Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 25.3.2011 16:18:06
Apotekarka
Ja izasla u setnju s kednim likom i prica po prica on ko da iz lexikona vadi pitanja al kad me u po frke upit koji broj patik nosis odmh sm ga otpisala i jos velin ja cuo da kod vas momci po cure dolaze sa zapreznim kolima ma goni se ti on u nekoj selendri Bogu iza nogu
A prvi poljubac mi je bio sok ono naizgled prosjecan momak sve ok a kad me poljubi nijednog zuba nem a vbaljda usta namjestao dok prica da se ne primjeti jos i noc bila mozete mislit kako je to ljigav poljubac bio
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 25.3.2011 16:57:51
Hannica
IZVORNA PORUKA: klemzi
Otišli mi, ja i jedan, na picu, ja ne pojedoh sve, ostalo pola pice, nisam nešto mogla, kad on ti meni, mrtav ozbiljan "Pojedi to, ja sam to sve platio" Ja Nikad više ne jedosmo zajedno
A bio lijep ko Bred Pit
Imala sam i ja jedan slucaj s pizzom. Otisli ja i momak na pizzu,narucili po malu pizzu i ja,normalno,pojela cijelu (kad je vec platio ),a njemu pola ostalo. Bas mi bilo bezveze,kakav je to momak koji ne moze malu pizzu pojesti,a zalio se da je bas gladan. I ne,nije izgledao kao Bred Pit.
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 25.3.2011 17:38:09
Dzenana_G
Nemogu da se sjetim neke moje situacije, ali moram s vama podjeliti situaciju moje prijateljice kojoj se uvijek smijemo. Prijateljice su sestre blizankinje i jedna od njih je izasla sa jednim momkom. Na kraju "dejta" on je pita kad ce se opet vidjeti. Nije joj se svidio i ona kaye da je bolje da ostanu prijatelji. on ce na to:"Ako neces ti, hoce li tvoja sestra"
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 25.3.2011 17:59:13
Anoniman
super tema
u srednu skolu pobegli sa casova ja i taj momak otisli malo prosetat odemo do parka i ja kako sedim on lego meni na noge i ja sad gledam njemu medju noge vidim nesto izbaceno navise i ja onako ko idiot pomerim se pa ga dofatim dole i pitam sta ti je ovo kad ja shvatih ne znam kako sam kuci otisla i nikad mu vise na oci nisam izasla od nekog stida
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 25.3.2011 18:02:17
Anoniman
tu ja stvar zaheba a svidjo mi se odavno jedan nadrndan tip treniro nki kick-boks i zgodan bio i nadjemo se u istom drustvu ja umirem u zemlju probadam dok on ne otvori usta i kaze jednom ne razbacanom momku iz drustva onako sramezljivi tip " hos da ti pokazem kako Musa dere jarca aaaaaaaaaaaaa fuuuuujjjj bljak
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 9:49:46
joni
izlazim ja sa momkom, prvi izlazak on ko lutkica, prijatelj od dobrog prijatelja, sve 5 dopratio me ispred kuće ajd malo sjeli na klupu koja je na livadi ustvari igralište kad livadom juri auto ko blesavo upalio duga svjetla u nas ja se ne bojim kad je on uz mene auto dođe ispred nas ja se okrenu prema njemu kad njega nema a on preskače ogradu kod komšije bježi čovjek ja odem kući i naravno čudio se kad se nisam htjela javit na telefon, a nisam rekla kad je došo po mene to isto veče mojoj mami poljubio ruku pa me mjesec dana svi zezali gdje ti je rukoljubac
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 12:52:08
Mirkica
IZVORNA PORUKA: klemzi
Otišli mi, ja i jedan, na picu, ja ne pojedoh sve, ostalo pola pice, nisam nešto mogla, kad on ti meni, mrtav ozbiljan "Pojedi to, ja sam to sve platio" Ja Nikad više ne jedosmo zajedno
A bio lijep ko Bred Pit
ovo je ludo 100%
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 12:58:18
Mirkica
odlicna tema imam ja tih bisera al ne mogu da se sjetim :))))
ovo nije smejsno ali mi momak se zgadio ja nekih 17 godina izasla s tipom iz dijaspore, on zgodan napucan pametan mislim momak super , otvara vrata oblaci jaknu ma nema za pozeljeti. Sjedimo mi u kaficu i on meni poce s komplimentima (to je bio prvi izlaz) kako sam divna ovo ono te kosu te usne nafali on mene a ja rastem hhahahha akd ce ti PA TI SI ISTA MOJA MAMA hahahahhaha eto sledeci put cu ti donejti slike moje mame kad je bila kao ti idi reko i pored svega preko tog komplimenta nisam mogla preci
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 13:55:06
manuela RR
Kad sam krenula u srednju bio je jedan tip koji se bukvalno svim djevojkama sviđao,ma pravi ljepotan. Elem nađemo se mi u istom društvu i nekako mu od svih kao ja zapadnem za oko,mic po mic dogovorimo se mi za izlazak. Ja presretna,odemo mi u jedan kafić,i prije nego je došao konobar pita on mene de mi reci šta ćeš naručiti da zna,nemam SITNA u džepu Ma reko ne brini sve ide na moj račun.... i otad se nismo više ni sastali...
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 22:41:20
klemzi
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 22:53:35
teacher75
ja sam s jednim bila izasla navecer, narucila ja jedno pice, a on mineralnu, sjedili skoro dva sata i nije me pitao hocu li jos nesto popiti a nije ni on nista osim te mineralne
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 23:18:16
Apotekarka
Meni jes crnjak bio kad sam se nakon izlaska s momkom i to mojim sadasnjim muzem dopisivala s najboljom prijateljicom i ja ti njoj srocim porukicu ovako nekako...Hej pocinje mi se svidjati nije los momak,posebno mi se svidja sto me ne napada da se fatamo i diramo i proslijedim njemu poruku,a svega par put izasli kad tad u zemlju nisam propala....
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 23:21:31
Amrino
IZVORNA PORUKA: triputmama
super tema
u srednu skolu pobegli sa casova ja i taj momak otisli malo prosetat odemo do parka i ja kako sedim on lego meni na noge i ja sad gledam njemu medju noge vidim nesto izbaceno navise i ja onako ko idiot pomerim se pa ga dofatim dole i pitam sta ti je ovo kad ja shvatih ne znam kako sam kuci otisla i nikad mu vise na oci nisam izasla od nekog stida
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 23:25:49
teacher75
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Meni jes crnjak bio kad sam se nakon izlaska s momkom i to mojim sadasnjim muzem dopisivala s najboljom prijateljicom i ja ti njoj srocim porukicu ovako nekako...Hej pocinje mi se svidjati nije los momak,posebno mi se svidja sto me ne napada da se fatamo i diramo i proslijedim njemu poruku,a svega par put izasli kad tad u zemlju nisam propala....
ovo je za temu moj blam
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 23:26:01
N_N
II srednje Upoznala lika, ma ko med , smuntali se i sutra zove on mene hajd sad da se dogovorimo gdje ćemo se naći. Reko hajde ispred katedrale, kaže gdje je to , reko ma zaboravi, hajde ispred robne kuće - kaže ne znam ni to gdje je Na kraju hajde ispred kafića u kojem smo se upoznali Na ovakve stvari sam ludila ali oprostila sam mu, stigao tek iz švabije, hud ne zna ništa Eh taj isti lik, ...... evo ga sjedi 2 m od mene Sad se on pravi važan pa meni objašnjava gdje se šta nalazi u gradu
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 23:27:20
N_N
IZVORNA PORUKA: triputmama
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 23:30:52
teacher75
jednom davno, imala sam mozda 20ak godina, izasli smo u cetvero, prijateljica i njena dva prijatelja. i svidjela se ja jednom od njih dvojice, bio je malo mladji od mene, fino je izgledao, al previse "starmal", sve neka pretjerana kultura, bonton (u tim godinama to je vise minus nego plus), a uz to je 100 puta ponovio da je dobar pic majstor. meni je to bilo tako smijesno, ne znam ni ja zasto, sad bi mi super doslo da mi je mm pic majstor, al tad sam pobjegla glavom bez obzira
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 23:34:03
teacher75
a jedan je bio pravo sutljiv, nekomunikativan i stalno govorio: iii, sta ima? hahahhaa, kad se sjetim, sutimo par minuta jer nemam vise sta ispricati, sve mu vec rekla a od njega kljestima rijeci trebalo izvlaciti, i nakon toga on ce opet meni: iiii, sta ima? i tako nekoliko puta u toku noci, kadgod zasutim
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 23:39:33
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: teacher75
a jedan je bio pravo sutljiv, nekomunikativan i stalno govorio: iii, sta ima? hahahhaa, kad se sjetim, sutimo par minuta jer nemam vise sta ispricati, sve mu vec rekla a od njega kljestima rijeci trebalo izvlaciti, i nakon toga on ce opet meni: iiii, sta ima? i tako nekoliko puta u toku noci, kadgod zasutim
HAHAHAHA, iii sta ima tiki?
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 23:41:02
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
hahahahaha legendarno
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 23:41:55
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: dubravka01
Eh prvo ta temu
A sad moja situacija: Ja prva godina faxa, on vec zaposlen ... Izašli prvi put,kad u priči kaže ti on meni "meni je bona bruto plata 2.400 KM"
Poslije toga ništa više nisam niti slušala što je govorio
Meni je tako jedan momak,koji se vec dugo trudio oko mene i bezuspjesno me zvao da izadjemo,kako sma ja odbijala..nije vise znao sta bi,kaze mi jendom,hajde izadji sa mnom prepisacu ti kucu i pola duluma zemlje
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 23:43:04
Lulu_08
Jao hahahhaha.. sjetih se cinjenice da sam prilikom prakse u BiH (2004.) imala extra drustvo i u drustvu jedan momak, za kojeg sam imala obicaj reci da je onako, otkacen blesav haha... I uvjek sam se sa drugaricom zezala na njegov racun jer je "mirisao na sniclu" i u tel. sam mu dala nick name SNICLA....
EH TA SNICLA PRAVI MENI SNICLE VEC 6 god hahahhahahahahhahahahahaha
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 23:43:23
Apotekarka
A isto s mm kad sam prvi put izasla u njegov rodni kraj i u jedan lkal i krenuli na sprat ja sva vazna sminka,fazoni i ostane me stikla na cetvrtoj-petoj stepenici a ja nastavila ici a dole pun kafic ,i ovo je za blam
I dok smo se ja i mm zabavljali isliu na izlet pjeske s povecim drustvom,i sadtrebsa prekoraciti ogradu koja je frisko postavljena i ofarbana crno a ja ni pet,ni sest oj kako cu preci bit ce mi crno medju nogama ovo je za blama sve al ajd
RE: Stvari koje su pokvarile prvi, drugi...do... 26.3.2011 23:44:02
teacher75
IZVORNA PORUKA: Djana
Jao hahahhaha.. sjetih se cinjenice da sam prilikom prakse u BiH (2004.) imala extra drustvo i u drustvu jedan momak, za kojeg sam imala obicaj reci da je onako, otkacen blesav haha... I uvjek sam se sa drugaricom zezala na njegov racun jer je "mirisao na sniclu" i u tel. sam mu dala nick name SNICLA....
EH TA SNICLA PRAVI MENI SNICLE VEC 6 god hahahhahahahahhahahahahaha