|
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 29.3.2011 23:47:42
|
|
|
|
idana_85
|
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: klemzi Otišli mi, ja i jedan, na picu, ja ne pojedoh sve, ostalo pola pice, nisam nešto mogla, kad on ti meni, mrtav ozbiljan "Pojedi to, ja sam to sve platio" Ja Nikad više ne jedosmo zajedno A bio lijep ko Bred Pit Imala sam i ja jedan slucaj s pizzom. Otisli ja i momak na pizzu,narucili po malu pizzu i ja,normalno,pojela cijelu (kad je vec platio ),a njemu pola ostalo. Bas mi bilo bezveze,kakav je to momak koji ne moze malu pizzu pojesti,a zalio se da je bas gladan. I ne,nije izgledao kao Bred Pit. Tako sma ja izasla s jednim kolegom, kojeg sam igrom slucaja upoznala na chatu, zamijenila s drugim kolegom. Uglavnom tako mi pricali, kolegici se svidjao taj kolega koji lici na njega. I na pocetku je bila prica da se upoznaju. I tako se mi konacno dogovorimo,kao prvi put i ja s njima da izadjem, da se svetroje upoznamo. I njoj nesto iskrsne,ja mu javim, kaze on dodji ti,pa ona ako stigne. I sjeli mi na kafu, kaze on meni prvo reci ti njoj da ne mora zuriti,ja sam ionako dosao zbog tebe,ona me ne zanima. I hajd popili mi kafu, da platim,on ne da...ok. Navece mi se javlja na chatu i prica o mojoj donjoj usni i kako mu se svidja...I ja mu kazem da mi je bas glupo da mi se nabacuje,ipak je tu trebalo biti nesto s njim i kolegicom. I onda se on kao buni,ipak se njoj svidja taj drugi momak,tamo vamo mi tu raspravljamo i na kraju on meni kaze " A priznaj da te zadivilo kad sam izvadio novcanicu od 100 KM da platim kafu". Ja mu fino napisem "Wtf " Od tada je bio na Ignore,a na faxu samo zdravo.
|