minchis -> RE: prvi znaci trudnoce (25.1.2014 19:53:21)
|
IZVORNA PORUKA: Rina92 Zdravo, ja sam nova na forumu i htjela bih da pitam jel neko imao slicno iskustvo kao i moje.. Trebala sam dobiti menstruacija na 15ti ovaj mesec, a vec je 25ti i nista. Prije dva dana uzmela sam test al ispao je negativan.. Bila sam kod ginekolog i rekao mi je da nista mi nije. Normalno je to...Rekao je imas uslove da dobijes i kao cekaces ili hoces da provociramo? A simptome su nadunost u dolnim deo stomaku, nekad custvo na blagi grceve kao da cu dobit nekad nema ih, iscrpenost i osetljeve grudi... Neko za slicno iskustvo??? Jel postoi mogucnost da sam trudna? evo ja bih ti savjetovala da sacekas posto je jos bilo rano da doktor nesto moze sa sigurnoscu vidjeti na UZ...odi opet za 2-3 sedmice,a ako si nestrpljiva (ne znam ni kako ti ginekolog to nije savjetovao), uradi nalaz krvi po kojem ce se utvrditi najbolje vec i sad da li si trudna, trazi da vadis betu hcg :) sigurno je negdje privatno to takodje moguce... ja bih to uradila na tvom mjestu da znas da li mozes da racunas na to da ces dobiti ili da se vec pocnes ponasati kao trudnica :) puno pozdrava i sretno!
|
|
|
|