljake user posted image
pametna i strucnjak svog zvanja user posted image
assmiras....e nju sam cula licno user posted image humana dusa,empaticna veliki radnik.
e nemam pojma za ostale dok se ne sjetim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 493
24.9.2011 18:48:36   
ena23
meni su samo neki nickovi ostali bas upecatljivi (a da ih ne znam licno, jer one zene koje znam i s kojima se privtno druzim nemaju me se sta dojmiti, znaju vec sta o njim mislimuser posted image )

hanabanana- jako nacitana, precizna i ostra. nema za***cije i tacka.
hanady- da moze cjeli svjet bi zagrlila i nahranila.
blue rose- zena jakog karaktera, mirne duse koja tri put reze a jednom sjece.
lulu- svadjalica.
vesela- uvjek za zezanje i offtopicarenje.
andji- na zalost vise nije s nama.
fatimica- user posted image
noa- nekad maksuz trazim njene postove da se smijem

eto... inace, cekam da mi mm donese pizzu pa reko da ubijem vrjeme user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 494
24.9.2011 22:42:44   
ena23
edit:     tri put mjeri

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 495
24.9.2011 23:50:51   
madam x
IZVORNA PORUKA: koka i po

dalje user posted image
zinanina...mislila sam da je starija a ono mladja od meneuser posted image ne prica puno,svaki post je na svom mjestu ,nema pardona i kad je darnes bome zna biti i opasna user posted image
mersiha 77....eh...ta zena drzi neku veliku tugu duboko u sebi.voljela bih da je izbaci iz sebe jer je dobra zenica.
taurus....damica moja user posted image sto bi veselica rekla nevoli supljake user posted image
pametna i strucnjak svog zvanja user posted image
assmiras....e nju sam cula licno user posted image humana dusa,empaticna veliki radnik.
e nemam pojma za ostale dok se ne sjetim user posted image

Eeee, Koko, meni je bitno da si ti mene spomenula, mada ni komentar nije  lošuser posted image

Neposredna veza do poruke: 496
25.9.2011 10:08:28   
koka i po
klemzi....o njoj nemam sta da pisem samo bi je cvrsto zagrlila.
gerberka....malo brza na rijecima ,impulsivna.
breskva....ja i ona mozemo pjevati istu pjesmu o svom pozivu user posted image rijetko je tu a kad je prisutna bas me nasmiju njeni postovi.
odoh da smisljam dalje user posted image

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 497
25.9.2011 16:19:55   
Leena
Leena tiha,njezna,povucena..Pravi drug!
- Malena_A, ne da tebe ja nikomeuser posted image
Fortuna i Helena istouser posted image
Ja tek skontah ovu temu:)
Mene sad strah pisati da koga ne zaboravimuser posted image , a garant hocu, pa pisem samo ko mi prvi padne na pamet.
Prvo, preskacem sve one koje poznajem u zivo, jer onda nije kako se doima, neg kakve jesuuser posted image

Malena_A, divna osoba, vrlo brizna i pazljiva
Helena, beskrajno draga! Osjecam se kao da je znam sto godina!
Mersiha, napaćena, ali hrabrauser posted image
Fortuna i Noa, duhovite, vedre, onako da te napomenu svaki dan da se nasmijes, ako si zaboraviouser posted image
Jasmin mi se cini plaho saburli, blago njojuser posted image
maminabeba, jedna dusa od covjeka!
zeze, vrlo draga, volim citati njene postove.
dadada, simpatična i pametna, draga nekako na prvu
mjeseceva pratilja, mirna, stalozena
Palachinken, slatka i mila, uz to duhovita i zabavnauser posted image

Odoh po dijete, pa nastavimuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 498
25.9.2011 16:25:43   
veeseelaa
Odoh po dijete, pa nastavim

jesil još tu??? ako jesi napišider nešto i o meni user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 499
25.9.2011 16:39:43   
milenium

Odoh po dijete, pa nastavim

jesil još tu??? ako jesi napišider nešto i o meni user posted image

joj veselaaaaaaaaauser posted image

Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *