Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ajmo zene jedna pomoc :) hehehe malo mi je glupo al moram da pitam :D devojka je dobila 11.11.2011 ili 12.11.2011 nisam siguran tacno, ima grceve u stomaku , nema mucninu ili tako nesto. vec smo 2 godine zajedno i oboje zelimo bebu :)))) e sad ne znam dali smo uboli plodne dane :) hihih 20.11.2011 21.11.2011 pa , 29.11.2011 , 30.11.2011. :) smo imali odnose ,
dobrodosao nam buduci tata s plodnim danima se nikad ne zna pogotovo ako zena ima neredovnu menstruaciju...a ako je ciiklus na svakih 28 dana onda su plodni od 10. dana oa do 20. racunas od dana pocetka menstruacije ...dakle taj 20 i 21 su dobar razlog da vjerujemo da imamo novog redovn clana nase RR porodice...a i 29. je u plodnim danima ... sretno i javi nam jel cekamo svi bebicu
jaoo ja se iskreno nadam :) ima bolove u somaku , spava joj se stalno , ne raspolozena e sad mozda nije nista mada se nadamo da je bigno ! :D jaoo znaci ne mogu da cekam ubi me ovo cekanje :D heheh hvala javljam dali ima novosti :D
jaoo ja se iskreno nadam :) ima bolove u somaku , spava joj se stalno , ne raspolozena e sad mozda nije nista mada se nadamo da je bigno ! :D jaoo znaci ne mogu da cekam ubi me ovo cekanje :D heheh hvala javljam dali ima novosti :D
Ovo je meni preslatko Odmah se sjetim mm dok smo bili u iscekivanju kako oni znaju paniciti
Nikola kako Visnja rece ne bi bilo lose da posjeti svoga ginekologa ili da uradite jedan brzinski kucni test na trudnocu
hvala vam svima :) nego samo mi je malo bilo frka ti plodni dani i to dal samo pogodili nekome su valjda odmah posle mec. nekom na sredini ma ne znam ni ja ::)))) hvala na savetima
jao redovna joj je m :) ledja je otkidaju ima bolove u stomaku ,kada treba da dobije kaze nikad je nije bolelo nista ni ledja ni stomak , znaci kolko je volim nadam se da je to to :)
hvala vam :) a nije znate kako zena ko zena plasi se da se ne razocara mukica :( ne sme da kupi test a ja isgoreo :) evo kasni joj 3,4 dana a obicno ima redovnu m nego nesto mi nije jasno ovih dana je bolela ledja , stomak , a danas nista ?
Cure molila bih Vas za pomoć. Pisala sam još prije o toj temi samo u 2. topicu.Odlučila sam se obratiti vama, jer vi tu se bavite sličnom tematikom. Užasno sam nestrpljiva, pa vam zato dosađujem. Sry . Naime imala sam spolni odnos za vrijeme plodnih dana. Nije ejakulirao u mene. Par sec prije ejakulacije ga je izvadio van. Malo je šaltao u rikverc . Nismo radili baš na bebici jer smo još mladi, pa stignemo i to Imam neke od simptomića, kao što su: Imam pritisak u glavi, kao da će mi eksplodirati ( jučer me glava užasno boljela, danas ne boli toliko, ali bol je prisutna. Bol se javlja nekoliko puta na dan. ) Imam bijeli gusti iscjedak, koji je prije par dana bio žučkast, why? I to u vrijeme, kad se obično dešava implatacijsko. Podložna sam inače gljivicama. Kod naglih pokreta i kada se osječam iscrpljeno/umorno imam vrtoglavice. Kad dugo stojim na nogama dolazi mi kao neka lagana mučnina. Bradavice su mi potamnile, ponekad me sise bole. Jučer baš kad sam čitala vaše postove, zabolio me trbuh toliko dam sam zavrisnula ( nakon toga sma imala vjetrove ), samo sam čekala da moji nahrle u sobu. Ponekad me zna boljeti kao da ću svaki čas dobiti M. Stalno sam gladna i napuhnuta u doljnjem dijelu trbuha. Stolica mi je tvrđa i tamnija. Ako je koja od Vas imala slične simptome, molila bih vas da mi opiše svoje. Neznam, sad šta da radim. ( Sad me trenutno peče žgaravica )M mi treba doći na Božić . I OPROSTITE ŠTO SAM VAS OKUPIRALA TOLIKO DUGAČKOM PORUKOM!
ako ti menstruacija jos ni ne kasni, simptome po svoj prilici umisljas...prvi simptomi dolaze u sedmicama poslije ocekivane menstruacije...ako ti zakasni, na taj dan uradi test, s prvim jutarnjim urinom...mislim da te glava boli jer si se nasekirala, a ostalo usput umisljas,od brige i ocekivanja
Draga ady, i ja mislim da je prerano za simptome, ja sam trudna tek 5 sedmica i vjeruj nikakvih posebnih simptoma nemam... i ja mislim da je prerano. ali nikad se nezna sta znas! Sretno u svakom slucaju!
Animagical i Nutellica hvala na pomoći. Hmm, neznam. To do sad mi se nije dešavalo. Malo sam zbunjena. Znam neke cure koje su simptome počele osječati još prije očekivane m. Meni treba doći za 5 dana. Znam da je prerano, moguće da je sve zbog išćekivanja, stresa, razmišljnja o tome. Vidjet ćemo šta će biti. HVALA i vama neka je sretno
drage moje, nova sam ovdje i nekako sam zabrinuta. Napunila sam 8 sedmicu trudnoce, i bila sam na redovnoj kontroli. Imala sam problema sa jakom upalom mokracnih kanala i propisan mi je cefaleksin( kao antibiotik ),terapija 7 dana. Nakon kontrole propisali su mi progesteron i dabroston. Da li je ovo sve mnogo u pocetku i imam li razloga za brigu. U velikoj sam dilemi da li da koristim sve to, iako cu potraziti misliljenje od drugog doktora. Upalu nije bilo moguce sanirati cajevima ili prirodnim putem, obzirom da mi je urin bio pozitivan na bjelancevine,a koliko sam doktore shvatila to se ne smije desiti. Inace imam problema sa mucninama, mirisima,povracanjem...nekako me bas to pati., grceva nekih nemam. Ponekad se javi blagi pritisak u donjem dijelu stomaka ali nista strasno. Kada se vide otkucaji srca sve se da izdrzati. Svako vase iskustvo i savjet je dobrodosao :D Hvala :D
mali-leptiric dobro dosla Ja sam imala problematicnu trudnocu pila sam sve i svasta jer sam stalno mucila sa upalama i + nisko nosila . Tako da ja bi ti rekla da pijes sta ti daju dokt . cuvaj se bit ce to dobro sve abd .
Nije prerano osjetiti simptome. Ja sam 7 dana nakon odnosa (kada sam i zatrudnila, a bila sam ubijedjena da su neplodni dani) pocela dobijati simptome: povisena temperatura (do 37,5), bolovi u donjem dijelu stomaka, nadute i bolne grudi i mucnina. I tek kad nisam dobila onda sam uradila test i saznala da sam trudna. Tako da moguce je simptome imati i prije.
Pozdrav! Juče sam saznala da sam , imala sam klasične simptome PMS-a pa im i nisam pridavala puno značaja. E, obzirom da je potvrđena 4 sedmice, koliko dugo je normalno da imam bolove kao da ću dobiti? Ne znam da li da već idem doktorici ili da još malo sačekam, jer , navodno, da se ovako rana trudnoća i ne vidi na uz.
Najbolje ti je sacekati jos 2 sedmice, pa otici oko 6. sedmice jer i ja cisto sumnjam da ce ti vidjeti prije. Bar meni prije 6. nije moglo. Btw cestitam na trudnoci.
Ja sam do 4. mjeseca imala te bolove svaki put u vrijeme kada sam trebala dobiti menstruaciju. A i izmedju sam imala na pocetku bolove, ali to je od sirenja materice, sve je to normalno. Naravno, ako se bol pojaca, onda treba otici doktoru.