capricapri -> RE: prvi znaci trudnoce (1.2.2014 18:19:55)
|
hej,eh kad bi ti ja pricala sta se sa mnom desilo...ali evo ti malo iskustva da ipak razmisaljas optimisticno :) Prvi spontani imala 14.10.2013. prokrvarila,sve ispalo,lezala u bolnici i puste me,pitam doktora kad mogu opet kaze on pa kad hoces,odma :D i ja "udri" :))) Evo nakon 3 mjeseca opet ja...Počena lošim iskustvom odem odma na pregled kad sam posumnjala,dobijem dabrostan i isti dan tokom noci prokrvarim....Odem opet lezati na konzervativu,5 dana,nisam znala, tj nisu mi znali reci da li imam plod ili ne??? Tad sam malo prokrvarila,a nakon toga je išao samo tamni isjedak,malo,kao stara krv. Docekam taj dan ponovo UZ kaze ne vidi otkucaj srca i ja trazim da me puste kuci uz strogo mirovanje,a oni mi zakazu UZ za 7 dana. Dodjem kuci i pukne mi film! 5 dana sam lezala u bolnici i nisam znala nista,da cekam jos 7? E neš'! Odma po izlasku uzmem tel u ruke i nazovem kliniku za koju sam smatrala da trebam i doktora drugog,i samo se pojavim tamo (na konto da sam trudnica i da krvarim) , tj ide mi taj tamni iscjedak.Udjem sve ispricam,legnem isti dan opet na UZ srce kuca sasvim normalno,plod se vidi , samo sto imam hematom i to je uzrok te sukrvice...Dobijem utorgestan 3x2 i folnu ,strogo mirovanje... Odem neki dan opet na UZ i kuca i dalje,samo moram da koristim terapiju do 3.mjeseca,i da mirujem,dok se plod ne učvrsti.... Toliko o mom isčekivanju svega,rekla sam ako Bog da ova beba se rodi...Biće pravi borac,šta sam sa njom sve prošla :) [sm=smiley36.gif] Ne daj se Love Power :)
|
|
|
|