|
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 31.3.2011 4:25:14
|
|
|
|
Galicia
|
Imam ja jednu sramotu ispricati. Mladji od 40 nek zacepe usi. Svojedobno kad sam bila mlada, zgodna i luda, i hormonalno neizbalansirana, furala se na jednog dobrog tipa. Visok, krupan, misicav, CELAV, ma sve ko pod metar. Sexipilan, do bola. Izadjemo jednom, vidim tip i ok, na svom mjestu. Izadjemo tako par puta, ljubili se mazili, ma super reko evo ga i nepuscaj ga. Izlazili, zabavljali se, par mjeseci, i tako jednu noc posle diska zaglavimo kod njega. Docepala se ja njega, ajme ko da muska nikad vidila nisam. A sta mi je radio . I tako skinem ja njega, folovi golovi fazoni, kad ja dole imam sta vidjeti. Zmaj u zelenoj zutoj crvenoj i plavoj boji (il su mi se boje pocele prividjati) preko citavog Hashimage. Ajme, kao da me neko mokrom krpom opalio. Pomislim u sebi, morala je negdje biti caka, nije mogao biti perfektan nikako. Pokupim se i odem ca. Naravno, rekla sam mu da sam zaprepastena, i da on nije za mene. Jesam fina. Poslije sam cula svakakvih prica za njega, i da je ozenjen i da ima dijete.
|