|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi znaci trudnoce
28.12.2011 1:54:04   
Ady
Cure,
ja sam do sad prije nego sam dobila mjesečnicu imala simptome trudnoće. Ovaj mjesec mjesečnica mi je trajala samo 3 dana. Dobre sam volje. Puno papam. Imam potrebe za tekućinom. Osjećam se ushićeno. Doljnji dio trbuha napuhnut i iscjedki su mi prozirno-sukrvičasti. Kaj je sad to? Ne osječam se trudno.

(odgovor članu Monaa)
Neposredna veza do poruke: 951
28.12.2011 10:58:21   
family
Eh,
nema tu nekog sigurnog odgovora.
Miže biti trudnoća, a i ne mora.
Najbolje uradi betu i znat ćeš 100%.
Sve ostalo su nagađanja.

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 952
29.12.2011 0:03:59   
Ady
Family- imaš pravo.

< Poruku je uredio Ady -- 29.12.2011 0:04:39 >

(odgovor članu family)
Neposredna veza do poruke: 953
3.1.2012 7:56:30   
family
Pozdrav!
U 5.sedmici sam trudnoce.
Da ki neka od vas yna, je li normalno da neke simptome jedan dan imam, a drugi nemam, i sve tako
Npr. grudi su mi jedan dan vise bolne i napete, dok drugi dan skoro pa nista.
Malo sam zabrinuta
Hvala!

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 954
3.1.2012 11:51:49   
Monaa
Normalno je. user posted image

(odgovor članu family)
Neposredna veza do poruke: 955
11.1.2012 22:39:07   
fazra
Drage moje treba mi pomoc ,user posted image su mi redovne 28 -27 svaki mjesec moj problem je sto ne znam kako izracunati plodne dane...molim vas koje znate da mi pomognete i izracunate za meneuser posted image hvala unaprijeduser posted image

(odgovor članu leka)
Neposredna veza do poruke: 956
12.1.2012 14:24:21   
xxwxx
Mislim otprilike od 12 do 17 dana ciklusa

(odgovor članu fazra)
Neposredna veza do poruke: 957
13.1.2012 22:53:20   
Ady
Drage cure,
Ja se već duže vrijeme nadam bebici user posted image
Imala sam sa mm odnos za vrijeme plodnih dana. Sad nakon odnosa su mi počeli izlaziti bijeli gusti iscjedki. Kad mi je protekao taj iscjedak ja sam 1. pomislila da sam prokrvarila dok ono na gaćicama bijli gusti iscjedak. Je možda koja imala tak, a da je bila trudna? Hvala user posted image

(odgovor članu xxwxx)
Neposredna veza do poruke: 958
13.1.2012 22:57:13   
Ady
Probaj to raspoznati po cervikalnoj sluzi i savjetuj se s ginekologom. user posted image

(odgovor članu fazra)
Neposredna veza do poruke: 959
23.1.2012 15:49:50   
pralina
to je individualnouser posted image

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 960
23.1.2012 21:45:19   
babybee
Moji prvi znakovi trudnoce... bubuljice, puno njih :) Trbuh me bolio kao da cu dobiti, cak sam u noci jednom ustala sva tuzna uvjerena da sam dobila jer je bol bila jaka i identicna onoj menstrualnoj ..no nista od vjestice :) Danas curici 4 mjeseca :)

(odgovor članu pralina)
Neposredna veza do poruke: 961
24.1.2012 12:06:54   
Amelaa RR
Post prenesen s duple teme

IZVORNA PORUKA: pralina

Pozz...nova sam ovdje ....Trebam malu pomoc pa se nadam da cete mi pomoci .Imala sam odnose sa mm za vrijeme plodnih dana uzastopno jer radimo na bebici,sad imam neke simptome kao sto su umor,idem malo vise u wc nego inace,ledja me bole,jajnici pocnu boliti pa popuste,kao da osjecam bol u rodnici,pristevi po licu...trebam dobiti tek za 7 dana,a ove simptome sam pocela osjecati odmah poslije ovulacije..Ne zelim da se razocaram po koji put..Jer imam osjecaj kao da cu svakog trena dobiti..Dali je neko imao nestoo slicno?

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 24.1.2012 12:07:32 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu babybee)
Neposredna veza do poruke: 962
24.1.2012 13:47:00   
lulu00
Evo i jedan članak na koji sam naišla na ovu temu user posted image
http://www.female.hr/granica-izmedu-trudnoce-i-menstruacije/22/

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 963
27.1.2012 12:32:14   
lana84
ja sam trudna 5 sedmica, simptoma nemam nikakvih osim user posted image na testu hehehehe :))))

Lana 2008
Mihaela 2012

(odgovor članu lulu00)
Neposredna veza do poruke: 964
27.1.2012 12:42:35   
ananas_ze
ja sam trudna 5 sedmica, simptoma nemam nikakvih osim user posted image na testu hehehehe :))))

cestitam user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu lana84)
Neposredna veza do poruke: 965
27.1.2012 21:12:23   
mykica
Pozdrav svima...Mi evo 4 mjeseca radimo na bebici...Medutim prije 7 dana bila kod ginekologa i vidjela mi navodno polipe (a nije mi radila ultrazvuk) i rekla da nije opasno al da se moraju odstraniti. Eh sad, menstruacija mi kasni 3 dana, a toliko me grudi bole, i donji dio stomaka, imam osjecaj da me jajnici probadaju, inace nemam te bolove u jajniku kad trebam dobiti. Leda me bole samo ako malo duze stojim na nogama, i osjecam cestu zed....Naduta sam i da izvinete, imam ucestale vjetrove. I imam taj iscjedak, mada ne znam da li je to od polipa tih...Strah me da uradim taj test, jer ne znam vise sta bih vise zeljela, da jesam trudna al zbog tih polipa strah me i trudnoce jer su cesci pobacaji...

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 966
28.1.2012 8:44:35   
pralina
ja sam imala sve te simptome:nervozu,vjetrove,laganu glavobolju,grceve u stomaku,bolove u jajnicima,ledja me lagano bole,bolovi u grudima su mi se sad poceli pojavljivati,onda pristici po licu.Posto sam imala spontani nazalost prije 4 mjeseca mislila sam da umisljam,ali nesto mi je jednostavno govorilo da sam trudna.Uradila sam test na trudnocu prije na 4 dana nego sto trebam dobitiuser posted image i bio je pozitivan,onda nisam mogla vjerovati pa sam uradila sutredan jos jedan test i on je bio pozitivanuser posted image ..Bila sam presretnauser posted image ...

(odgovor članu mykica)
Neposredna veza do poruke: 967
28.1.2012 10:34:24   
mykica
I ja cu danas kupiti test i sutra ujutru ga onda uraditi...Sanjam svaku noc bebice user posted image pa da znam na cemu sam..ne mogu ovako tokom dna samo o tome razmisljam user posted image

(odgovor članu pralina)
Neposredna veza do poruke: 968
28.1.2012 14:43:39   
pralina
obavezno uradi test..jer i ja sam jednostavno imala taj neki predosjecaj,i pokazao mi je trudnocu prije na 4dana nego sam trebala dobiti i presretna sam,narucitno nakon sto sam imala spontani....Samo vjeruj u sebe i naravno u Boga.Nadam se da ce biti abd user posted image .Obavezno nam javiuser posted image

(odgovor članu mykica)
Neposredna veza do poruke: 969
30.1.2012 16:37:09   
mykica
Test kupljen, cekala nedjelju jutro da ga uradim, medutim vjestica dosla tu noc...Sad test ceka za drugi put user posted image

(odgovor članu pralina)
Neposredna veza do poruke: 970
30.1.2012 22:48:45   
Ady
mykica - ne brini, bit će još beba :*
Uopće me ovo sram pitati. Kakve su šanse da žena zatrudni ako muškarac ejakulira u ženu za vrijeme m?

(odgovor članu mykica)
Neposredna veza do poruke: 971
1.2.2012 0:04:15   
mykica
Hvala ti draga Ady :* A sto se tice tvog pitanja, to je moguce samo ako ti menstruacije traju krace, ili su neredovne, pa ti ciklus nije od 28 - 35 dana. Jer u tom slucaju su i plodni dani kao i O poremeceni, i potrefe se za vrijem menstruacije...Ali ti slucajevi su jako rijetki. Znaci ako imas normalan ciklus, ne mozes ostat tada trudna.

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 972
1.2.2012 20:21:09   
Ady
Ma nema na čemu :* user posted image
Meni ciklusi traju 33 dana. ( Rijetko kad mi m zna kasniti.) Ovoga puta mi je kasnila 1 dan. Trebala sam ju dobit 26, a ja sam ju dobila 27 u jutro oko 8 ili 9 h.

< Poruku je uredio Ady -- 1.2.2012 20:22:54 >

(odgovor članu mykica)
Neposredna veza do poruke: 973
2.2.2012 9:05:37   
lana84
IZVORNA PORUKA: Ady

mykica - ne brini, bit će još beba :*
Uopće me ovo sram pitati. Kakve su šanse da žena zatrudni ako muškarac ejakulira u ženu za vrijeme m?

mislim da nema šanse za trudnoću.

Lana 2008
Mihaela 2012

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 974
2.2.2012 9:35:50   
ajnur
Ne mogu ni da zamislim odnos u vrijeme m..user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu lana84)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *