|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi znaci trudnoce
1.9.2011 15:18:42   
sabina3
naravno da budem javilauser posted image nelly iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saly)
Neposredna veza do poruke: 901
2.9.2011 2:11:35   
fazra
nelly cestitke od srca.user posted image user posted image user posted image .....kod mene ovaj put nije uspjelouser posted image ....ipak je doslauser posted image ....ali nema tuge idemo dalje u nove pobjedeuser posted image user posted image

(odgovor članu sabina3)
Neposredna veza do poruke: 902
10.9.2011 11:07:35   
princeza3
Zdravo drage moje, nova sam ovde, user posted image i muci me nesto pa bi volela ako mozete da mi date neki savet...
imam stalnog decka i vec dva meseca imamo odnose bez zastite... pre 2 dana pocela sam da osecam blagu mucninu i jako slab bol na levoj strani u dnu stomaka, isto tako osecam nadutost.... medjutim nocas me je probudila malo jaca mucnina koja je duze trajala... Da li bi to mogla biti trudnoca? Jel imao neko od vas ovakve simptome... Hvala vam u napred user posted image

(odgovor članu fazra)
Neposredna veza do poruke: 903
10.9.2011 11:31:15   
vila_7
a koji ti je dan ciklusa danas?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu princeza3)
Neposredna veza do poruke: 904
10.9.2011 11:36:24   
princeza3
danas je 15 dan...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 905
10.9.2011 11:38:35   
vila_7
mislis 15-ti dan od prvog dana prosle menstruacije? Ako je tako ne vjerujem da mozes imati simptome trudnoce jer je jos rano,jedino ako ti ovulacija nije bila na samom pocetku dok si jos imala ali to je rijatkost!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu princeza3)
Neposredna veza do poruke: 906
12.9.2011 13:30:09   
sabina3
evo mene da javim da sam ipak dobila user posted image 6 dana prije nego je je stvarno trebala doć user posted image ja sam dobila neki smeđi iscjedak, onako skroz slabo kao pred mengu, sutra svijetla crvena krv pomalo, a treći dan samo par kapljica da bi tako i stalo, a narednih dana bih još par puta pri brisanju imala taj neki smeđkasti iscjedak.test sam radila odmah taj treći dan i bio je negativan user posted image šta je tu je.već radim ponovo na bebacu user posted image ali nikako mi nije jasna ta user posted image uvijek imam 6-7 dana, sad je trajalo u biti 2 dana, osim toga prvi dan nije ni došla kako treba, drugi tek toliko (opet oskudno za razliku od uobičajenog) a treći dan je prestalo. nikad nije bila takva.muka mi je stalno, nesvjestica se javi nekad, umorna sam i ne trebam ni leći da bih zaspala user posted image jednostavno osjećam da nije nešto ok ili možda ipak jeste user posted image ne znam, razmišljam da nisam možda test radila prerano, sve je počelo ranije, dan klad sam radila test sam imala te kapljice krvi, ne znam........da ponovim test?zbunjena sam.trudimo se i dalje, pozitivno razmišljam i znam da ću skoro imati user posted image ali ne mogu da nemam ovaj osjećaj da možda već sad ipak ima nešto....

(odgovor članu sabina3)
Neposredna veza do poruke: 907
12.9.2011 13:35:18   
Anoniman
pa može vještica doći i preko trudnoće, a možda si radila test prerano...
Odi ti ginekologu pa to provjeri.
Meni je tako nešto curkalo kad sam imala vanmateričnu, neću da te prepadam, ali da mi se sad ponovo to sve bi trčala doktoru i nogom se u g... udarala...jer ko zna šta se unutra dešava...

Haj ti odi doktoru i ponovi test pa nam javi šta je bilo...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabina3)
  Neposredna veza do poruke: 908
12.9.2011 13:52:57   
sabina3
 znam da se svašta može desiti.ne boli me stomak uopće što se toga tiče, najradije bih ne razmišljati o tome, ali eto sve me vraća na tu čudnu mjesečnicu.mislim da ću ponoviti test za početak, čisto da znam. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 909
13.9.2011 10:05:39   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: sabina3

znam da se svašta može desiti.ne boli me stomak uopće što se toga tiče, najradije bih ne razmišljati o tome, ali eto sve me vraća na tu čudnu mjesečnicu.mislim da ću ponoviti test za početak, čisto da znam. 

moja drugarica je imala tako kratku menstruaciju jednom i bas je mislila da je prava menstruacija kad ono user posted image
njena kcerkica sada ima tri godine

(odgovor članu sabina3)
Neposredna veza do poruke: 910
26.9.2011 22:50:35   
monnaa
Drage moje,

Ja se iskreno nadam da mi mozete pomoci i dati mi savjete.Zadnju mengu sam imala 17.9 a imala sam odnose s partnerom 2 dana poslije menge.E sad ja ne mogu tacno odrediti kad mi je ovulacija jer mi je neredovna,sto znaci da to nije pouzdano.Cula sam da su zene najplodnije(pored dana ovulacije),2 dana prije i 2 dana poslije menstruacije.Da li je to tacno? Naravno isli smo s namjerom da ostanem trudna i to je prvi put da pokusavamo ostati trudniuser posted image

E sad molim vas da mi pomognete i kazete mi,imam li velike sanse da ostanem trudna i kad se to moze utvrditi.Inace sam nestrpljiva osoba pa me ovo pojedeuser posted image Molim vas pomagajteee i hvala unaprijeduser posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 911
26.9.2011 23:04:24   
tekja
a kad si imala odnos, sinoc, preksinocuser posted image ...ne se zamarati jos timeuser posted image ...samo se ti jos koji put, pa cemo pricati sta ima, sta nema tamo sredinom oktobra, vaziuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu monnaa)
Neposredna veza do poruke: 912
27.9.2011 14:38:35   
monnaa
Imala sam odnos 24.9 znaci prije 3 dana.ali to je prvi put da pokusavamo...hehe hvala na savjetu.pokusavam da ne mislim na to,ali djaba nestrprljiva samuser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 913
27.10.2011 9:36:22   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: monnaa

Drage moje,

Ja se iskreno nadam da mi mozete pomoci i dati mi savjete.Zadnju mengu sam imala 17.9 a imala sam odnose s partnerom 2 dana poslije menge.E sad ja ne mogu tacno odrediti kad mi je ovulacija jer mi je neredovna,sto znaci da to nije pouzdano.Cula sam da su zene najplodnije(pored dana ovulacije),2 dana prije i 2 dana poslije menstruacije.Da li je to tacno? Naravno isli smo s namjerom da ostanem trudna i to je prvi put da pokusavamo ostati trudniuser posted image

E sad molim vas da mi pomognete i kazete mi,imam li velike sanse da ostanem trudna i kad se to moze utvrditi.Inace sam nestrpljiva osoba pa me ovo pojedeuser posted image Molim vas pomagajteee i hvala unaprijeduser posted image

moradoh se javiti i moja zadnja M je bila 17.9. trudna sam evo već šestu sedmicu mašala, ova trudnoća mi je totalno drugačija od prve koja je bila prije više od pet godina,

pitanje za iskusne trudnice, bolne grudi, mene zaista bole, ali malo je kazati, pa čini mi se od posljedne menstruacije pa evo i danas, ponekad mi se javi bol kao da me neko nožem ubode, a da ne pričam da me i grudnjak vrijeđa. Vjerujem da je ovo normalna pojava, ali eto ipak da priupitam.

(odgovor članu monnaa)
Neposredna veza do poruke: 914
27.10.2011 9:39:29   
mamina princeza
jeste mama alma normalno. mene su jako boljel grudi oba puta da sam ludila jedno vrijeme. meni je najgore bilo spavanje kad ih pritisnem dok sam jos mogla na stomaku da spavam takod a sam imala jedna sportski grudnjak koji sam oblacila nocu tako mi je nekako bilo bolje. prestal esu sad da me malo bole  tek oko 18 sedmcie ja mislim. mada su mi se bas uvecaleuser posted image user posted image

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 915
27.10.2011 9:47:32   
Lejla Ka
Mama alma sad su grudi osjetljivije na hormone nakon prve trudnoće i proizvodnje mlijeka. Ako nemaš nekih drugih problema sa grudima, ova bol ne bi trebala da bude ništa problematično. A možeš to uvijek spomenuti svom ginekologu na kontroli.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 916
27.10.2011 9:58:15   
M kao Mama
Hvala na infu, ima problema sa grudima, odnosno imam ciste na obje strane, nedavno sam radila i punkciju, tako da akobogda svakako planiram za koji dan na kontrolu pa ću vidjeti šta dr. kaže.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 917
27.10.2011 10:01:44   
bananica

Drage moje,

po dr racunici ja sam ostala trudna izmedju 1. i 3. dana nakon menge, sretnouser posted image

(odgovor članu monnaa)
Neposredna veza do poruke: 918
27.10.2011 12:25:58   
leka
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Drage moje,

moradoh se javiti i moja zadnja M je bila 17.9. trudna sam evo već šestu sedmicu mašala, ova trudnoća mi je totalno drugačija od prve koja je bila prije više od pet godina,

pitanje za iskusne trudnice, bolne grudi, mene zaista bole, ali malo je kazati, pa čini mi se od posljedne menstruacije pa evo i danas, ponekad mi se javi bol kao da me neko nožem ubode, a da ne pričam da me i grudnjak vrijeđa. Vjerujem da je ovo normalna pojava, ali eto ipak da priupitam.

Mama Alma čestitam ti, a izgleda da ćemo zajedno na poroduser posted image , moja zm bila 16.9., i također i mene bole grudi i često osjetim to probadanje.
Joj nas ko da nam je prva trudnoća hehe, al ja se stvarno ne sjećam da li mi je tako bilo prije 4 god

Najbolja veza je ona kad je ljubav jednog prema drugom veća od same potrebe da budete zajedno!

Rijad - uljepšao mami život 13.10.2007.

Neposredna veza do poruke: 919
27.10.2011 12:30:34   
M kao Mama
Leka, to bi bilo divno akobogda, zaista, nije se jedno desilo da se žene lično upoznaju u porodilištu, ja ću morati nešto sa znakom RR da nakačim na spavačiću, hahahaha

(odgovor članu leka)
Neposredna veza do poruke: 920
16.11.2011 8:42:57   
camrica
Evo da javim svoje prvo iskustvo. Simptomi su bili toliko blagi, vise neprimjetni.

Poceli su oko 5 dana prije ocekivane mece. Malo bolne grudi, ali ovo nije kontstantno ponekad bih to osjetila tokom dana ili nikako. Znaci, posto smo ovo ocekivali (ciljani odnosi nakon terapije bocamo), pratila sam simptome kao Poaro, ali sve je to toliko licilo na simptome mece da ih sigurno nisam mogla prepoznati kao simptome trudnoce.

Jedino je bio neki cudan osjecaj, koji bas i ne mogu objasniti, kao da sam bila malo opijena.
Bas sam mm-u rekla kako mislim da ni ovaj put nema nista od trudnoce, a da mi je samo cudan taj feeling (jer ocekivala sam bolne grudi, mucninu, cak i vrtoglavice koje zapravo dolaze u 5-mjesecu:), a beta je na dan mece iznosila preko 2.000 i to je eto bilo to :):))

Sve ostalo je doslo tek negdje 5 dana po izostanu mece: blage mucnine, malo bolnije grudi, konstantan umor i pospanost.

Zato ne gubite nadu, moguce je da kao i ja nista ne osjecate, a da to bude to :)

Neposredna veza do poruke: 921
16.11.2011 12:04:56   
Mirela_sa
Drage moja

Ja nisam nista osjecala, osim sto mi je kasnilo par dana........ nikakve bolove, povracanje nista.... Kada sam uradila test i otisla kod dr već sam bila 7 sedmica... Poslije sam imala samo potrebu za vise sna,,, bila sam stalno pospana.....Moj savjet rasteretite se i doce kad se najmanje nadate ( meni bilo na odmoru) :) a pokusavali smoo godinu dana i nista... sve neki pritisak sa svih strana... samo polagano i želim nam sto vise bebaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu camrica)
Neposredna veza do poruke: 922
19.11.2011 18:04:38   
jedna je majka
ako nekog od vas zanima spol bebe u prvim danima trudnoce samo neka mi posalje datum i godinu rodjenja svoju i spuprugovu   (sretno)user posted image

ako nekog zanima spol bebe neka mi posalje svoj i suprugov datum rodjenja i godinu i velicinu trudnoce

(odgovor članu ElaB)
Neposredna veza do poruke: 923
22.11.2011 17:47:24   
zaljubljena88
Imam 23 godine i vec 2 meseca pokusavam zatrudneti.
Menstruacije su mi uglavnom neredovne. Prosli put sam dobila 11.10. A vec oko 10. 11.
sam pocela osecati simptome trudnoce- jako bolne grudi, bol u stomaku,
mucnine. Test sam uradila 15 i bio je pozitivan s tim sto je druga
crtica bila slabije vidljiva... A 16. i 17. mi se pojavio braonkast
iscedak koji je 18. presao u redovnu menstruaciju koja je trajala 4 dana. Prisutni su i bolovi u stomaku, ali manje nego kad sam pre imala
menzis. Znam da trebam ici kod ginekologa, ali sada ovih dana nikako
nisam u mogucnosti, medjutim oticicu cim budem mogla. Mozete li mi
reci sta mislite jel ovo opasno, da li sam jos trudna? Jel normalno imati menstruaciju u pocetku trudnoce?
Negde sam citala da moze da se desi i bude u redu a negde da je to
spontani pobacaj.

(odgovor članu jedna je majka)
Neposredna veza do poruke: 924
9.12.2011 10:35:21   
camrica
zaljubljena, cula sam da ima slucajeva da zene imaju jos nekoliko meca iako su trudne. A opet mogla je biti i biohemijska trudnoca. Jedino rjesenje ti je posjeta ginekologu, drzimo fige da bude user posted image  user posted image

(odgovor članu zaljubljena88)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *