malena sharena -> RE: Motoricki razvoj djeteta u 1. godini zivota (2.3.2013 13:56:45)
|
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma Lagano ludim i nadam se da je netko imao sličnih iskustava da me smiri. Maleni ima 2,5 mjeseca i ne drži glavicu kada ga se diže za rukice. Nekad hoće, nekad ne. Radimo vježbice za jačanje vratnih mišića i vidi se poboljšanje. Na stomaku također, kako kada. Pedica smatra da će sve biti ok za nekih 15 dana. Doduše, maleni ima 7200g,možda imato ikakve veze. Krupnija je beba. Nije samo to problem, imam i veći. Maleni stalno gleda kroz prozor. Kako god ga okrenem,on okreće glavicu prema prozoru. Zamišljeno gleda rukice. Kontaka u oči nema tijekom dojenja. Inače reagira na nas, guguće,smije se kad mu se tepa. Prati me pogledom, ali ne zadržava dugo pogled oči u oči. Da nemam stariju curicu, ne bih ni primijetila razlike, ovako me sve to pomalo izluđuje. Kupila sam baby gym i sviđaju mu se igračkice, ali to što ne zadržava pogled me brine. Help![sm=smiley19.gif] Draga, moj mali je u ovom periodu stalno gledao u prozor, gdje god ga ostavim, a sjecam se da pogled nije zadrzavao na meni ni sa 3 mjeseca. Tvoj post me podsjetio na to kako sam i ja ludila, jer me je svega bilo strah, stvarno sam mislila da nesto nije uredu s djetetom, a bilo je, hvala Bogu [sm=smiley1.gif] Mozda se brines bez razloga, nadam se da ce se jos neko javiti ko ce te uvjeriti u to [sm=rozica.gif]
|
|
|
|