Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.9.2011 0:32:02
klemzi
Ne mogu ja više, moram na spavanjac, sutra rano idem da radim nalaz. Poželite mi sreću Molim moderatore da ne brišu ove, veoma kvalitetne, OT postove, kojih će vjerovatno biti još, dok ja sutra sve ne iščitam Ljubim herke i našu lavicu Hanady, ako navrati.
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.9.2011 0:33:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: klemzi
Ne mogu ja više, moram na spavanjac, sutra rano idem da radim nalaz. Poželite mi sreću Molim moderatore da ne brišu ove, veoma kvalitetne, OT postove, kojih će vjerovatno biti još, dok ja sutra sve ne iščitam Ljubim herke i našu lavicu Hanady, ako navrati.
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.9.2011 0:34:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
sretno,sretno
I tebe volem, to je fakat... I zelim ti svako dobro! Ljubim te
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.9.2011 0:38:46
Hanady RR
sretno u našim si dovama uvijek i zauvijek
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.9.2011 0:39:52
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
E pahuljo jer me voliš i jer sam noi prenešto od sutra krećem u ozbiljne pirpeme da se mak za izmjenama i dopunama uvrsti u obaveznu lektiru
ministar inace moj dobar prijatelj iz stranke
baksuze ne provaljuj me javno
pahuljo
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.9.2011 0:42:34
Hanady RR
L.noć... odoh i ja.... a ako šta opjevate a mene nema online, pošsljite mi sms
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.9.2011 13:15:34
madam x
Evo veeseelaa trenutnog stanja a od straha moradoh metnuti i tebe, rekoh da ti se ne zamjerim.
Sad ako pođem nabrajati trenutne favorite, ispašće uvlakušauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali evo...redosljed nije od značajauser posted image user posted image user posted image
D_K i de_de su mi skroz slične, da niste ista osoba, uglavnomuser posted image obje; N_N...mislim da bi se dobro slagale uživo; veeseelaa... nije uvlakuša, stvarno ; Fortuna , da, mislim da bi se čovjek uživo dobro mogao nasmijat sa tobom ; jasmin, Mjesečeva pratilja...
Ima i onih koji mi ne leže, ali nije do njih, do mene je .
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.9.2011 14:28:24
D_K
Sad ako pođem nabrajati trenutne favorite, ispašće uvlakušauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali evo...redosljed nije od značajauser posted image user posted image user posted image
D_K i de_de su mi skroz slične, da niste ista osoba, uglavnomuser posted image obje; N_N...mislim da bi se dobro slagale uživo; veeseelaa... nije uvlakuša, stvarno ; Fortuna , da, mislim da bi se čovjek uživo dobro mogao nasmijat sa tobom ; jasmin, Mjesečeva pratilja...
dirnuta sam sto sam se nasla na ovoj listi za jednog padobranca na razne teme (a to sam ja) bas sam prijatno iznenadjena.. stize jos
sto se tice tvrdnje da smo de_de i ja iste osobe, more bit i bidne. sta ti mislis de_de??
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.9.2011 15:26:08
madam x
IZVORNA PORUKA: D_K
D_K i de_de su mi skroz slične, da niste ista osoba, uglavnom obje ; N_N...mislim da bi se dobro slagale uživo; veeseelaa... nije uvlakuša, stvarno ; Fortuna , da, mislim da bi se čovjek uživo dobro mogao nasmijat sa tobom ; jasmin, Mjesečeva pratilja...
dirnuta sam sto sam se nasla na ovoj listi za jednog padobranca na razne teme (a to sam ja) bas sam prijatno iznenadjena.. stize jos
sto se tice tvrdnje da smo de_de i ja iste osobe, more bit i bidne. sta ti mislis de_de??
Podsjeti me sa ovim srcima na fb-status ...... i da srca, ne zaboravi u rana srca
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.9.2011 15:53:55
D_K
IZVORNA PORUKA: zinanina
Podsjeti me sa ovim srcima na fb-status ...... i da srca, ne zaboravi u rana srca
Evo i tebi da ti ne izađem iz hatora .
dobar fazon. necemo vise srce stavljati u porukice meni je dugo trebalo da skontam sta ovim malim na fb znaci <3 - ja sve citala ''manje od 3'' - kontam neka sifra.. bukvalista
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.9.2011 21:29:17
Lulu_08
Oplakah zene, od veceras ste mi TUTTO COMPLETTO favoriti, jer sve pojedinacno kakve ste dopunjujete moj zivot i ove "prazne" (zinanina, pahuljo citajte = usamljene) trenutke cinite ispunjenim i veselim!!!